reklama
Misia, kciuki dla męża! Oby szybko wrócił do domku
Ja ewentualnego nacięcia aż tak się nie boję. Bardziej przeraża mnie igła do znieczulenia, położna dała nam pomacać na szkole rodzenia i nie powiem, zaczęłam się tego bać. Szczególnie, że ja w ogóle się boję igieł i wszelakiego pobierania krwi i szczepień. Chociaż mam nadzieję, że skurcze przyćmią każdy dodatkowy ból
Ja ewentualnego nacięcia aż tak się nie boję. Bardziej przeraża mnie igła do znieczulenia, położna dała nam pomacać na szkole rodzenia i nie powiem, zaczęłam się tego bać. Szczególnie, że ja w ogóle się boję igieł i wszelakiego pobierania krwi i szczepień. Chociaż mam nadzieję, że skurcze przyćmią każdy dodatkowy ból
Linoone ja raz miałam takie znieczulenie w kręgosłup przy operacji i to naprawdę nie boli serio momentalnie rozchodzi się po ciele takie ciepło i jesteś sparaliżowana hehe Zawsze każdemu mówię, że to było bardzo przyjemneMisia, kciuki dla męża! Oby szybko wrócił do domku
Dziewczyny, ja tak na szybko, bo dzisiaj mam wszystko popakowac do tych szaf, ktore wczoraj mi skladali, a jest tego peeeelno
Na wczorajszej wizycie wszystko oki malutka duzo wazy 2kg 714 szyjka nie skraca sie i nie rozmieka, za 9 dni bedzie ciaza donoszona
A, i podpytalam gin czy mozna miec lakier na pazurkach, powiedzial ze mozna miec i na stopach i na rekach, nie robia problemu
Na wczorajszej wizycie wszystko oki malutka duzo wazy 2kg 714 szyjka nie skraca sie i nie rozmieka, za 9 dni bedzie ciaza donoszona
A, i podpytalam gin czy mozna miec lakier na pazurkach, powiedzial ze mozna miec i na stopach i na rekach, nie robia problemu
Kasia raczej mama miała nie taki zabieg bo to zylaki powrozka nasiennego tak wiem że nic strasznego ale się stresuje. Jak rozmawialiśmy o 11 to jeszcze czekał.
Bab ja kupiłam poduszkę dla ciężarnych dopiero w weekend bo myślałam że odejdę się bez i nie żałuję. Dużo lepiej mi się śpi.
Aim ja też byłam pacjentem w swoim szpitalu, ale było spoko bo przy mnie latali bardziej.
Linoone ja się nie boję igieł więc trudno mi sobie wyobrazić taki strach ale chyba lepiej o tym nie myśleć. Sama wykonałam kilkadziesiąt tysięcy zastrzyków i choć zawsze się starałam nie zawsze były bezbolesne. Jak się boisz to wcale nie patrz w kierunku igły i strzykawki.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Bab ja kupiłam poduszkę dla ciężarnych dopiero w weekend bo myślałam że odejdę się bez i nie żałuję. Dużo lepiej mi się śpi.
Aim ja też byłam pacjentem w swoim szpitalu, ale było spoko bo przy mnie latali bardziej.
Linoone ja się nie boję igieł więc trudno mi sobie wyobrazić taki strach ale chyba lepiej o tym nie myśleć. Sama wykonałam kilkadziesiąt tysięcy zastrzyków i choć zawsze się starałam nie zawsze były bezbolesne. Jak się boisz to wcale nie patrz w kierunku igły i strzykawki.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Emol
Fanka BB :)
Kasia wystarczy że nogi nie zrobi wzdłuż twoich a włoży pomiędzy. My podnosimy nozke do góry. On się tam umiejscawia pod kątem prostym do naszego tułowia. My wtedy kładziemy nogę na biodrze partnera. Nie wiem czy to jest zrozumiałe ale wygodne
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
tea80
Usnelam na 2 godziny i skurcze narazie przeszly,został tylko mega twardy i cały obolaly brzuch,na mnie właśnie ciepły prysznic nie działa,z 2 tygodnie temu jak miałam takie bolesne skurcze poszłam pod prysznic to po dostałam jeszcze gorszy,aż musiałam kucac z bólu,mnie się wydaje że macica się ostro przygotowuje do porodu,tylko nie wiem dlaczego tak bolesne mam te skurcze,jak sobie pomyśle o porodowych ze sa x razy gorsze to brrr,zastanawiam się jednak na CC[emoji13]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Inka1985
Witajcie.
Nie odzywałam się kilka dni...Stron chyba z ponad 40 do nadrobienia i nie dam rady...
W ostatnich dniach źle się czułam. Niskie ciśnienie aż słabo mi było do tego bóle miesiączkowe i ból krocza. Męczy mnie ciąża pod koniec a wcześniej nie dawała mi aż tak w kość.
Dzisiaj tylko mam zamiar odpoczywać. Nawet nie wychodzę z mieszkania. Wczoraj troszeczkę przesadziłam bo większość dnia na nogach.
Syn szaleje od rana w brzuchu nie wiem skąd on ma tyle energii
Mam truskaweczki od ojca jejku jakie pyszne. Słodziutkie i soczyste.
Buziaki.
Nie odzywałam się kilka dni...Stron chyba z ponad 40 do nadrobienia i nie dam rady...
W ostatnich dniach źle się czułam. Niskie ciśnienie aż słabo mi było do tego bóle miesiączkowe i ból krocza. Męczy mnie ciąża pod koniec a wcześniej nie dawała mi aż tak w kość.
Dzisiaj tylko mam zamiar odpoczywać. Nawet nie wychodzę z mieszkania. Wczoraj troszeczkę przesadziłam bo większość dnia na nogach.
Syn szaleje od rana w brzuchu nie wiem skąd on ma tyle energii
Mam truskaweczki od ojca jejku jakie pyszne. Słodziutkie i soczyste.
Buziaki.