reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Katja mi nagrań doradztwo, już pisałam że na cukier.
Aga_k_m ja ostatnio dobrze spałam jak mi cewnik przed indukcja założyli :)
Bab mój w szpitalu był w jednej warstwie tzn np. Pajac, lub body długi rękaw plus polspiochy, było bardzo cieplo. W domu ubieram grubiej bo jest chłodniej.
W ogóle mój synus lubi ciepelko. Kąpiel też musi mieć cieplejsza bo się drze.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy laktator był potrzebny w szpitalu bo myślę czy spakować do torby czy w razie czego mąż dowiezie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nika gratulacje

Ola gratulacje! Bardzo mi przykro, ze mialas taki porod, zycze zdrowka i sil

Tea gratuluje!!! Szybko wracaj do formy

Pumelova chce sie tulic, polecam chustę. Ciezko na tym wielkim swiecie ;)
Alegen dlugo 6 tyg

Liluli gratulacje

Bab zdecydowanie wszystko dlugie jezeli planujesz jedna warstwe. Choc mysle, ze zestaw po porodzie kr body i jakis pajacyj

Olisia mi byl potrzebny

Ostatnia edycja:
Bab ja nie miałam swoich ubranek więc nie pomogę;*

Olisiaa mi mąż przywiózł bo był potrzebny

Kasiulka nie zglebilam tematu chusty. Dzięki

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Olisiaa ja kupiłam po powrocie porządny laktator i żałuję że tak późno. Tyle pierdół kupiłam a myślałam że recznym rozkrece laktacje. Ale niektóre kobiety nie potrzebują wcale.
Pumelova ja kilka razy próbowałam że smoczkiem bez wiekszego zainteresowania.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Kika ogromne gratulacje! !

Ooo Pumelova, też bidoku!! Nooo juz z dzieciem to pamiętam ze hardkorowo było u nas bo moja kiepsko spała i ciągle był ryk... tfuutfuuu oby u was sie uspokoilo! Ja liczę na to, że jutro nie obudze się połamana bo Maję "pożyczyła" na noc ciocia z córką w jej wieku i spędzają pierwszą noc razem [emoji23] wiec łóżko mamy tylko dla siebie.

Przyszla Mamusia - pamiętam jak nam w szpitalu polozna mowila zeby dziecko traktować tak jak siebie. I zeby nie przegrzewać bo to najgorsze co mozna dziecku zrobic. Dlatego jak jest lato to raczej niepotrzebne te czapki...

Ola, gratuluję dzidziulka! Opis Twój brzmi przerażająco... życzę mnóstwo zdrowia i ściskam mocno!

Liluli, Tea, Nika wszystkiego co najlepsze dla waszych maluszkòw! Gratuluję!

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry wieczór[emoji4]

Coś mnie aplikacja ostatnio nie lubi... Miałam taki ładny post, wszystkim odpisałam i go wcieło[emoji21][emoji21][emoji21]

Dla wszystkich Mamusiek wszystkiego najlepszego[emoji4] Forumowa ciocią ściska i całuję wszystkie nowonarodzone maluszki[emoji8][emoji8]

Dla rodzących - powodzenia, oby wszystko szybko i sprawnie poszło[emoji123][emoji123]

Ola, Tea - szybkiego powrotu do zdrowia bez komplikacji. Wyście już swoje wycierpiały, teraz już musi być dobrze!

Monti - ja też termin na środę i póki co akcji brak. Ginekolog wydzwania i sam się dziwi, że u mnie cisza[emoji6]

Bab - ja mam i taki i taki, położna doradzila bo nie wiadomo czy dziecko ciepło - czy zimnolubne będzie[emoji6]

Olisiaa, zadzwoń do szpitala i spytaj. U nas są laktatory i tylko końcówki jednorazowe i pojemnik na mleko jest potrzebny.

Pumelova - smoczek nie taki zły jak go malują[emoji6] jeśli Małej jest potrzebny sutek do "ciumkania" to lepiej ulżyć jej smoczkiem niż dziecko ma się męczyć nie wiadomo ile czasu.

Moje dziecko wyjątkowo dobrze czuje się u mnie brzuchu. Dziś zaliczyłam dwa centra handlowe, Ikea, nałaziłam się że nogi mi w tyłek wchodzą, a tu cisza. Jak wypiłam wielki kubek herbaty to się rozruszała, walczy z pęcherzem o miejsce w brzuchu[emoji23][emoji23] Może przez noc coś się rozkręci, chce się spodziewać niespodziewanego[emoji16][emoji16]

Dobrej nocy[emoji8]

reklama
Patuszka89 widocznie obydwa nasze maluchy należą do leniwych uparciuszków [emoji4]

A w kwestii smoczków nie mam jeszcze doświadczenia, ale tyle pokoleń zostało na nich wychowanych, że myślę że nie ma co ich tak demonizować. Ja mam i będę używać jeśli tylko Mała wyrazi zainteresowanie [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry