reklama
Morela_87
Fanka BB :)
Mamy Ciśnieniowe, nie wiem co mam robić. Ciśnienie cały dzień 135/95 teraz skacze do 150/100. Dopegyt 3x1, nie działa jak na razie. Wzięłam dodatkową tabletkę, poczekam pół godziny czy zadziała. Ale jeśli nie zejdzie ta 100 to jechać na IP? Nie uśmiecha mi się zostawać na oddziale ale nie wiem czy białka w moczu nie ma.
Morela ja bym pojechala na ip, na pewno lepiej to cisnienie skontrolowac. Lepiej pojechac o jeden raz za duzo niz cos przeoczyc.Mamy Ciśnieniowe, nie wiem co mam robić. Ciśnienie cały dzień 135/95 teraz skacze do 150/100. Dopegyt 3x1, nie działa jak na razie. Wzięłam dodatkową tabletkę, poczekam pół godziny czy zadziała. Ale jeśli nie zejdzie ta 100 to jechać na IP? Nie uśmiecha mi się zostawać na oddziale ale nie wiem czy białka w moczu nie ma.
Ale nie jestem mama cisnieniowa i nie mam doswiadczenia z wysokim cisnieniem. Moze sprobuj najpierw jeszcze przedzwonic do swojego gin co poradzi?
Emol - no ja niestety nie wiem jak jest ze skurczami bo nie mialam ktg jeszcze. Rozwarcia na bank nie mam.
W poprzedniej ciazy juz na usg polowkowym lekarka mi zalecila no spę bo wg niej twardnial mi brzuch a ja kompletnie nic nie czulam...Chyba powinnam isc na to ktg bo wizyte mam dopiero 21go, prawda?
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
W poprzedniej ciazy juz na usg polowkowym lekarka mi zalecila no spę bo wg niej twardnial mi brzuch a ja kompletnie nic nie czulam...Chyba powinnam isc na to ktg bo wizyte mam dopiero 21go, prawda?
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Chybra
A nam aż trudno uwierzyć udało się wyrwać bez synusia do znajomych na 2 godz heh Dziadki pilnowały. Fajnie było całą ekipę zobaczyć Za tydz też jesteśmy na ognicho zaproszeni niedaleko nas, mam nadzieję, że uda nam się wyrwać.
Wczoraj wieczorem poszliśmy na 1,5 h spacer, wieczorem myślałam, że mi nogi w d wejdą Ale to nic. Uwielbiam te spacery nasze
Dziś rano apteka, zakupy w Auchanie, zamknięcie spłat lodówki, odkurzanie, mycie kominka, na obiad pizza hehe . A przed wyjazdem jeszcze ciachłam 20 min na piłce z Pióro na nogi
Teraz mnie coś pęcherz ciśnie, będę latać w nocy jak nic.
Dobranoc
Wczoraj wieczorem poszliśmy na 1,5 h spacer, wieczorem myślałam, że mi nogi w d wejdą Ale to nic. Uwielbiam te spacery nasze
Dziś rano apteka, zakupy w Auchanie, zamknięcie spłat lodówki, odkurzanie, mycie kominka, na obiad pizza hehe . A przed wyjazdem jeszcze ciachłam 20 min na piłce z Pióro na nogi
Teraz mnie coś pęcherz ciśnie, będę latać w nocy jak nic.
Dobranoc
Witam się i ja tak z wieczora niestety brak czasu w weekend wszyscy w domu to jest z kim pogadać i miło spędzić czas. U mnie ciąg dalszy walki ze ślimakami z 6 donic i z ich okolic wyzbierałam ok 50 szt inwazja trwa ale się nie poddam posoliłam okolice donic zobaczymy.
Poczytałam wasze wpisy i zauważam wspólny mianownik wszystko nas już boli jednym słowem finał blisko.
Siniaki ciśnienie skurcze opuchlizny itp no niestety lepiej już nie będzie
Wokół tylko się słyszy żeby odpoczywać ale jak jak jest tyle do zrobienia jak nie przy dzieciach to w domu. Ja też nie umiem wyhamować bo muszę mieć tak zrobione jak ja lubię.
Idę poleżeć i poczytać zasłużyłam sobie dzisiaj.
Poczytałam wasze wpisy i zauważam wspólny mianownik wszystko nas już boli jednym słowem finał blisko.
Siniaki ciśnienie skurcze opuchlizny itp no niestety lepiej już nie będzie
Wokół tylko się słyszy żeby odpoczywać ale jak jak jest tyle do zrobienia jak nie przy dzieciach to w domu. Ja też nie umiem wyhamować bo muszę mieć tak zrobione jak ja lubię.
Idę poleżeć i poczytać zasłużyłam sobie dzisiaj.
Moje nogi też już nie wytrzymują dodatkowego ciężaru, szczególnie przy dłuższym staniu czy jak się muszę z kolan podnieść[emoji5]
My zrobiliśmy ciasto biszkoptowe z truskawkami i z masą budyniowo serkowa mascarponową, no i galaretka, to nasz debiut[emoji5]
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
My zrobiliśmy ciasto biszkoptowe z truskawkami i z masą budyniowo serkowa mascarponową, no i galaretka, to nasz debiut[emoji5]
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ewella90
Pumelova pojechaliśmy dopiero po 19 juz fajnie pusto było, a wcześniej zobaczyliśmy drogę do szpitala i pokazała nam miła położna sale porodowe czekalismy jeszcze na anestezjologa ale nie przychodził, podjedziemy kiedy indziej jeszcze. Myslalam tak jak ty ze od siedzenia na twardym te siniaki ale zeszły to i tobie zejdą a zdjęcie jutro postaram się wrzucić gratuluję sernika!
Powiem wam że wchodząc tam na salę oglądać tylko, miałam stresa hehe i w ogóle teraz dopiero zaczęłam się stresować, że to już tak blisko
Powiem wam że wchodząc tam na salę oglądać tylko, miałam stresa hehe i w ogóle teraz dopiero zaczęłam się stresować, że to już tak blisko
Ostatnia edycja: