reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Nika gratuluje :) Wszystkiego dobrego dla Was :*

Ola W. Współczuję takich przeżyć, szybkiego powrotu do zdrowia:* gratuluje synusia :)

Tea gratuluje dużo zdrowia!

Ewella a jak się czujesz?:) myślisz że jutro wyjdziesz?

Nika gratulacje! Jesteś w 5% kobiet które rodzą w terminie [emoji16][emoji16][emoji16] to.chudziutki jak 57cm nieźle:D

Chybra piękny kącik dla syna :-)

Emol kciuki :-)

Ola W gratuluje - biedactwo ZDRÓWKA:** trzym sie:**

Tea gratuluje:* dobrze że już po wszystkim. Życzę Ci szybkiego powrotu do siebie:*

Ja nie wiem co robię zle.. moze.powinnam miec faktycznie jakaś dietę:/ już któryś raz jest tak jak dziś - od 15:00 Agatka wisi.mi na.piersi i ciągle się domaga a je po 20 minut z każdej, zasypia potem przy piersi a jak ja odkładam to.placze i tak w kolko.. nie mam już siły:(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nika gratuluję i współczuję przeżyć:* Obyś szybko doszła do siebie:* Witam Kubusia na świecie:)
Ola i Tea o rany...Bardzo współczuję!Mam nadzieję,że będzie już teraz tylko lepiej:* Dreszcze przechodzą po plecach jak się czyta o tym jak wiele przeszłyście:/ Dużo sił i zdrówka:* I gratuluję maluszkóe:*

Ewella a jak się czujesz?:) myślisz że jutro wyjdziesz?

Nika gratulacje! Jesteś w 5% kobiet które rodzą w terminie [emoji16][emoji16][emoji16] to.chudziutki jak 57cm nieźle:D

Chybra piękny kącik dla syna :-)

Emol kciuki :-)

Ola W gratuluje - biedactwo ZDRÓWKA:** trzym sie:**

Tea gratuluje:* dobrze że już po wszystkim. Życzę Ci szybkiego powrotu do siebie:*

Ja nie wiem co robię zle.. moze.powinnam miec faktycznie jakaś dietę:/ już któryś raz jest tak jak dziś - od 15:00 Agatka wisi.mi na.piersi i ciągle się domaga a je po 20 minut z każdej, zasypia potem przy piersi a jak ja odkładam to.placze i tak w kolko.. nie mam już siły:(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova Agatka moze zwyczaje chce sie przytylac a cycus to taki smoczus... Synek moj mial podobnie.. No chyba ze jest inny powod.. zycze wytrwalosci I powodzenia

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli, gratuluję!

Tea, współczuję przeżyć, trzymam kciuki za szybki powrót do formy.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry