reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ja biore tylko kwas foliowy[emoji14]zobaczymy co mi lekarz powie na wizycie :) u mnie chyba za wczesnie na jakies objawy :D chociaz kolezanka jest w 8 miesiącu i ani razu ja piersi nie bolaly , mdlosci tez nie miala wiec moze tez bede taką szczęściarą :D u mnie juz tylko sam śluz i sytuacja sie nie powtorzyla:) jedynie co jakiś czas podbrzurze zaboli ale tak to wszystko jest okej[emoji14]

34bw43r8uvrpif8g.png

reklama
Maziajka no to witaj w klubie , nie lubię tego uczucia ale co zrobić :) dobrze ze chociaż te 5 kesow dajemy rade zjeść i nie mamy bezpośredniego spotkania z muszlą:)

Megan ciesze się ze wszystko ok i nic już się nie pojawiło. Myślałam o Tobie i miałam właśnie pytać :)

0d1y3e3k2cpieijs.png

Ja to sie naprawde Martwie Bo oprocz piersi nabrzmialych niemam nic no oprocz apetytu Bo ten mam wilczy. Dzisiaj przepracowalam 10 godzin, niedawno wrocilam, zmeczona jestem jak holera ale niespiaca. Wczoraj Do 00:30 nieumialam zasnac. Oczywiscie rano moglabym spac ale trzeba wstac mala Do przedszkola i Do pracy.a Do wizyty jeszcze tyle czasu.ktora pierwsza wizytuje?

oar8flw1wzcz1pxm.png

Karo nie masz sie czym przejmowac:-) ja tez spiaca nie jestem raczej ale ja to naleze do nocnych markow.od zawsze i w dzien spie tylko jak chora jestem.

Ja mam jeszcze jeden objaw ktory w 1 ciazy mialam.mianowicie wzmozone pragnienie ciagle chce mi sie pic.. a potem sikam...w pierwszej ciazy caly pierwszy trymest zulam gume bo to tak.jakby mi sliny brakowalo..Pije dziennie ok 3-4l.

ganngov3gi2clzee.png

Ja mam usg 09.11, a wizytę 18, bo moja ginekolog nie robi usg.
Co do objawów ciąży to ja nie mam ani jednego i zaczynam myśleć czy aby na pewno wszystko jest dobrze. Z chłopakami miałam chociaż delikatne bóle brzucha i bolące piersi a teraz zupełnie nic.

f2w33e3kateiig1y.png

reklama
Karo tez bym nie martwila się tym brakiem objawów. Trzeba cieszyć się i korzystać tego ze jeszcze dobrze się czujemy. Wszystko przed nami. Ja mam wizytę w ten czwartek.

Maziajka rzeczywiście dużo pijesz;)

0d1y3e3k2cpieijs.png

Do góry