reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Macie sposob na chrapanie męża? Jak sobie radzicie?
Ja wlasnie przez to nie moge zasnąć! Co noc to samo!
Potem jak juz spie, to moze chrapać, ale No jak zaśnie przede mna, go mogiła :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Saba na spokojnie ogarniesz. Pisz to na co masz ochotę, nie koniecznie odpisując nam ;)

Madziazt no widzisz mi tego nawet nigdy nikt nie powiedział że mogę wodę. Jak idę po wizycie do okienka pytać ile zapłacę za wypisane badania, to pani mówi kwotę i "proszę być naczczo" . Mam dodatkowo problem z zapadającymi żyłami, po prostu się uginają pod igłą, a oddaję honorowo i jak panie w punkcie mnie widzą, to już mają dość. Zawsze obie ręce podziurawione.
Dobry pomysł z imieniem po siostrze.

Paninka z tymi chłopami już tak jest, że czasem nawalają. Szkoda nerwów.
Udanych wizyt.

Ola W mój gin też nie zaleca kawy, szczególnie rozpuszczalnej. A ja wipijam malutką z ekspresu do śniadania.

Liluli gratuluję dużego bobaska.

Biorę się za robienie kolacji, zaraz mężo wróci, prysznic i się kładę, może uda się zasnąć. Jutro z małym na 8.00 do szkoły.

Mi właśnie tez nikt nigdy tego wcześniej nie powiedział, dopiero jak ostatnio robiłam badania to babeczka sie dziwiła ze wogole mi krew nie leci i od razu zastyga i sie pyta czy piłam wodę. Ja jej mówię ze nie jestem na czczo i wtedy właśnie mnie uświadomiła ze sie pije wodę na 30min. przed, a już w szczególności dzieci, kobiety w ciazy, osoby starsze i jak jest gorąco. A tyle lat człowiek żyje na tym świecie i nikt nie powiedział mi tego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli, gratki! Ładna waga [emoji4]

Tymuniek, współczuję tej wizyty.. ja nie znoszę lekarzy, a jeszcze jak są niemili to w ogóle się odechciewa.. ja bym złożyła na nią skargę.

Jak mój mąż chrapie to go po prostu szturcham i przestaje. Czasem lekko czasem mocniej, zależy od uciążliwości [emoji6]

Ja piję jedną kawkę z ekspresu dziennie, świeżo mieloną, zwykle latte. Cudownie działa na metabolizm, nie wyobrażam sobie poranka bez kawy. [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W mój na szczes ie chrapkę tylko po alkoholu. Ale wystarczy tylko kilka lykow i chaaaap. Na początku nie umiałam spać, a potem z czasem mój organizm sam wiedział że to nie jest niebezpieczeństwo i przystosowalam się do tego. A le najczęściej go szturcham to on inaczej się układa i przestaje na jakiś czas chrapac.
Może warto w stopery się zaopatrzec :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Okazało sie ze jakiś sms tam dostał, ale generalnie on tego pilnuje.

Odlaczyli, od 11 do 16 byłam bez :D mąż pędem płacił... ciekawe czy za to są opłaty dodatkowe...
Ehh byłam spokojna ale hormony znów wzięły górę... beksa się robię :p
Jutro ogarniam sobie łazienkę- ocet idzie w ruch i pokój młodszej, muszę ją w końcu wyprowadzić z naszego łóżka... w środę kuchnię wypucuje.
Kawy nie mogłam pić chyba przez pierwsze 5 mies ciąży :p teraz 1- 2 z ekspresu bo bez nich nie funkcjonowałabym.
Lecę bo młoda zalewa łazienkę :)

Niestety ja tez kiedyś miałam prąd odłączony, bo mąż rachunku nie zapłacił i z tego co pamietam to była jakas opłata za ponowne podłączenie, chyba około 130zl, wiec sporo.
Ja również nie piłam kawy te 4-5 miesięcy, sam zapach powodował wymioty. Ale znowu zaczęłam pic i rano kawa to była podstawa, a czasem druga w porze lunchu. Ale mi to ciśnienie tak strasznie skakało, choć wiem ze to przez prace głównie, to wole już nie podnosić sobie dodatkowo kawą.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paninka tez się beksa zrobiłam mój mówi, że o niczym nie można porozmawiać bo od razu płacze :p

Liluli gratuluję, ładnie waży, ja jutro idę na wizytę :)

Ola W mój jak chrapie to tez go szturcham nawet parę razy i międzyczasie jak przestaje to udaje mi się zasnąć :) ale jak w nocy się przebudzam do wc i on chrapie to już muszę iść do drugiego pokoju bo nie umie zasnąć. ..

Mój tez chrapie strasznie czasami, wtedy szturcham mocniej z lokcia[emoji6]niestety nie ważne czy on pierwszy zaśnie czy ja, zawsze mnie to budzi. Ja było gorzej, kazałam mu sie przenieść do gościnnego.
A płacz to i mnie dotyczy. Czasem sie tak staram żeby sie nie rozpłakać, ale to zdecydowanie silniejsze ode mnie i same łzy lecą, nie umiem to opanować.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry