Aga km tak tak pamiętam że Ty mi pisałaś przecież o soli:-) oj to jak tak wysoko Ci spuchly to faktycznie lipa. Nic tylko lezec z nogami wyzej, ale to musiałabyś umieć tak leżeć
Emol słabo faktycznie. Dobre serduszko masz [emoji14]
Kasiulka pytałam i nie kojarzę odpowiedzi mogłam przegapić - radzisz wziąć do szpitala laktator?
Liluli jak po urodzinach? :*
Ola W ja właśnie byłam na krótkim spacerze, jest u mnie 27stopni w cieniu... czuje się tragicznie
wypilam już 4 szklanki wody i czekam aż mi przejdzie ta slabosc. A o 15 umówiliśmy się że znajomymi na spacer :/ powodzenia na Twoim!
Też mi puchną stopy!
Tymuniek trzymajcie sie! Też bym nie wiedziała że tak nagle nie można zmienic..
Inka rozumiem Cię:-) mojego też nie mam szans mieć blisko bo pracuje w administracji. Chociaż gdyby była cc to by on robił. Nie ogarniam [emoji14] nie martw sie, i tak to położna najważniejsza :-)
Ewella haha dobre z tymi slodyczami. Ja nie zdążę wziąć do torebki bo mój zjada wszystko od razu
taak z ta środa to jak będzie normalna pogoda bo ten dzisiejszy upal to masakra. Najwyżej z wózkami będziemy się ścigać bo wtedy nic mnie nie powstrzyma
Aga km rozwarcie możemy sobie same zobaczyc?
[emoji44]
Kasia831 haha co za laska! Ja bym kasę za to wzięła to spoko ale za piwo
Emol jak sobie radzisz z hemoroidami? Ja już na pewno mam, jest coraz większy (Mam masc, smarowalam objawowo jak się pojawiał a nie codziennie i teraz jest kurde wiekszy). 'Pojawia' się tylko po wysiłku.. nie ogarniam jak sobie z tym radzic. Spytam położna może ale to muszę mojego męża wygonic, jakoś głupio mi przed nim [emoji19]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom