Może i te wyniki nie są super optymistyczne jednak jeżeli lekarz mówi że mimo to nie powinnaś się bać to ja bym się nie bała-i piszę to z całą odpowiedzialnością, bo tutaj nie o wszystkim pisałam ale mi też różne rzeczy czasem wychodziły i jeżeli lekarz mówił że mam się nie bać to się nie boję i tak banie się na tym etapie w żaden sposób nie pomoże dziecku
reklama
powiedzcie mi dziewczyny jakiego koloru macie wydzielinę z dróg rodnych? Przez cała ciążę miałam taką mleczną o neutralnym zapachu a gdzieś od 2 tyg jest ona żółtawa ale zapach dalej jest z tych normalnych. Może to oznaka zbliżającego się porodu? Hmmm...żadnych innych dolegliwości nie mam t.j pieczenie czy swędzenie itp...
Niby tak. Ale wiesz-2 lekarzy ze szptala, w ktorym rodzę było zaniepokojonych. Moja i jej kolega nie...
w usg 2 trym było wszystko ok. Problemy sie zaczęły z tymi wymiarami w ok 25tc.
Wiec tak naprawde ciezko jest mi zaufać lekarzowi, bo nie wie
Któremu. Największe moje zaufanie wzbudził ten ze szpitala.
Wiem, ze na tym etapie nic nie zmienię, ale nie umiem
Sie nie martwić. Przez
To tym bardziej boje sie porodu. Z 1 ste chce juz miec za soba, a z 2 nie chce, bo lepiej mi jak nie mam pewności jak jest i tylko nadzieje, ze jest jesnak ok.
Wiec mam mętlik w głowie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
w usg 2 trym było wszystko ok. Problemy sie zaczęły z tymi wymiarami w ok 25tc.
Wiec tak naprawde ciezko jest mi zaufać lekarzowi, bo nie wie
Któremu. Największe moje zaufanie wzbudził ten ze szpitala.
Wiem, ze na tym etapie nic nie zmienię, ale nie umiem
Sie nie martwić. Przez
To tym bardziej boje sie porodu. Z 1 ste chce juz miec za soba, a z 2 nie chce, bo lepiej mi jak nie mam pewności jak jest i tylko nadzieje, ze jest jesnak ok.
Wiec mam mętlik w głowie
Dużo zależy od przyłożenia, te długości to jednak zaznacza odcinek do pomiaru lekarz. A niestety z własnego doświadczenia że nie jest to aż tak wygodne zaznaczanie jak np myszką w komputerze. Stąd mi też nieraz wychodziły zupełnie rozbieżne wartości, bo zależy od dnia, zakresu od lekarza, od danego sprzętu, masa zmiennych-i kilka mm już może komputer przeliczyć jako wartość 32 tygodnia zamiast 31. U mnie rekordem były 3 tygodnie różnicy w wymiarach obliczonych w odstępie 4 dni. Dopóki przepływy, łożysko i takie tam wszystkie rzeczy mają cechy prawidłowych nie myślę negatywnie.
Pumelova muszę się dopytać jutro bo mi mojego straszyła że weekend cały będzie w szpitalu :/ też miał znieczulenie ogólne? Może sobie robią żarty? Kiedyś koledze jak złamał palec u stopy to walneli gips po pachwine. Serio dla żartu bi ha znali
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Tymuniek
Fanka BB :)
Kylesa mi ostatnio powiedzieli że przy cc nie musZę mieć gbs..
Ewela gołąbki to ja prawie codziennie bym jadła
Linione ja swoje rzeczy Piore normalnie
Ola w no ja bym to skonsultowala z innym lekarzem
Misia niezły sen
Saba 17 ja biorę insulinę
Kasia 831 wydzielina obecnie jest żółta
Dziewczyny jestem prawie cały czas głodna koszmar jakiś truskawki pożeram non stoper
Ochotę mam na przeróżne rzeczy...zwariować idzie...
Ewela gołąbki to ja prawie codziennie bym jadła
Linione ja swoje rzeczy Piore normalnie
Ola w no ja bym to skonsultowala z innym lekarzem
Misia niezły sen
Saba 17 ja biorę insulinę
Kasia 831 wydzielina obecnie jest żółta
Dziewczyny jestem prawie cały czas głodna koszmar jakiś truskawki pożeram non stoper
Ochotę mam na przeróżne rzeczy...zwariować idzie...
Aim staram sie. Tylko od 25tyg miałam tyle tych usg i na każdym rozbieżności podobne.
Tymaniutek... konsultowałam z 4. 2 mowil, ze ok, 2 zaniepokojonych, ale w sumie kazali sie nie martwić na zapas, a jeden uspokajał, ale dodał, ze i tak wszystko okaze sie po porodzie. Z iloma jeszcze mam konsultować?
Najlepszy w Warszawie ma termin na 30 czerwca wolny (a rączkę miał jak sie umawiałam). Wiec bie rządzą mnie to mając termin na 5 lipca...
Rozbieżności w usg sa podobne i sa podobne u każdego lekarza, ktory mi usg robi. Moge zwiedzić cała Warszawe i co? I tak głosy beda 50/50... tak jak do tej pory
Tymaniutek... konsultowałam z 4. 2 mowil, ze ok, 2 zaniepokojonych, ale w sumie kazali sie nie martwić na zapas, a jeden uspokajał, ale dodał, ze i tak wszystko okaze sie po porodzie. Z iloma jeszcze mam konsultować?
Najlepszy w Warszawie ma termin na 30 czerwca wolny (a rączkę miał jak sie umawiałam). Wiec bie rządzą mnie to mając termin na 5 lipca...
Rozbieżności w usg sa podobne i sa podobne u każdego lekarza, ktory mi usg robi. Moge zwiedzić cała Warszawe i co? I tak głosy beda 50/50... tak jak do tej pory
Kochane mamy... nie zdziwi się jeśli już o mnie zapomniałyście Jedynym wytłumaczeniem może być brak neta i problemy z pocztą na kore ktoś mi się włamał , a , ze zapomniałam hasła do logowania na babyboom nie mogłam nic odpisać tylko podczytywałam co nieco na ogólnym i w ogóle wyjęta z życia jestem odkąd zmieniłam miejsce zamieszkania .....
Zaniedbałam forum ,i nie tylko forum....
Starałam się was podczytywać, ale jako ,że produkcja szła pełną parą nie miałam szans Was dogonić .. zostało mi chyba 150 stron!
Wiem ,że to już niemal dla wszystkich z nas tzw końcówka ... może choć teraz uda mi się z wami pobyć ...
Niestety Kraków trochę mnie przerósł, a może to mój stan sprawia , że nie ze wszystkim sobie radzę - czasem nawet sama ze sobą - a co mówić o innych sprawach ...
POzdrawiam was serdecznie / wieczór należy do nadrabiania forum :
Zaniedbałam forum ,i nie tylko forum....
Starałam się was podczytywać, ale jako ,że produkcja szła pełną parą nie miałam szans Was dogonić .. zostało mi chyba 150 stron!
Wiem ,że to już niemal dla wszystkich z nas tzw końcówka ... może choć teraz uda mi się z wami pobyć ...
Niestety Kraków trochę mnie przerósł, a może to mój stan sprawia , że nie ze wszystkim sobie radzę - czasem nawet sama ze sobą - a co mówić o innych sprawach ...
POzdrawiam was serdecznie / wieczór należy do nadrabiania forum :
reklama
Ola nikt cię nie uspokoi jeżeli sama nie podejmiesz takiej decyzji. Możesz skonsultować się z całą Polska, może ci 99%powiedzieć że masz się nie bać ale jeżeli zechcesz to i tak będziesz ufać tylko temu 1%. Mogą być dobre albo złe wyniki i niezależnie od tego wybierzesz sobie swoje nastawienie. Wyniki pomiary opinie nie są istotne. Będziesz chciała się napędzać w strachu i obawach - zrobisz to, niezależnie od wyników badań. Jest tu jednak trochę dziewczyn którym ciąża nie przebiega wzorowo, którym wyniki nie wychodzą tak piękne jakby się chciało-i każda nieco inaczej reaguje na to-jedne mają nastawienie optymistyczne, inne wymyślają na wyrost możliwe następstwa. Są też pewnie takie które mają ciążę idealną a i tak dopatrują się na siłę problemów to nasz indywidualny wybór jakie mamy nastawienie do zdarzeń na które nie mamy wpływu.