reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Cały czas Was dzisiaj podczytuje ale brak weny napisane. Nawet nie pamiętam o czym pisalyscie. Utkwił mi w pamięci tylko jeden wątek a propo ryb zrobiłyscie mi mega ochotę na śledzika jutro będę musiała kupić :)

No nic synek wyzdrowial to teraz męża coś zlapalo a wiecie co oznacza chory facet w domu , że walczy o życie [emoji14]
Zapowiada się fajny weekend ale co zrobić :)

Dzisiaj znów mi nudności wróciły ale tylko na jeden raz. A tak to cały czas czuje głód i ciągle coś mi śmierdzi. Czyli standard

Jeśli chodzi o palenie to nie pale. Tzn kiedyś przed pierwszą ciąża tylko na jakiś imprezach itd ale jak tylko dowiedziałam się o ciąży to przestałam i do tego czasu nie ciągnie. Myślę że nie wróci jednak to nie było palenie nalogowe wiec łatwiej

Kasiulka powodzenia.

Źle wspominam glukozę brrr na samą myśl mnie trzęsie. Piłam bez cytryny. Ale w pewnym momencie myślałam że zejde świat mi tak zaczął wirowac duszno zimno.. było to w środku zimy wiec wyszłam na dwór i mroźne powietrze pomogło.. ech
-------------------
7t 2d [emoji173] wizyta 01.12

[emoji65]Franek 01.05.2015 [emoji173]

lilith gratulacje :)
ja tez nie palę, mój tato zmarł na raka przełyku lekarze powiedzieli ze to nie jest genetyczny rak i ze wywołany w duzej mierze paleniem papierosów, wiec do ust nie wezme a jak by mi młody zaczął to bym go chyba zatłukła zresztą ciagle mu mówie ze przez papierosy dziadek umarł wiec moze bedzie czuł obrzydzenie
ja dzis poszłam na kibelek i znów była krew ale tylko wtedy teraz nie ma tylko słabe plamienie, do tego pobolewa mnie podbrzusze, tak sobie mysle albo bedzie dobrze albo szybko sie okaze że nie. Z drugiej strony to dziwne za pierwszym razem krew po badaniu, za drugim po posiedzeniu i za trzecim tez po posiedzeniu tak sie zastanawiam czy jak ta luteina opaliła mnie na zewnątrz do krwi czy sie w srodku nie zrobiła rana albo nadżerka. Podpowiem to lekarzowi jak pojdę następnym razem. Dobrej nocki

Doppler 3MHz jest bardzo dobry. jakby ktoras chciała sprawdzić: Sonoline b. czułość bardzo ważna jest.. U nas świetnie się sprawdzał i uspokajal ale oczywiście może być inaczej i jak ciężko znaleźć to można wpaść w panikę, choc w sumie nie zdarzyło mi się by nie odnalazła w ciągu dnia. od jakiegls 9-10 skonczonego tygodnia to juz w ogole świetnie pokazuje.
Jak kto lubi, ja bez nie dam rady haha.

Maziajka przyznam się, że chyba chcialabym synka ale w moim wypadku to zdrowe jest mega ważne.. i to dla mnie jest po stokroć ważne.. chocngdyby była coreczka myslalabym, że to moja Leilusia wróciła do nas.

Kasiulka ja znowu potrzebuje często ech i do tego chce mieć jak w poprzednich ciazach usg hd.. póki co mam rozłożone całkiem fajnie bo idę początkiem grudnia później końcem i później znowu po 3 tyg robią mi dodatkowe a następnie wypada polowkowe, w miedzyczasje idę sprawdzić Płeć w 15tc wiec się nachodze.
I na zdrowke oczywiście!

Paalina przeczytalam. gratuluję, pewnie przeszczesliwa jesteś. nie przejmuj się opóźnieniem pewnie na następnym maluch juz nadrobi.

Dorota dobrze, że synek wyzdrowial :)

Hajmal może tak być, że od podrażnienia w srodku. jakie masz te plamienia? brazowawe??

BigChild, nie martw się tymi bólami. mogą być na początku. bierz wtedy nospe i magnez. poczekalabym chyba bo i serducho może być później a po co się stresowac niepotrzebnie. chyba, że wolisz na odwrót, roznie to bywa..

reklama
Do góry