reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hejka

Alex Pumelova tak zostaje do jutra coz poradzic...ale nie ma zle jakos wytrzymam mam smaka na maca ale boje sie ze mi zaszkodzi a jutro cc.

A ja dziewczyny wyspana jestem mega jak na szpital zasnelam przed 1 bo od 24 mialam ktg i jakies skurcze sie pisaly brzuch mialam mega twardy ale nie bolalo mnie nic.
No i pospalam do 8 wiec 7h z 2 pobudkami 1 na siku 1 na cisnienie:D

Dziewczyny uwazajcie na siebie w ta pogode i pijcie duzo choc ja wczoraj do wizyty mialam 3l wypite a i tak dupcia...

Wczoraj do mojego szpitala przywiezli 6 ciezarnych wlasnie z powodu cisnienia badz problemow z sercem.
Wiec odpoczywajcie i pijcie duzo!!!

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry:)
Ja też noc nieprzespana, tak jak wam trudno mi znaleźć pozycję, zmieniam co minutę...stopy mi odpadają i dłonie też...ciekawe czemu dłonie mnie bolą od kilku dni-stawy, boli przy zginaniu palców ale nie mam spuchniętych...
Współczuję ciśnieniowcom przy takiej pogodzie:* Na szczęście mam to z tych książkowych.
Wczoraj jakimś cudem znalazłam maść z neomycyną na ten węzeł chłonny-wieczorem to już myślałam, że się popłacze z bólu i posmarowałam już 2 razy i tak jakby zaczęła działać...stwierdziłam, że lepszy miejscowy antybiotyk niż żeby mi się jakieś zakażenie wdalo bo to by było niebezpieczne dla dzidzi.Dziś mam szkołę rodzenia to może położna będzie tak łaskawa i zobaczy co to wogóle jest za cholerstwo.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie się coś kojarzy, że donoszona to 37 +0 [emoji53]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi tez jakos tak swita, ze jak juz sie zakonczyl 37 tydzien to juz donoszone czyli do 36+7 mamy 37 trwajacy tydzien i jak juz sie zacznie 38 czyli 37+1 to jest jako donoszone. Stad mialam nadzieje ze ktoras konkretnie sie wypowie ale chyba wszystkie mamy watpliwosci hih:)

reklama
:)
Dziekuje za wypowiedzi. Mysle ze tak, 37+0/1 to juz sie mowi ze jest sie w 38 tygodniu czyli chyba donoszone... taka mala rzecz ale mnie interesuje, jakos mam schize zeby donosic i nie byla wczesniakiem. Z wczesnikami sa tez jakies obowiazkowe dodatkowe wizyty szczepienia itp prawda? Jesli chodzi o wage to juz tydzien temu miala 3 kg czyli wporzadku, bo ewentualnie ponizej 2500 nawet w 38 uznaje sie jako wczesniak ze wzgledu na wage co doczytalam.
Nasze maluchy mają dodatkowo obowiazkowe pneumokoki prawda? Za syna byly platne.

Do góry