reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol - noo teraz to widzę chomika w całej okazałości od razu :D bardzo fajny :)

Alex_87 - pięknie ujęłaś ten moment radości po urodzeniu dziecka i mam nadzieję, że podołamy wyzwaniom jakie stawia nam macierzyństwo i będziemy potrafiły z tego czerpać radość choć wiadomo - nie będzie łatwo :D

aga_k_m - i jak tam u okulisty?? Z tym zwolnieniem tempa to wiem... ale jak mi to mówisz to mam ochotę Ci powiedzieć : "przyganiał kocioł garnkowi" :p my z tych co motorki mamy wbudowane nie powiem gdzie :p

reklama
Hejka ale macie tempo,,,u mnie nowe meble przyszly czasu na nic nie mam bo segreguje przekladam itp..wpadlam zobaczyc co tutaj w trawie piszczy..na chwilke;)

Co do roztepow to nie regula ze gdy w rodzinie nie ma rozstepow sie ich nie dostanie moja mam 3 ciaze i zadnego nie miala , babcia tak samo.A ja w pierwszej ciazy pod koniec zostalam cala wysypana..mimo smarowania 2x dziennie...

anita no faktycznie u Ciebie juz nie dlugo bedziesz miala CC? imiona wybrane??

misia ja tak mialam jakos do 20tc ciagle bekalam....maskra jakas...samo przeszlo...

mamusiamuminka jeju jeszcze do pracy chodzisz podziwiam... ile h dziennie??

aim to oczywiste, że mamy teraz inne ciało:) Mnie też się tęskni za moim płaskim brzuszkiem i kilkoma kilogramami mniej, nawet wczoraj oglądając Wiem co jem i wiem co kupuję wyrażałam swoją tęsknotę za szczupła figurą bo akurat było o bieliżnie modelującej:) Ale pomimo teraz różnych niedogodności akceptuję ten stan:)

Pola@ - pranie wyszło fajne nie widziałam, żeby ubranka się porozciągały, potraciły kolor bądź były niedoprane także na razie efekt zadowalający i dzisiaj też mnie czeka prasowanie.

Emol - dzięki za info o porodzie na wesoło zawsze to jakaś odskocznia :D

Maziajka - siedzę w pracy 6 h, ale naprawdę nie jest to jakaś super ciężka robota :D, głównie papierkowa. Maziajko prosiłabym jeszcze o wysłanie zaproszenia do tej grupy zamkniętej, gdzie będziemy dodawać zdjęcia po porodzie :) nie wiem czy wysyłałaś już czy nie, ale się przypominam :)

Anita bliźnięta rodzą się i w 40 tygodniu i mają po 3 i pół kilo :) kciuki za córkę &
Kasia nigdy nie miałam świadectwa bez paska :)
Dzidź ma czkawkę, jest główka w dol i czuję ja w pupie. No masakra :) tyłek mi podskakuje.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka mnie też wyślij to zaproszenie, wczoraj już o tym myślałam:)
Misia to ty kujon byłaś :D:D
Też bym chciała czuć ją w pupie hehe

Alex jak tak piszesz to tymbardziej nie moge się doczekać już bycia mama:)

Aga km chyba większość zależy od tzw urody [emoji14] ja się smaruje raz dziennie max, czasem mi się nie chce :D
Super że możesz sn:) to czemu wtedy zalecala cc?

Pola super data!:) możesz zacząć odliczanie;)

Emol moze, ale to są stare blade rozstępy więc mi nie przeszkadzają, raczej mi nikt między nogi nie zagląda:D

Chybra uwielbiam Twoje 'pozytywne' nastawienie do wszystkiego:D jakbym we własnych myślach czytała haha

Ola ja sikam w nocy 2 razy a trzeci dopiero rano:D o 1 i o 4 jak w zegarku :D
Ja biorę femibion i 2 tabletki magne b6 już długo i jak narazie nie mam skurczy w nogach

Lilith biegaj po schodach:D

Misia mi się nie odbija:p może Ci coś leży na żołądku akurat

Ja tam się jeszcze nadal sobie podobam:D przytylam tylko w brzuszku mam arbuza i jest super :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poród na wesoło? Muszę to sprawdzić:blink:

Cepana też używałam kiedyś na ręce i szczerze mówiąc pomogła.

Rozstępy ja akurat miałam już przed pierwszą ciążą , gdyż4,5 roku temu się spasłam i 4 lata temu zaczęłam dbać o siebie, ćwiczyć i chudnąć. Także jest tego trochę na udach i piersiach, po Kacprze takie 3 mi się pojawiły nad pępkiem i teraz jak się rozciągnęły to je widać, ale po ciąży gdy się ogarnę nie będzie ich widać:tak:

Tak chłodniej dzisiaj aż jest czym oddychać. Ale jestem taka niedotrzaskana jakbym piła wczoraj, nie wiem. Taką ciężką głowę mam. Męż w robocie, ja pozamiatałam, piję kawkę, synuś je owoce i jakoś niedługo pójdę prysznic wyszorować, pewnie ojciec wpadnie później. Po południu ma teściowa ze swoim rozwydrzonym synkiem przyjść z okazji dnia dziecka ehhhh już skaczę z radości, ale przynajmniej synuś dostanie prezent.

Idę brzucha wysmarować, buziaki ;-) ;)
Forum ciezarne
Ciąża poród połóg
Ciąża na wesoło. Ostatni wpis z kwietnia
;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry