reklama
anissima
Zaciekawiona BB
Lilith nocka niestety zarwana przez moją małą wiercipiętę nie chciała spać w łóżeczku i u nas urządzała dzikie harce
Żona Graja ja mam 93 mg/dl , w poniedziałek idę na test obciążenia glukozą 75g. Mam nadzieję, że pozwolą mi wcisnąć do tego ulepu cytrynę bo w innym wypadku nie wiem czy nie będzie kolejnego podejścia Również nie mam ochoty na słodycze w ogóle mnie nie interesują, a tu proszę...
Żona Graja ja mam 93 mg/dl , w poniedziałek idę na test obciążenia glukozą 75g. Mam nadzieję, że pozwolą mi wcisnąć do tego ulepu cytrynę bo w innym wypadku nie wiem czy nie będzie kolejnego podejścia Również nie mam ochoty na słodycze w ogóle mnie nie interesują, a tu proszę...
DobraDziewczyna
Fanka BB :)
Ja naleśniki w pierwszej ciąży mogłam jeść 4 razy dziennie [emoji23][emoji23][emoji23]naleśniki chodzą za mną od rana, a tak w ogóle to ostatnio nie mam na nic smaku. Schudłam nawet 1 kg ale to pewnie przez nerwy bo nie wymiotuje tylko mnie mdli. Co do ryb to ja preferuję karpia lub karasia ciepłego obsmażonego, to moja ulubiona ryba. Kupujemy przed świętami u takiego naszego lokalnego małego gospodarza, pycha
A z mięsem też nie mam problemów w poprzedniej ciązy nie mogłam na niego patrzeć a teraz co chwile coś mięsnego na obiad
Witam. Byłam dziś na wizycie pierwszej. Według miesiączki 5tydz 4dzien. Na usg widać tylko pęcherzyk płodowy 12mm i tyle. Ale to ponoć normalne. Więc mam przyjść za 2tyg. Mam kartę ciąży i zlecone badania. Termin na 17.07. Trochę mnie martwi że nie było widać zarodka. Z objawów to nic konkretnego jedynie wieczorami ból podbrzusza jak na okres taki znosny. Dostałam na to luteine. Pozdrawiam
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
niewa88
Zaciekawiona BB
:-( przykro mi i trzymaj się! Będę silno piąstki zaciskała za Was. Jeszcze się wiele może zdarzyć pozytywnego.Tymuniek trzeba wierzyć że nadgonią jeszcze nasze maluchy...
Nigdy nie sądziłam że przy takim twardym i silnym charakterze jaki posiadam będę tak rozpadającą się osobą jak teraz przy tej ciąży. Próbowałam się dystansować, nie myśleć, nie nastawiać, i wszystko ch.j strzelił od kilku dni. Chciałabym przeprosić wszystkie dziewczyny o których kiedyś pomyślałam że przesadzają gdy była mowa o ciąży zagrożonej. Nie rozumiałam tego, nie umiałam się wczuć, myślałam że da się to trochę opanować i kontrolować. ***** prawda. nie da się.
Chyba bez wchodzenia forum poczekam na czwartek na wizytę, może im mniej tego tematu w moim życiu tym jakoś lżej to przejdę...
Ja jako że w 4 tygodniu jestem pójdę na wizytę 5 albo 6 grudnia żeby serduszko posłuchać. Staram się nie wariowac i nie myśleć za bardzo. Leki biorę i nawet mam dobre samopoczucie.
Aczkolwiek chyba mam coś z dziąsłami bo jak myje zęby to masakra, mam zaparcia, wzdęcia i z rana mnie mdli ale nie rzygałam jeszcze ;-) poza tym bardzo często mi w brzuchu burczy a może piecze? Jakbym ciągle głodna była... A nie jestem.
Nie mówiłam oprócz mężowi nikomu o ciąży.... Chcę najpierw to serduszko usłyszeć!
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Lilith nocka niestety zarwana przez moją małą wiercipiętę nie chciała spać w łóżeczku i u nas urządzała dzikie harce
93mg/dl?? toż to norma jeszcze... Ja mam 113
anissima
Zaciekawiona BB
ŻonaGraja Podobno w ciąży inaczej się patrzy na wyniki i już jestem powyżej, ale Twój jest naprawdę niepokojący. Ja oczywiście naczytałam się teraz o cukrzycy ciążowej i zaczęłam się bać co będzie dalej ...
reklama