reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ola, ja też mam takie bóle, ale na szczęście sa delikatne. Za to od jakiegoś czasu mam takie uczucie rozwierania i kłucie tak nisko, mam wrażenie że to szyjka. Ale gin powiedział że żadnego rozwarcia nie ma, więc nie wiem o co chodzi [emoji6]

Wszystkie chodzicie na ktg? Bo mój gin nic o tym nie wspomniał. Mam jeszcze jedno usg, jedną wizytę, a potem już w dniu terminu mam się zgłosić jak nie urodze wcześniej. Ale o ktg nic..

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej:)
Miałam wczoraj dzień pożerania wszystkiego co się dało, pierwszy raz w ciągu ciąży.Oczywiście przypłaciłam to nocną zgagą...dobrze, że Rennie z polski przywiozłam...teraz jem już owsianke hehe wogóle wyczytałam, że teraz powinnyśmy jeść dużo nabiału...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Linoone ja wykupiłam pakiet, w ktorym mam 5ktg. No i trzeba kiedys wykorzystać :D

Mi pewnie tez powie, ze nic sie nie dzieje, a szkoda... wolałabym teraz poki nie dopadła mnie dzika panika związana z porodem. A boje sie, ze w koncu dopadnie. Wiec z 1 str chce, z 2 nie ;D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja ktg nie miałam i pewnie do samego końca nie będę miała.

Wczoraj były 2 spacery i szczerze powiem , że chyba przez to brzuch mi się spinał w nocy i bolał oraz na lewej czy prawej str było mi niewygodnie i boląco , do tego co godz siku, pierwszy raz tak.:oo2: Jestem niewyspana jak pieron.

Posprzątałam , kumpela ma wpaść do mnie za jakieś pół godz, a po południu gril u rodziców, jakoś nie chcę mi się go. Męż w robocie. Syn zaraz zje kaszkę i w sumie tyle. A tak w ogóle znalazłam super piwo bezalkoholowe dla siebie, Lech z limonką 0,3 l. W życiu bym wcześniej takiego nawet nie tknęła, ale jest takie dobre, że ymmmm, bardzo polecam:-) :)

Ola, ja mam chwile że zaczynam już panikować. Boję się że nie ogarnę że to już i urodze w domu :D
A tak to się boję, że nie dam sobie rady z dzieckiem, że nie będę umiała ubrać czy karmić, że będzie głodny. To taki mój standard obaw [emoji6]

Chybra, ja popijam radlera cytrynowego, ale powiem szczerze że mam już dosyć tego smaku.. dziś w Ikei kupię sobie ten cydr bezalko. A ten Lech to ma 0% czy 0,5%? Bo chyba nie widziałam takich całkiem 0. Może słabo szukałam. [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Linoone - ja też nie miałam ktg. Pewnie, podobnie jak u Chybry, podłącza mi je dopiero przy porodzie. Tak też było przy J.

Linoone - też nie miałam ktg i też się nie szykuje na to, żeby przed porodem mi to zaproponowano :) Masz te same obawy odnośnie opieki nad dzieckiem także wspieramy się ! :)

Aga_k_m - mój już jest na etapie chopera i dostojnej wolnej jazdy także o tyle dobrze, jabardziej chciałam ścigacze kiedyś niż on :). Uspokoiłaś mnie przykładem swojego męża też mam nadzieję, że prócz kursu dopiero na starość kupimy jakiś motocykl i będziemy jeździć na wycieczki w okolicach :D

Chybra - teraz spacery potrafią być rzeczywiście zdradliwe, sama wczoraj trochę przesadziłam i odpłacałam bólem wieczorem, na całe szczęście po odpoczynku minęło :)

A nie No to takie obawy tez mam!
Ale mam na mysli obawy o bol, nacięcie itd :D na razie jeszcze to od siebie odsuwam, dlatego chciałabym juz rodzic, bo znajac siebie, to na dniach wpadnę w panikę.

A do tego chciałabym zaskoczyć ludzi, zebym nie musiała po raz 100 odpowiadać na chyba najbardziej irytujące pytanie "jeszvze nie urodzilas?/ urodziłaś juz?/ to kiedy rodzisz?" ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Pola@ widzę że ty cesarke masz 14 :) ja 12 :) tylko ty w Koperniku jak dobrze pamiętam ?
Maziajka dzięki za info o Truskawce :) fajnie że u niej ok :) to może jednak ją spodkam na sali ;)
Mumusia_Muminka witaj na wolnym :) długo dałaś radę :) teraz może odpocznij a nie bierz się za prace domowe :)
aga_k_m mnie też stresuje karmienie, mimo że to drugi raz... najbardziej że będę po cc i nie będa mnie chcieli ze szpitala wypuścić... cesarka mi się śni co noc odkąd znam datę
Linoone ja nie miałam KTG jeszcze niby mam mieć 4 lipca już będę 37 tydzien. A z dzieckiem dasz sobie radę :) to tylko tak się wydaje :)

my rano market budowlany zaliczyliśmy bo maż ma wolne, już dziś w końcu te meble skończy :) zaostanie tylko umyć i poukładać :) ja może dziś dzidziusiowe rzeczy poprasuje... u nas rano lunęło, a teraz strasznie parno... jutro ma być gorzej z pogoda tak zapowiadają

Do góry