reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hejka

Ja dzis sie narobilam i sobie przedobrzylam...bo pewnie z tego wszystkiego + pogoda na wizycie podskoczylo mi cisnienie do 150/90 i urlopuje sie w szpitalu...ale cc bez zmian w czwartek.

Na szczescie darmowe wifi jest wiec ogladam seriale.

Aniek no mam nadzieje ze nie bo tutaj po 48h wypisuja jak wszystko wporzo.Nie zebym nie chciala Cie poznac ale jednak wole byc juz w domu;p
Aaaa i anestezjolog przyjmuje w przychodni obok a nie w samym szpitalu.Ty bedziesz miec CC?

Pumelova o kurczaki szkoda ze nie po Twojej mysli .Masz jeszcze teoche czasu zastanow sie dobrze.

Katja ja zaczynalam z ta sama waga ale u mnie 67 i chyba w 1 dzien juz nie przybiore;D

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova oj. .no musicie przemyśleć i pogadać ze swoim lekarzem co lepiej by bylo dla Was :) jak jest codziennie to w piątek tez będzie ;) ja jeszcze jeżdżę autem, kiedy ten spacer ? :D

Maziajka no to narobilas, ale już ciśnienie ok? Teraz byle do czwartku :) dobrze ze masz WiFi, seriale dobra rzecz na nudę ;) trzymaj się :*

Kasia ja mam zgagę nawet po wodzie, to co za różnica co spożywam? ;)

Patuszka gratuluję wizyty.
Niestety ja takiej zaprzyjaźnionej kosmetyczki nie mam, za to jak urodzę i dojdę do siebie, to wracam do lampy;)

Pumelova dobrze że KTG w porządku.
Troszkę czasu ci zostało, to musisz to dobrze przemyśleć. a ku czemu się skłaniasz? Sn czy cc?

Katja wydaje mi się, że 38+0

Maziajka biedaku no to sobie narobiłaś. Dobrze że czwartek pojutrze. Nadrobisz seriale.
Jak się uda to sn, ale jak będzie trzeba cc, to też bym się nie broniła.
Wiem wiem, żartuję. Musimy się spotkać z wózeczkami, jak się wszystkie rozpakujemy.:yes:

Mój męż kupił dziś 100 tuji do posadzenia.
W piątek i sobotę musimy je posadzić. Znaczy się on będzie sadził, a ja będę pilnować odległości i chłodzić napoje:happy:
Jessu wyobraźcie sobie, że mój synek miał dziś jeszcze zadanie domowe:o chore.
Dobranoc.

Hej ,ja od godziny juz nie śpię[emoji21] a zaraz o 5 ktg wiec nie oplaca się zasypiać

Abed jedzie na 12 dni, ale już dwa lata pod rząd jeździł do dziadków na całe wakacje, więc jest szansa, że nie będzie jakiegoś dramatu. ...

Morela swędzenie skóry przede wszystkim nagłe, ale już wiem że nie ma zatrucia, położna mi sprawdziła wyniki ufffff

Z goleniem hmmm mnie dziś czeka gimnastyka przed CC [emoji41] , ale powiem Wam, że napalilam się na laserowe usuwanie owłosienia i jak tylko przestanę karmić to sobie chyba zafunduje

Pumelova mi też włosy się mniej przetluszczaja [emoji4] a w szpitalu może być, książka i seriale, szkoda tylko, że dobrze nie śpię, bo na to liczyłam po cichu, że się wyspie a plus szpitalnego życia , WAGA stoi, nie przytyłam tu NIC [emoji6] ale cwaniak z synka, a mój za to napalony na brata jak łysy na grzebień. . ciekawe kiedy będzie miał dosyć [emoji16]

Tea gratuluję wizyty no i cierpliwości życzę, już bliżej niż dalej

Maziajka nie wiem o której, dziś dopytam, a ty się pięknie z tym ciśnieniem zalatwilas, odpoczywaj i do CC pewnie już Cię nie wypuszcza

OlaW spacerowiczka z Ciebie pierwsza klasa [emoji6] a co z tym paciorkowcem, musisz jakiś antybiotyk brać?

Tymuniek karmieniem się nie przejmuj, oby tylko z ta blizna było ok,trzymam za Was kciuki [emoji5]

Olisiaa ja idę na 80%

Emol zuch student z Ciebie, już ostatki, dasz radę

Patuszka wymiary piękne, gratuluję

Pumelova wyniki w sierpniu dopiero, bo to egzamin państwowy. ;)

Katja donoszona medycznie 38, ale każdy szpital (kazdej referencyjnych) przyjmuje już od 37 tygodnia

Aha witaj w klubie, zasnąć nie mogłam, sikac się chce, a ja przecież na badania krwi i mocz... niecała godzinę wytrzymałam, bez łazienki leżąc. Zrobiłam i próbkę włożyłam do lodówki. Dobrze że to nie zatrucie.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

No całe szczescie, ze nie zatrucie! I bedziesz dzis tulić swoje maleństwo [emoji7]

Wizytę mam w sb, wczoraj odebrałam wynik. Z tego co wiemX to dopiero przy porodzie mi podadzą dożylnie antybiotyk :(

Ja dzis nie mogłam spac... wiec przeszło na mnie ;D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Widze ze sama nie jestem z bezsennością :) od 2:30 wstaje co godzinę.. budzi mnie potworny bol gardła przy przełykaniu :(( jakbym połykała igły..
Czy to angina?? O 7 otwierają rejestracje u mnie w przychodni-bede atakować.. ale czuje sie fatalnie
Z nosa leci woda.. jeszcze tego mi brakuje w38tyg [emoji24][emoji24][emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witajcie

Te upaly mnie wykonczą..niedosc ze skwar to duchota..Niema jak to z rana ponarzekac sobie..

Aha I Maziajka to juz jutro, bedziemy czekac na wiesci.. :)
Maziajka to sie z tym cisnieniem zalatwilas..Zostajesz w szpitalu juz do jutra?

Dzis chyba Lilith miala miec cesarke o ile dobrze pamietam..Takze jak co 3mam mocno kciuki i czekam na wiesci.. :)

Emol powodzenia z ostatnimi egzaminami.. :)

Ewella I Ola oby dzieki tym spacerom poszlo u was gladko na porodowce :) :)

Pumelova dokladnie tak jak dziewczyny piszą przegadaj temat porodu z twoim lekarzem..bedzie ci latwiej decyzje podjąc..Jesli zdecydujesz sie na cc to pewnie bedzie wykonana szybciej?

U mnie totalny brak mocy..

Milego dnia wszystkim.. :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry