reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aim ja tez jakoś nie boję się wywołania. Zależy mi po prostu na tym żeby urodzić naturalnie, ale jeśli się nie uda to też ok.
Dla mnie poród poza tym, że drażni mnie jego nieprzewidywalność w czasie jest po prostu zadaniem do wykonania.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monti też lubię mieć jakiś schemat. I jak mi lekarz mówi że po obiedzie do 14 to nie oczekuje godziny 16... takie coś to i ja się niecierpliwie i dodatkowo głodna jestem przez co jeszcze łatwiej z równowagi wyprowadzic.

Oliweczka ja dostałam kolejne zwolnienie po terminie. Na 2 tyg. Bo wiadomo że na pewno urodzisz sama albo indukcja. Nie ma innej opcji ;) też miałam taki plan, a wyszło jak zwykle :)

Ola szok! Straszne, mam nadzieję że już nieco lepiej, wracaj do zdrowia.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W serdeczne gratulacje..Duzo zdrowka dla was.. Wspolczuje porodu..ale na szczescie masz to juz za sobą I mozesz cieszyc sie synkiem..

Oliweczka nie wiem jak jest w Polsce ale w Holandii jesli sie u mnie nic niezadzieje to beda wywolywac w 42tyg..

Madwoman wody mogą miec lekko rybny zapach..tak bylo u mnie..a lalo sie zemnie dwa dni..
Ale moze ktoras ma inne doswiadczenie..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola współczuję,u mnie podobnie
Całe szczęście że zdecydowałam się na cc bo mogłoby mnie na tym świecie już nie być.jak mnie otworzyli to chirurg powiedział że jeszcze parę takich mocniejszych skurczu i urodzilabym dziecko do brzucha,niemożliwy był poród naturalny a wtedy nie wiadomo czy zdążyliby mnie odratowac,macica cienka jak papier,próbowali parę razy szyc i się rozdzierala,do tego rozejscie blizny po cesarce,chirurg powiedział że jestem poceratowana ale jakikolwiek szef pójdzie to wycinamy macice,ja umieram z bólu za to Liwia moja slicznota 3670,54 cm,zdrowa,cukry u niej ok,ja miałam w nocy hipoglikemie,cukier 40,i trochę koło mnie skakali ale już jest ok.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tea serdeczne gratulacje..i duzo zdrowka dla ciebie I malutkiej..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry