Abed no właśnie nie pozwalam jej spac, ale jak tylko ja odkładam to jest krzyk. I tak nie jest ciągle tylko ma takie okresy w ciągu doby 2-3h ciagiem. No nic, może dojdę do tego o co jej chodzi.
Alex kupki robi regularnie, co drugie karmienie ma w pieluszce.
Spróbuje z tymi nóżkami.
Jenny nie mam, nie próbowałam szumu w ogole, może spróbuje jak dziś będzie niespokojna jeszcze szumy i otulanie.
Misia na początku też mi wisiała ciągle ale to rozkrecalysmy laktacje a teraz coś innego jest ale jeszcze nie wiem co się dzieje. Mi najbardziej pomogło smarowanie mlekiem i wietrzenie, żadne masci. A miałam krew [emoji14]
Katja ja chyba cała dobę siedziałam z sutami na wierzchu w szpitalu haha
Akurat byłam sama w pokoju a potem siadalam.przodem do okna (zaklejone folią bylo
)
Aga km mam smoczek ale jakoś nie wiem czy jej dac.. na SR mówili że jak się laktacja unormuje - kiedykolwiek to będzie
Teraz i tak muszę być na żądanie jeszcze po tej zoltaczce.
Karuzela to fakt - wyssala mi tak piersi że szybko są pełne
my próbowaliśmy na kuchennej ważyć to chyba się udało wrócić do wagi urodzeniowej w koncu :-)
Dobrze lub nie - od jutra zrobię sobie dietę, wyeliminuje to co może jej szkodzić i będę zapisywać po czym się tak Zachowuje. A wiecie moze po jakim czasie od zjedzenia jedzenie moze.miec wpływ na mleko?
Aha83 dokładnie tak.. No nic, jakoś musimy dac radę
pociesza mnie to że to nie tylko ja tak mam, bo już dziś płakałam że mam mleko słabe albo coś
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom