reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

aim - Kochana trzymam kciuki za Ciebie i fasolke. Nie trać nadziei! Buziaki [emoji8]

Lilith - gratuluję mocnego serduszka [emoji2]

Ania@ - o co c'mon z tą kropką? [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilith dlatego myślę żeby przejść się w przyszłym tyg do lepszego gabinetu choć nie wiem czy jest sens jak 2grudnia mam się wstawić do niej. Mam wieczorne bóle podbrzusza jak na okres i dostałam luteine .

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Lilith nie widzę potrzeby tak często robić. Juz za 2 tyg mam kolejne :). Musisz mieć super ten detector. Ja miałam jakis mega lipny i tylko stres przez niego miałam. Nawet w 30tc nie było łatwo zlapac

Ja nie paliłam nigdy, ale myśle ze to trudna sprawa

Ostatnia edycja:
Misia u mnie niestety pali i maz i tata i ocipciec mozna i bez ciazy nienawidziliam tego zapachu a teraz to w ogole maskra..

Lilith w sumie mi to obojetne ale mysle ze to jednak dziewczynka.Bede sie bardzo cieszyc ze zdrowego dzidziusia jeszcze jakis czas temu mualam straszne parcie na corke ale przeszlo mi po poronieniu siostry i mojej ciazy biochemicznej..
Ja bym chyba nie chciala tego doplera tak szczerze pewnie bym zeswirowala jakby nagle sie cos popsulo albo nie dalo sie znalezc serducha!!!

Neapolka?

010igov3fkey3mez.png

Vicarica ja jakoś trzy tygodnie prZed tym jak się dowiedziałam ze jestem w ciazy postanowiłam nie palić. I zadziwiająco latwo mi poszło. Wcześniejsze próby sie nie udawaly... więc to chyba organizm sam odrzucił. A jak ktoś pali w pobliżu to mi strasznie śmierdzi... [emoji13]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry