reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Coralic ale od czego zakazanie?
Trzymam kciuki, zeby było ok z Toba i z małym!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hejka

Pumelova ja po kazdym smaruje a jak mala dostawiam to wycieram niby nie trzeba ale po co ma jakas masc jesc.
Skoro Agatka je co 3 godziny to masz super mleko.Moja na poczatku wisiala na mnie caly czas 2 razy musialam podac mm bo glodna byla.
Trzymam kciuki za wyjscie!!!

Misia kciiki za Ciebie dasz rade[emoji123][emoji123][emoji123][emoji110][emoji110][emoji110]

Coralic o kurcze ale to zakazenie spowodowane tym gbsem?

Aha wspolczuje nocki mam nadzieje ze kolejne beda lepsze.

U nas ok wczoraj bylismy u pediatry na wizycie patronazowej mloda od sb do wczoraj przybrala 150gram wiec super!!

Poza tym ok :-)

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, hej [emoji3]

Misia - dzisiejsze moje myśli są skierowane wokół Twojej osoby - powodzenia Kochana [emoji8] [emoji110][emoji110]

Coralic - ojej.. Dlaczego małemu zapobiegawczo nie podali antybiotyku po narodzinach? Przecież takie chyba są procedury .
To pewnie dłużej Was potrzymaja, co by wszystko sprawdzić.
Malutki jest śliczny - i ten uśmieszek [emoji7]. Raz jeszcze ogromne gratulacje.

Ola - coralic miała gbs dodatni, stąd podpytywalam jak to w praktyce wyglądało na porodówce, bo poród był mega szybki.

Pumelova - pokarm z pewnością masz [emoji4]. Agatka nie jest wspomagana mm?

Alex - myślę, że 2 tygodnie zostanę na starym mieszkaniu, póki mężowy nie przestanie kurzyc na chatce. W przyszłym tygodniu montuje drzwi wewnętrzne. Czekamy na schody kamienne (też powinny być w przyszłym tygodniu) no i zostaje antresole zrobić pod nieobecność Jagody. Caly czas coś się tam dziubie, i dziubac pewnie będzie się jeszcze dłuższy czas. Nosi mnie by też cos pomoc.. Ale zostawiam sobie te chęci na czas poporodowy.

Mamusia Muminka - widzę, że podobnie czas wykorzystujemy na tuż przed rozwiązaniem (budowa, remonty, sklepy branżowe..) [emoji1]. Nie jest to złe (dzięki pracy i akcji z domem nawet nie wiem kiedy ciąża mi zleciala).. Obysmy tylko nie zaczęły rodzic w dziwnych miejscach [emoji6].

No właśnie - Karuzela? Wszystko w porządku?

Samych najlepszosci dla naszych tygodniaczkow: Jagoda i Mikołaj, wielkie buziaki od cioci Agi [emoji8][emoji8]

Ja wiem. I ja tez mam dodatni. Ale dlatego pytam o to zakażenie. Bo myslalam, ze jest groźne dla dziecka tylko, a nie dla kobiety

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola - no właśnie chodzi o dziecko. Jeżeli nie podali antybiotyku ani Matce ani dziecku, to teraz dokładniej badają stopień zakażenia u dziecka, stad pewnie crp, co by konkretnym antybiotykiem zareagować.
Mam teraz stresiora...

Maziajka - brawo [emoji122] [emoji122]. 150 g w kilka dni - no suuuuper!!!

Abed - o matko... Jak po tym upadku? Jak się czujesz?

Misia również trzymam kciuki za dzisiaj :)

Coralic szybkiego powrotu do zdrowia!

Pumelova to trzymam kciuki żebyście dzisiaj wyszły :) no to idę zaraz dokupić jeszcze jedną koszulę bo będę miała mało jak tak mówisz :) powodzenia z karmieniem :*

Maziajka super, że mała ładnie przybiera na wadze :) pozdrawiam

U nas dzisiaj upału aż takiego nie ma na szczęście bo wczoraj było duszno bardzo, obiad z wczoraj to nie trzeba nic dzisiaj robić :D

Miłego dnia

Maziajka super wieści :) tak trzymajcie :)

aga_k_m na szczęście nic się nie stało :) tylko otarcie na nodze, trochę się przestraszyłam... ale ja chyba w każdej ciązy musze upaść ;) w pierwszej w 7 tygodniu spadłam ze schodów, zjechałam tak połowę, potłukłam się wtedy... i się śmiejemy że mały potłuczony :)

Dziewczynki remontowo-budowlane remontujecie mieszkania czy wykańczanie nowej domek może?
My wczoraj ogrodzlismy działkę Teraz czas na poszukanie projektu domu i tu jest problem.....[emoji3]
Maziajka super wiadomości

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Abed - no to ufff [emoji5].
Ale z ciekawości zerknelam na naszą listę - termin masz na 23.07, więc... Mam nadzieję, że ten upadek niczego nie przyspieszy [emoji110][emoji110]

U nas zaraz chyba lunie. Podjadę na Ryneczek, może zdążę jeszcze jakieś zakupki zrobić.

Olisiaa - ja się wykanczam. Dosłownie [emoji1][emoji23]. A z całą pewnością wykanczam swojego chłopa.
Gratki za ogrodzenie. Mnie to czeka jesienią. Dogadania jesteśmy z sąsiadem odnośnie prawej strony (raz, że wiecznie jeżdżą po naszej działce, dwa, że przybliżył się bez pytania do naszej granicy, więc lepiej z nami dobrze żyć [emoji6][emoji16]

Co do projektu - my mamy projekt z "domynahoryzoncie". Projekt Bilbo 2, odbicie lustrzane
Link do: Bilbo wer. B z ścianką kolankową - Horyzont

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry