reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Maziajka to miałaś sytuację identyczną jak ja,też mnie te skurcze przestraszyly nieźle,ja też mała czuje nisko,ale U mnie dopiero 34+3,więc jeszcze z 3 tygodnie musiałaby poczekać żeby uznać ciążę donoszona.
Myślałam właśnie ze Rozalia to rzadkie imię bo nigdzie jeszcze nie słyszałam a tu tak mnie zaskoczylas.Początkowo miała być Liliana ale słyszę że co 3 się rodzi Lili,już teraz nie wiem,nie chce mi się wymyślać,chyba zostaniemy przy Rozalii.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol ja tam lubię te rozpychanie, przynajmniej zawsze czuje moja mała:-)

U mnie nie ma opcji żebym nie wysuszyla wlosow bo prostuje zawsze :D ale lata praktyki i trwa to w sumie 15 minut :D

Pola tak blisko a tak daleko;) ja mam na 9.07 a też mam wrażenie że to już już i wszyscy w kółko o tym mówią i my z mężem ciągle o tym mówimy że mam wrażenie że jutro urodze :D

Karuzela zależy czy używasz apki czy przez stronę ladujesz zdjęcia?:)
O widzę że już Ci Aga napisala:)

Alex jaka niespodzianka?:>oooo jak super!! [emoji173][emoji173][emoji173]

Ewella spoko, następne urodziny dopiero za półtorej tygodnia a potem pod koniec czerwca :D pogoda puki co jest ładna, my już zaliczyliśmy spacer więc może padać:D udanego wylegiwania na słoneczku!

Aaggaa coś się dawno nie odezwała też:D?

Tea cudne imię!:-)) też mi się podoba ;))

Maziajka impreza za impreza:D w czerwcu mamy jeszcze 2 urodziny i 2 parapetowki wiec mam nadzieję dotrzymać do lipca z brzuszkiem :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Alex ja na razie nie widzę opadania brzucha, ciekawe kiedy się to wydarzy bo mamy ten sam termin. Fajowe niespodzianka, naprawdę super że się tak postarali. A tort świetny.
Ewella też bym chciała burze żeby się ochłodziło.
Emol a mi np. Ten zapach śmierdzi, tzn śmierdzi na mnie a wszyscy się zachwycają. Dg light blue ma wielu zwolenników a ja na sobie czuję okropnie.
Tea Rozalka bardzo ładnie, kiedyś mi się nie podobało ale teraz znam 2 super i bardzo mi się podoba.
Mnie już imprezy nie kręcą. Tyłek mnie boli od siedzenia, a jak wstaje to wszyscy "usiądź sobie" "coś się dzieje?" Chociaż lubię wyjść z domu, szybciej czas leci i jednak lubię mieć zajęcie. Ruch mi pomaga.
No i wczoraj zauważył mąż linea nagra tyle że pod linia majtek :)
Dla wszystkich nie śpiących , mój mąż śpi już 14 godzin, potrafi dobić nie?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga_k_m tak z teściową całe życie po ślubie.. Ale mam średnio ponad 2 mies. spokoju jak jedzie do pracy.
Dużym ułatwieniem jest ze odbiera nam dzieci jak chodzimy do pracy, choć teraz pewnie będzie mi przeszkadzać jej obecność :p ale co zrobić mój jedynak ona bez faceta całe życie nie dalibysmy rady opłacać domu i jej mieszkania.
Ja używam Si zapachu, najpierw miałam czarny, teraz różowy i na razie pozostaje przy nim.
U nas popaduje, po obiedzie posprzątane, więc teraz laba niedzielna, nigdzie się nie ruszam. Zjadłam pierwszy raz szparagi w tym sezonie :D ale za to cały talerz bo moje dzieci nie lubią...:D

Dziekuje za mile slowa dziewczyny :)
Alex super , fajnie ze mialas niespodzianke :) ja szykowalam sama ale za to dostalam mega prezent - moje upragnione lozeczko chicco next to me dream :))) jupiiiiii
Maziajko ja tez z tych naszych zaplanowanych cór się cieszę, ostatnio nie bywam na wątku planowania płci, jakoś nie umialam sie wbic w temat :)
Milego dniaaa Kobieteczki !

Katja - a Ty przypadkiem nie kupiłaś już tego łóżeczka? [emoji6].
To Wy Babeczki planowalyscie płeć? Ooo - dobrze wiedzieć, bo jakbym nie mogła wybić mężowemu 3 dziecka ze łba, to..spróbowałabym powalczyć o Synka [emoji3][emoji6].
Dawaj foteczki reszty Twoich dzieł - powiem Ci, że to co już wrzucilas mega oczy cieszyło, a i jak slodziuchno na serduchu się robiło [emoji4]

Paninka - achhhh, taka sytuacja.. No cóż - fajnie, ze Wam pomaga choć wpatrzenie w jedynaka też pewnie nie raz Cie dobilo [emoji6]. Myślę jednak, że w takiej sytuacji życiowej jaką Teściowa miała, mocno docenia ta Wasza wspólnotę i rodzinną atmosferę [emoji5]

Alex cuudo niespodzianka, tylko pozazdrościć!

Dziś nawet nie nadrabiam..
Mamy rocznicę, w zeszłym roku urodziła się nasza Leila, wiec dzień taki.. Smutnawy..

Aga bylysmy na watku z Katja o plci ale to takie z przymruzeniem oka jest to cale planowanie;p co ma byc to bedzie.

Katja no wejdz bo ostatnio bylo kilka ciekawych momentow;p
Wlasnie nie mialas juz tego lozeczka?

Tea no u mnie juz leci 37tc wiec prawie donoszona..
W sumie na bombie siedze..

Lilith :***

Kasia mi ginka kazala pic conajmniej 4l ..zreszta puerwsze slysze raczej im wiecej tym lepiej ;p
Mowie o wodzie oczywiscie;D

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka doczytałam, że przy nadmiarze wody nerki mogą nie wyrabiać i występują opuchniecia, no chyba że są upały czy ma się duży wysiłek fizyczny to trzeba pić więcej ale normalnie to tak 2-2,5l. Nie biorę tych info za pewnik, są różne prawdy ale przemawia do mnie stwierdzenie że wszystko można ale z umiarem.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
9DEE0F56-A3EE-42E3-A155-DE5E39354794.jpg
Dziewczyny Hilfe!

W czym do spania ? Co kupujecie dla lipcowych maluchów do okrycia? Moj wrzesniowy syn spal w rożku. Wydaje mi sie ze to teraz za cieple bedzie.
Poduszeczka?
Otulacz?
Kocyk?
Cooooo?! :( pomocy, bo to chyba jedyne czego nie mam.
Ps moj prezent na babyshower/ moje lozeczko czegotoniemające :) ...
Ps 2 lozeczko stalo u mnie juz zamowione przez siostre poprostu :) wiedzialam ze takie dostane.

Załączniki

• 9DEE0F56-A3EE-42E3-A155-DE5E39354794.jpg
    9DEE0F56-A3EE-42E3-A155-DE5E39354794.jpg
    705,2 KB · Wyświetleń: 525
Do góry