reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Megan nie stresuj się na pewno wszystko jest dobrze. Często przy zagnieżdżeniu się zarodka mogą wystąpić plamienia. Teraz tylko staraj się dużo odpoczywać.

f2w33e3kateiig1y.png
Postaram sie dziękuje :)
Megan oczywiscie tego Tobie tez zycze by wszystko bylo ok! Ja mam po prostu zle doswiadczenie buzki!!!:**

ganngov3gi2clzee.png
Dziękuje :** wiem wiem ..po takich doswiadczeniach również bym wariowała ale staram sie zachować spokój :) jak będzie sie coś wiecej dziać to wtedy od razu ip :) ale mam nadzieje ze do tego nie dojdzie[emoji14]

34bw43r8uvrpif8g.png

reklama
Maziajka mi właśnie też piersi odpuscily i juz zaczynam myśleć czy wszystko ok. Żadnych innych dolegliwości nie mam po cichu czekam na te mdłości ale może nie ma co wywoływać wilka z lasu ;p

Megan22 odpoczywaj dużo jeśli masz taką możliwość :)

0d1y3e3k2cpieijs.png

Ja biorę femibion natal1 ma dawkę kwasu foliowego i witamy. Lekarz mi kazał brać jak tylko po poronieniu zajde w ciążę . W pierwszej brałam sam kwas foliowy :)

0d1y3e3k2cpieijs.png

Dorota mnie bola szczwgolnie wieczorami jak sciagne stanik.Mdlosci dzis.mialam.jakies 3 h zezarlam bulke z nutella i przeszlo.Strasznie do slodkiego mnie ciagnie o.0

ganngov3gi2clzee.png

Maziajka na szczęście znów czuje ze piersi są pełniejsze a sutki jakoś mi się rozpłaszczyły i pociemnialy. Mnie dziś zemdlilo po obiedzie. Byłam bardzo głodna zjadłam 5kesow nagle pełen brzuch jakbym miałam pęknąć, myślałam że skończy się toaleta. Minęło 10 min a poczułam głód jakbym pół dnia nic jadła wiec wcisnelam szarlotke:)

Mnie do słodyczy zawsze ciągnie.

0d1y3e3k2cpieijs.png

reklama
Do góry