reklama
Linoone Bavaria jest jeszcE chyba jabłkowa? Jakas smakową na pewno, bo piłam, ale nie pamietam
Dla mnie to ktg jest najmniej stresującym badaniem w ciazy jest mega nudne ;p
Ale taaaak bym chciała, zeby wyszło na nim, ze cos sie zaczyna dziać. Naprawde poród np 20 albo 21 i wyjscie 23 idealnie w dzien ojca [emoji173]️ jakie to by było cudowne!
Tylko cholera nadal nie mam koszul do spania. Ile bierzecie- 2 czy 3? Nie licząc tej do samego porodu, bo na to biorę jakas tunikę od teściowej, ktora od razu wyrzucę, a do tej pory w niej sprzątałam ;p
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dla mnie to ktg jest najmniej stresującym badaniem w ciazy jest mega nudne ;p
Ale taaaak bym chciała, zeby wyszło na nim, ze cos sie zaczyna dziać. Naprawde poród np 20 albo 21 i wyjscie 23 idealnie w dzien ojca [emoji173]️ jakie to by było cudowne!
Tylko cholera nadal nie mam koszul do spania. Ile bierzecie- 2 czy 3? Nie licząc tej do samego porodu, bo na to biorę jakas tunikę od teściowej, ktora od razu wyrzucę, a do tej pory w niej sprzątałam ;p
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dla mnie też ktg to takie nudy że masakra. I też chciałam żeby wyszło na nich cokolwiek, tym bardziej, że robione miałam gdy dwa razy z paniki byłam dodatkowo na IP. A tu nic... Mam nadzieję że więcej mieć nie będę (pomijając poród bo u nas każda rodząca ma)
Koszule biorę 2, plus ta do porodu. Za którymś razem pytałam dziewczyn tu i pisały ile biorą wyszło że większość 2 plus to w czym będą rodzić.
Koszule biorę 2, plus ta do porodu. Za którymś razem pytałam dziewczyn tu i pisały ile biorą wyszło że większość 2 plus to w czym będą rodzić.
Ta niebieska warke znaaam. W biedronce nie kupuje, ale chyba się przejdę zobaczyć czy coś fajnego mają [emoji4]
Ola, to będę szukać jabłkowej!
Ja biorę 2, jedną do porodu i jedną na potem i chyba jedną zwykłą bluzkę na ramiączkach. W razie czego mąż zabierze i wypierze jak uznam że jednak wolę koszulę. Nie będę kupować na zapas bo i tak nosić tego nie będę w domu..
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ola, to będę szukać jabłkowej!
Ja biorę 2, jedną do porodu i jedną na potem i chyba jedną zwykłą bluzkę na ramiączkach. W razie czego mąż zabierze i wypierze jak uznam że jednak wolę koszulę. Nie będę kupować na zapas bo i tak nosić tego nie będę w domu..
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Inka1985
Fanka BB :)
Witajcie.
Dziewczyny współczuje remontów i przeprowadzek. Ja nie dałabym rady w obecnym stanie...
Powoli sprzątam. Jutro mają przyjechać znajomi. Szczerze to nie jestem zadowolona. Zapraszalam 2 miesiące temu. Miałam wtedy moc. Obudzili się...
Jutro też wizyta u endokrynologa. Ostatnia w ciąży. Tsh 0.7 nigdy takiego nie miałam ☺☺☺
Przyszła paczka z gemini. Muszę umyć laktator i butelkę w płynie który zamówiłam. Torba bobasa będzie już gotowa do szpitala.
Cały czas boję się że zacznę rodzić. Każde spiecie brzucha to lek. Poród jest nieunikniony ale chce wytrzymać do 38 tygodnia. Wizyta u ginka dopiero w następny piątek.
Buziaki.
Dziewczyny współczuje remontów i przeprowadzek. Ja nie dałabym rady w obecnym stanie...
Powoli sprzątam. Jutro mają przyjechać znajomi. Szczerze to nie jestem zadowolona. Zapraszalam 2 miesiące temu. Miałam wtedy moc. Obudzili się...
Jutro też wizyta u endokrynologa. Ostatnia w ciąży. Tsh 0.7 nigdy takiego nie miałam ☺☺☺
Przyszła paczka z gemini. Muszę umyć laktator i butelkę w płynie który zamówiłam. Torba bobasa będzie już gotowa do szpitala.
Cały czas boję się że zacznę rodzić. Każde spiecie brzucha to lek. Poród jest nieunikniony ale chce wytrzymać do 38 tygodnia. Wizyta u ginka dopiero w następny piątek.
Buziaki.
ja też biorę 2 koszulę, tylko że ja mam cesarkę więc tam najpierw będę w tym co mi dadzą, chyba coś dadzą ... tak miałam ostatnio ale to było w uk ...mam jeszcze takie bluzki do karmienia to najwyżej maż przywiezie później tylko jakieś spodnie sobie do nich przygotuje...
Inka spokojnie dasz radę do terminu
wrzuciłam moje ciasto i przepis dla zainteresowanych
Inka spokojnie dasz radę do terminu
wrzuciłam moje ciasto i przepis dla zainteresowanych
Aniek dziekuje juz lepiej u mnie przeszly bole:-)
Zalewa mnie mega sluz ale co zrobic ...blizej jak dalej.
Ale sobie pospalas do 11!! O matko !
Pumelova to czekamy na fotki:-)
Co do piwa to ja pije zywiec bezalkoholowy :-) bardzo dobre.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Zalewa mnie mega sluz ale co zrobic ...blizej jak dalej.
Ale sobie pospalas do 11!! O matko !
Pumelova to czekamy na fotki:-)
Co do piwa to ja pije zywiec bezalkoholowy :-) bardzo dobre.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Emol
Fanka BB :)
Ola W. Ja mam spakowane 2 koszule.
Widzę dziewczyny, że u was też dzisiaj brak chęci do życia? Ja to mogłabym leżeć w łóżku. Ale szwagier kupuje samochód i mój Kuba będzie jechał z nim do Poznania. Może też zrobię sobie wycieczke? Mam czas jeszcze 2h, wiec sie zastanowię. Dawno nie byłam w Poznaniu.
Maziajka mi śluz leci już od tygodnia w takich ilościach... zastanawiam się czy to przez to że częściej seksy teraz uprawiam, czy może to czop sluzowy tak 'się ciagnie'.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Widzę dziewczyny, że u was też dzisiaj brak chęci do życia? Ja to mogłabym leżeć w łóżku. Ale szwagier kupuje samochód i mój Kuba będzie jechał z nim do Poznania. Może też zrobię sobie wycieczke? Mam czas jeszcze 2h, wiec sie zastanowię. Dawno nie byłam w Poznaniu.
Maziajka mi śluz leci już od tygodnia w takich ilościach... zastanawiam się czy to przez to że częściej seksy teraz uprawiam, czy może to czop sluzowy tak 'się ciagnie'.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom