reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Liluli zazdroszczę takiego pidejscia :)

Olisia i jak??

Linoone pidziwiam, niesamowite masz zdrowie. Ja juz od dziecka w szpitalu. Podejdź do tego może inaczej.. Nie myśl, ze szpital do tego na pewno zleci jak i poród tak i pobyt tam :)

Aga wow ale pospalas, należało Ci się :)

Pumelova na gorze mam duży travel plus kolo łóżka zwykły crib. Ten kosz na dol jest, lepszy przy kotach, składam i nima a jednak wiklina kupę miejsca zajmuje i tu regulume szerokość a w niej nie. Materacyki te do cribow mam Oki, normalne a taki fajowy dokupiony do travela.
Nie mam niestety.. juz się nie doczekam pewnie a znam doskonale bo jestem po 2 porodach :)
Boje się tego, przy poprzedniej cc pękła żyła gdzie był i duuuzo syfu było..

Alex my mamy cc w środę :)

Katja zależy które. U mnie bez reakcji na wszystko :)

Misia żałuję mimo wszystko.. Choć widzę p.usy. No i to naturalna cc, dużo lepsza niż zwykła wiec się pocieszam..

Tea to moja nastarsza nigdy nie byłaby gotowa hihi.
Pamiętam Twój początek, duzoo przeszlas. Jednak datę ustalona około 12 tyg uznalabym za ta najbardziej wiarygodna.

Kasia tez nieznosze swojej teściowej. Jak byłam dzieciakiem było inaczej a później dopiero dotarło do mnie jaka ona dziwna jest..

Misia cudny :) teraz nic tylko doczekać aż wyjdzie i będziesz go mogła utulic.

Chybryda czyli całkiem fajnie, miłego dnia jutro.

Patuszka podobają mi się w tej twardej wiklinki na wysokim stojaku w ciemnym brazie i waflowym ubranku ale przez koty i miejsce odpada. Jak Pumelovej pisałam, mam jeszcze dwa łóżeczka, bauncer, bean baga i leniuchowisko. Musze schować wiec to gdzieś :p

Dziś na nogach bez odpoczynku od po 8. Niedawno siadlam. Dokonczona listabrzeczy do ogarnięcia i tak zleci pewnie cały czas do cc, jeszcze weekend z dziećmi.

Dziś dzwoniła nasza babeczka od domu, jeden będzie juz wykończony na czwartek, pokazowy i to jedyny dzień na oglądanie, każdy ma 20 min na oglądanie, mierzenie etc. Cieszymy się ale.. Nie zobaczę.. Mąż sam musi mi ponagrywac bo wyjdę do domu zaoewne dopiero kolo 13..
Do tego mamy juz dać wypowiedzenie obecnemu landlo bo przeprowadzka juz za miesiąc aaa.

reklama
Aniek ogólnie to tempy ból w jądrze z powodu zastoju krwi. Ale okresowe, np 3 dni a potem miesiąc przerwy. Ponoć da się to wyczuć, ja nie czułam, lekarz tak. No i słabe parametry nasienia, po których androlog powiedział że pewnie zylaki i zrobił USG.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia dzięki za info. Mojego pobolewa w pachwinie, a nie w jądrach. Mamy znajomego lekarza urologa, ma prywatną klinikę . Zrobił mojemu wszystkie badania i "przeglądy" i wszystko ok. Nie wiem dlaczego sobie wkręca że ten ból może być od jąder?

Lilith ale fajnie oglądać już nowy domek. Daleko macie od miejsca w którym mieszkacie?

Ewella oj biedna sama zostałaś na weekendzik;-) gdzie na kopalni?:-))
Pewnie nie w myslowicach:p

Abed nie było takiej opcji w mailu:p trudno:D
Jak wyszło ciacho?:)

Kasia831 o co jazda tym razem?:D o widze:D cóż teściowa zazdrosna [emoji14]

Tea fajnie, zaraz będziesz już z mężem:-)

Paninka pakuj pakuj:D udanego kina!

Patuszka no teksty w ciąży są extra:D

Katja ja też uwielbiam z tego powodu weekendy więc tak leci od weekendu do weekenedu żeby być razem[emoji173][emoji173]

Aniek haha teściowa ma dobre teksty. Ah szkoda gadac;-)

Lilith kurcze tyle zmian, teraz poród a zaraz przeprowadzka!

Kochane pytanko - czy zgaga może mieć jakiś wpływ na wyniki badań? Mam rano zrobić morfologie mocz układ krzepnięcia itp a mam pierwszy raz tak okropna zgage że zejdę zaraz chyba :/ (grill był wieczorem)
Czy na morfologie może mieć jakiś wplyw? Bo to mam w sumie niestrawione jedzenie w żołądku :/ jak sadzicie? Do badań będę 11h po posiłku ostatnim a wodę piłam godzinę temu pół szklanki ale nie przeszło:-(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek trzymam mocno kciuki za dzis!:) juz niedlugo bedziesz tulic swoje malenstwo:)
To Dziewczyny jest takie niesamowite, ze niedawno jeszcze mialysmy tak malutkie brzuszki, a tu powolutku zaczynamy sie rozpakowywac:)

Pumelova zgaga chyba nie ma wplywu na badanie krwi wedlug mnie.

Ja znow spac nie moge, czego jest jeden duzy plus- moge na spokojnie doczytac cobu kazdej z Was dobrego;)

Hejka dziewczyny,

Ja niestety ze spaniem nadal różnie, csekam teraz na ktg bo codziennie o 5 jest i jeszcze później 2 razy.

Tymuniek trzymam kciuki, czekamy na informacje [emoji5]

Lilith co to znaczy naturalna CC?

Pumelova mi się wydaje, że zgaga nie na wpływu na wyniki

Aniek podziwiam Ciebie z tą procesja ... krewetki tez bym wciągnęła [emoji4]

Aniek w pachwinie go bolało głównie, dlatego nie skojarzył za szybko. Dobrze że Twoj chętny do badan, bo z facetami to różnie.
Pumelova nie sądzę że zgaga może mieć wpływ na badania.
Pola też nie śpię :/
Tymuniek czekam z niecierpliwością na dobre wieści.
Nie mogę spać od 3 bo mnie tak plecy napierdzielaja że szok. Kilka dni przerwy w masowaniu i nie wyleze. Mąż wziął przeciwbólowe to mi go szkoda budzić, a wczoraj zasnął zanim przyszłam. Dziś będzie chyba biedak z godzinę ugniatać.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry