Truskawka mocno trzymam kciuki, że będzie wszystko dobrze.
Emol no proszę, ciekawe że można mieć skurcze i o nich nie wiedzieć. Mi się wczoraj wieczorem i w nocy coś tam spinalo.
Linoone ty michałki a ja zjadłam kilka galaretek nadziewanych, nie powinnam, ale czasem chęć jest większa niż zdrowy rozsądek.
Aga_k_m czyli SN za pozwoleniem lekarza jak się mała przekręcić, a jak nie CC.
Emol ja od razy zauważyłam że to gryzon w avatarze gratuluję lepszych wyników. O to nowe zdjęcie wymiata, sliczniasty.
Integral ja wiedziałam że w końcu się pojawią na brzuchu . Też mam kiepska skórę. Po okresie dojrzewania nam już kilka zupełnie mnie to nie rusza
Pola a ty dlaczego masz CC?
Dziś miałam ciężką noc 3 razy siku i do tego przy każdym przekreceniu się budziłam bo brzuszek twardy. Nospe aż brałam dwa razy.
Miłego dnia.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Misia, moja Karolinka urodzila sie przez cc (miala polozenie twarzyczkowe i nie chciala wyjsc), dlatego teraz mialam wybor czy cc czy probowac sn, ja jednak bardziej boje sie chyba sn (po cc), dlatego wybralam cc.Truskawka mocno trzymam kciuki, że będzie wszystko dobrze.
Emol no proszę, ciekawe że można mieć skurcze i o nich nie wiedzieć. Mi się wczoraj wieczorem i w nocy coś tam spinalo.
Linoone ty michałki a ja zjadłam kilka galaretek nadziewanych, nie powinnam, ale czasem chęć jest większa niż zdrowy rozsądek.
Aga_k_m czyli SN za pozwoleniem lekarza jak się mała przekręcić, a jak nie CC.
Emol ja od razy zauważyłam że to gryzon w avatarze gratuluję lepszych wyników. O to nowe zdjęcie wymiata, sliczniasty.
Integral ja wiedziałam że w końcu się pojawią na brzuchu . Też mam kiepska skórę. Po okresie dojrzewania nam już kilka zupełnie mnie to nie rusza
Pola a ty dlaczego masz CC?
Dziś miałam ciężką noc 3 razy siku i do tego przy każdym przekreceniu się budziłam bo brzuszek twardy. Nospe aż brałam dwa razy.
Miłego dnia.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Misia, jak mialas tak ciezka noc, to lezakuj moze teraz zeby brzuszek sie uspokoil.