reklama
Madziazt
Fanka BB :)
Witam się wieczorkiem[emoji4] Dziekuje za miłe powitanie w pięknej Polsce! Czuje się bezpiecznie w końcu, choć zaczyna mnie stres ogarniać ze juz coraz bliżej porodu[emoji15]jeszcze dziś odszedł mi czop i mam skurcze przepowiadające (przy pierwszej córce nie miałam), także jeszcze bardziej uświadomiłam sobie ze to juz niebawem, a ja nie spakowana. Wszystko dziś poparłam, jutro prasowanie i pakowanie. No i mąż dzisiaj juz wrócił do Szwecji, aż się popłakałam[emoji17]ale rozumiem ze tak musi być. No i wole zeby był przy mnie po porodzie, odebrał nas ze szpitala i pomógł mi w tych pierwszych dniach.
Patuszka nie martw sie, rozumiem Cie, mój tez bedzie góra 2 tygodnie. Niestety tak czasem musi być! Postaraj się tym nie stresować.
Aniek42 rzeczywiście smak ciekawy i zarazem trochę trudny do przełknięcia w ilości dwóch szklanek[emoji6]
Paninka rozumiem, wiem jakie trudne jest mieszkanie z teściowa. Ja z moja się widziałam teraz i powiedziała ze ladnie wygladam, ale tylko na twarzy[emoji6]i ze bardzo spuchlam. Chciała koniecznie wiedzieć ile przytyłam, powiedziałam jej ze przytyłam i tyle. Wścibska baba! Wrrrr!!!!
Oliweczkaa mam nadzieje ze lepiej się czujesz, dużo zdrówka[emoji8]
Misia12 wszystkiego najlepszego[emoji322][emoji512]
Pumelova wody raczej odchodzą jak się leży, czyli najczęściej w nocy. Brzuch opada gdy dziecko zejdzie to kanału rodnego. Ale pewnie nie ma reguły jesli chodzi o rozpoczęcie porodu tj Kasiulka pisała.
Maziajka gratuluje serdecznie! Dużo zdrowia i sił dla Was[emoji8]
Aha83 wielkie gratulacje! Również zdrowia i dużo sił dla Was[emoji8] to jest pierwszy chlopczyk[emoji64]
Karuzela [emoji110]️[emoji110]️[emoji8]
Lilith gratuluje serdecznie! Fajnie ze juz w domku! Dużo zdrowia!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Patuszka nie martw sie, rozumiem Cie, mój tez bedzie góra 2 tygodnie. Niestety tak czasem musi być! Postaraj się tym nie stresować.
Aniek42 rzeczywiście smak ciekawy i zarazem trochę trudny do przełknięcia w ilości dwóch szklanek[emoji6]
Paninka rozumiem, wiem jakie trudne jest mieszkanie z teściowa. Ja z moja się widziałam teraz i powiedziała ze ladnie wygladam, ale tylko na twarzy[emoji6]i ze bardzo spuchlam. Chciała koniecznie wiedzieć ile przytyłam, powiedziałam jej ze przytyłam i tyle. Wścibska baba! Wrrrr!!!!
Oliweczkaa mam nadzieje ze lepiej się czujesz, dużo zdrówka[emoji8]
Misia12 wszystkiego najlepszego[emoji322][emoji512]
Pumelova wody raczej odchodzą jak się leży, czyli najczęściej w nocy. Brzuch opada gdy dziecko zejdzie to kanału rodnego. Ale pewnie nie ma reguły jesli chodzi o rozpoczęcie porodu tj Kasiulka pisała.
Maziajka gratuluje serdecznie! Dużo zdrowia i sił dla Was[emoji8]
Aha83 wielkie gratulacje! Również zdrowia i dużo sił dla Was[emoji8] to jest pierwszy chlopczyk[emoji64]
Karuzela [emoji110]️[emoji110]️[emoji8]
Lilith gratuluje serdecznie! Fajnie ze juz w domku! Dużo zdrowia!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Emol
Fanka BB :)
Madziazt już czop? Bardzo szybko, bo jak pamiętam to jeszcze niecaly miesiąc Ci został, tak?
Misia wszystkiego najlepszego, sto lat, sto lat, spełnienia marzeń i łatwego, niebolącego porodu[emoji480] [emoji512] [emoji512][emoji513]
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Misia wszystkiego najlepszego, sto lat, sto lat, spełnienia marzeń i łatwego, niebolącego porodu[emoji480] [emoji512] [emoji512][emoji513]
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Aha, ogromne gratulacje, duży chłopak. Szybko wracaj do formy! [emoji4]
Karuzela, trzymam kciuki, powodzenia jutro!
Lilith, gratuluję!!! [emoji173] [emoji4]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Karuzela, trzymam kciuki, powodzenia jutro!
Lilith, gratuluję!!! [emoji173] [emoji4]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
aha83
kwietniówka '09
Karuzela kochana u Ciebie pójdzie jak z płatka, u mnie to był wynik wcześniejszej CC , więc don't worry [emoji38] Trzymam kciuki [emoji4] będzie dobrze, czekam na info
Dzięki laski za gratulacje, synek dojrzały hihi hi i ssak pierwsza klasa
Lilith gratuluję, super [emoji4] mnie czeka chyba dłuższy pobyt w szpitalu [emoji58]
Dzięki laski za gratulacje, synek dojrzały hihi hi i ssak pierwsza klasa
Lilith gratuluję, super [emoji4] mnie czeka chyba dłuższy pobyt w szpitalu [emoji58]
reklama