reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Poród na wesoło? Muszę to sprawdzić:blink:

Cepana też używałam kiedyś na ręce i szczerze mówiąc pomogła.

Rozstępy ja akurat miałam już przed pierwszą ciążą , gdyż4,5 roku temu się spasłam i 4 lata temu zaczęłam dbać o siebie, ćwiczyć i chudnąć. Także jest tego trochę na udach i piersiach, po Kacprze takie 3 mi się pojawiły nad pępkiem i teraz jak się rozciągnęły to je widać, ale po ciąży gdy się ogarnę nie będzie ich widać:tak:

Tak chłodniej dzisiaj aż jest czym oddychać. Ale jestem taka niedotrzaskana jakbym piła wczoraj, nie wiem. Taką ciężką głowę mam. Męż w robocie, ja pozamiatałam, piję kawkę, synuś je owoce i jakoś niedługo pójdę prysznic wyszorować, pewnie ojciec wpadnie później. Po południu ma teściowa ze swoim rozwydrzonym synkiem przyjść z okazji dnia dziecka ehhhh już skaczę z radości, ale przynajmniej synuś dostanie prezent.

Idę brzucha wysmarować, buziaki ;-) ;)

reklama
Abed czuję się w miarę ok ale już mnie nosi :p leżenie średnio mi wyszło wczoraj. Prędzej siedzenie. Na dziś już mam pan książkowy i dwóch kurierów więc może lepiej mi wyjdzie ;)

Katja, gratulacje z okazji owocnej wizyty! [emoji4][emoji4]

Alex87- mam nadzieje ze poszlo bezproblemowo i zdasz! [emoji3][emoji4]

Truskawka, współczuję Ci, też miałam niewydolność łożyska i nie wiadomo skąd to się bierze... dobrze ze jesteś już w szpitalu, pod całodobowa kontrola i będą was pilnować. Trzymam kciuki bardzo bardzo mocno![emoji8]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawka mocno trzymam kciuki, że będzie wszystko dobrze.
Emol no proszę, ciekawe że można mieć skurcze i o nich nie wiedzieć. Mi się wczoraj wieczorem i w nocy coś tam spinalo.
Linoone ty michałki a ja zjadłam kilka galaretek nadziewanych, nie powinnam, ale czasem chęć jest większa niż zdrowy rozsądek.
Aga_k_m czyli SN za pozwoleniem lekarza jak się mała przekręcić, a jak nie CC.
Emol ja od razy zauważyłam że to gryzon w avatarze :) gratuluję lepszych wyników. O to nowe zdjęcie wymiata, sliczniasty.
Integral ja wiedziałam że w końcu się pojawią na brzuchu . Też mam kiepska skórę. Po okresie dojrzewania nam już kilka :) zupełnie mnie to nie rusza :)
Pola a ty dlaczego masz CC?
Dziś miałam ciężką noc 3 razy siku i do tego przy każdym przekreceniu się budziłam bo brzuszek twardy. Nospe aż brałam dwa razy.
Miłego dnia.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia no nie czułam. Myślałam że się wypina. Ale jak tak pójdzie to może i porod szybko pójdzie ;) ale z tego co pamiętam miesiączki miałam straszne i skulalam się z bólu. Może poród będzie lepszy. ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Jak wy mało sikacie! :D ja - zwłaszcza jak przed snem troche wody wypije - wstaje chyba z 10 razy.... dosłownie! 5 to minimum :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pola gratuluje wizyty i wagi [emoji4]
ja wg OM mam 39 tc ale na 100% potwierdzi mi w poniedzialek.

Truskawka trzymajcie sie z malutka. Jestescie pod opieka lekarzy wiec bedzie dobrze.

Ja narazie rozstepow nie mam. A smaruje sie jak sobie przypomne [emoji12]
Moja Mama nie miala po ciazy wogole,licze ze ja tez nie bede miala [emoji6]

Aga k_m super [emoji4]
Mala sie obrocila ? Bo nie kojarze czy pisalas..

Ja sie śmieje, ze ta za duża głowa syna mi napiera.
Zawsze wstawałam w nocy, ale to z raz, a nie 10 [emoji23] jak tak dalej pójdzie, to naprawde moge nie wychodzic z toalety [emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczyny czy któraś bierze femibion? A jesli tak to oprócz tego magnez? Bo zaczęły mnie w nocy łapać skurcze łydek. Delikatne, ale jednak i nie wiem czy moge brać magnez dodatkowo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry