reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Katja mi nagrań doradztwo, już pisałam że na cukier.
Aga_k_m ja ostatnio dobrze spałam jak mi cewnik przed indukcja założyli :)
Bab mój w szpitalu był w jednej warstwie tzn np. Pajac, lub body długi rękaw plus polspiochy, było bardzo cieplo. W domu ubieram grubiej bo jest chłodniej.
W ogóle mój synus lubi ciepelko. Kąpiel też musi mieć cieplejsza bo się drze.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy laktator był potrzebny w szpitalu bo myślę czy spakować do torby czy w razie czego mąż dowiezie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nika gratulacje

Ola gratulacje! Bardzo mi przykro, ze mialas taki porod, zycze zdrowka i sil

Tea gratuluje!!! Szybko wracaj do formy

Pumelova chce sie tulic, polecam chustę. Ciezko na tym wielkim swiecie ;)
Alegen dlugo 6 tyg

Liluli gratulacje

Bab zdecydowanie wszystko dlugie jezeli planujesz jedna warstwe. Choc mysle, ze zestaw po porodzie kr body i jakis pajacyj

Olisia mi byl potrzebny

Ostatnia edycja:
Bab ja nie miałam swoich ubranek więc nie pomogę;*

Olisiaa mi mąż przywiózł bo był potrzebny

Kasiulka nie zglebilam tematu chusty. Dzięki

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Olisiaa ja kupiłam po powrocie porządny laktator i żałuję że tak późno. Tyle pierdół kupiłam a myślałam że recznym rozkrece laktacje. Ale niektóre kobiety nie potrzebują wcale.
Pumelova ja kilka razy próbowałam że smoczkiem bez wiekszego zainteresowania.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Kika ogromne gratulacje! !

Ooo Pumelova, też bidoku!! Nooo juz z dzieciem to pamiętam ze hardkorowo było u nas bo moja kiepsko spała i ciągle był ryk... tfuutfuuu oby u was sie uspokoilo! Ja liczę na to, że jutro nie obudze się połamana bo Maję "pożyczyła" na noc ciocia z córką w jej wieku i spędzają pierwszą noc razem [emoji23] wiec łóżko mamy tylko dla siebie.

Przyszla Mamusia - pamiętam jak nam w szpitalu polozna mowila zeby dziecko traktować tak jak siebie. I zeby nie przegrzewać bo to najgorsze co mozna dziecku zrobic. Dlatego jak jest lato to raczej niepotrzebne te czapki...

Ola, gratuluję dzidziulka! Opis Twój brzmi przerażająco... życzę mnóstwo zdrowia i ściskam mocno!

Liluli, Tea, Nika wszystkiego co najlepsze dla waszych maluszkòw! Gratuluję!

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry wieczór[emoji4]

Coś mnie aplikacja ostatnio nie lubi... Miałam taki ładny post, wszystkim odpisałam i go wcieło[emoji21][emoji21][emoji21]

Dla wszystkich Mamusiek wszystkiego najlepszego[emoji4] Forumowa ciocią ściska i całuję wszystkie nowonarodzone maluszki[emoji8][emoji8]

Dla rodzących - powodzenia, oby wszystko szybko i sprawnie poszło[emoji123][emoji123]

Ola, Tea - szybkiego powrotu do zdrowia bez komplikacji. Wyście już swoje wycierpiały, teraz już musi być dobrze!

Monti - ja też termin na środę i póki co akcji brak. Ginekolog wydzwania i sam się dziwi, że u mnie cisza[emoji6]

Bab - ja mam i taki i taki, położna doradzila bo nie wiadomo czy dziecko ciepło - czy zimnolubne będzie[emoji6]

Olisiaa, zadzwoń do szpitala i spytaj. U nas są laktatory i tylko końcówki jednorazowe i pojemnik na mleko jest potrzebny.

Pumelova - smoczek nie taki zły jak go malują[emoji6] jeśli Małej jest potrzebny sutek do "ciumkania" to lepiej ulżyć jej smoczkiem niż dziecko ma się męczyć nie wiadomo ile czasu.

Moje dziecko wyjątkowo dobrze czuje się u mnie brzuchu. Dziś zaliczyłam dwa centra handlowe, Ikea, nałaziłam się że nogi mi w tyłek wchodzą, a tu cisza. Jak wypiłam wielki kubek herbaty to się rozruszała, walczy z pęcherzem o miejsce w brzuchu[emoji23][emoji23] Może przez noc coś się rozkręci, chce się spodziewać niespodziewanego[emoji16][emoji16]

Dobrej nocy[emoji8]

reklama
Patuszka89 widocznie obydwa nasze maluchy należą do leniwych uparciuszków [emoji4]

A w kwestii smoczków nie mam jeszcze doświadczenia, ale tyle pokoleń zostało na nich wychowanych, że myślę że nie ma co ich tak demonizować. Ja mam i będę używać jeśli tylko Mała wyrazi zainteresowanie [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry