Kasiulek a nie chcesz podejść prywatnie na usg hd czybtam 3d??
Maziajka chciałabyś dziewczynkę? warto się pomęczyć, wiem ze Ci ciężko ale fo zleci. Tu się wygaduj ile potrzebujesz bo zawsze to trochę pomaga! tu w uk jak wymiotowalam mega i nic jesc nie moglam dostałam tabletki antywymiotne. pierw zwykle ale nie mogłam ich przełknąć i dostałam takie hmm w formie kredy ale bez smaku zupełnie i nawet Pomagały bo przynajmniej moglam wstać z łóżka.. A z tym miałam problem..
AIM nie masz za co przepraszać. każda z nas przejmuje się i stresuje na swój sposób i myślę, że mimo wszystko rozumiemy tu, że każda targaja teraz różne emocje, niekoniecznie będące pod kontrolą!
BigChild co lekarz mówił??
Tymuniek na pierwszym usg miałam 5+2 zamiast 6+3 wiec spora różnica a robilam testy owulacyjne. Teraz jak byłam to maluch juz 8tc zamiast 8+3 wiec różnica maleje, w dodatku babka sama mówiła, wystarczy milimetr i juz inny wymiar. Sama z nerwow podczytalam i wymiar jaki miał mój maluch u różnych dzjewczyn odpowiadał roznemu okresowi do 8+3 wiec idealnie, nawet na stronie parentingu wymiar się zgadzał. maluszki z reguły nadrabiaja, nie martw się aż tak, choć wiem ze musi być Ci ciężko bo sama swirowalam..
Anissima to u mnie nienajgorzej, tylko wstawanie co godzinkę do wc i te sny..tragedia ale udało sidmpospac..
Vicarika tez tak slyszalam ale nie sprawdzalam. mam w domu, mogę zrobić jak chcesz hihi.
Palilam jak zaszłam przez pierwsze 3 dni ale max dwa papierosy bo do kawy nie moglam się opanować.. w 4 dniu odstawilam i kawę i pety. z papierosami to ech.. długo nie Palilam, do czasu straty coreczki.. na szczęście popalalam tylko do kawki, dziennie nie przekraczając 3-4p.