reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hajmal a myslalam ze tylko ja spac niemoge. Ja ogolnie ogromny spioch jestem moja mala to samo.moglybysmy przez dzien spac ile wlezie ale wlasnie teraz u mnie of tyg inaczej. Tez mnie brauch pobolewa ale to jak w pracy sie nalaze
Edit widze ze suwaczek sie nieprzesuwa. Zrobilam wieczorem to chyba ze wieczorem sie zmieni
oar8flw1wzcz1pxm.png
Ja zmieniałam wczoraj o 6 i mi sie nie przesunął :( nie wiem jak zrobić żeby samo szło[emoji14]

hchy43r8x8s8gt0i.png

reklama
Ja zmieniłam ok 8 i tez się nie zmieniło . Megan22 a Ty wczoraj nie miałaś 3t 6d ? Bo dziś widzę ze masz równo 4tydz na suwaczku
Na apce mam 4t6d a jak się loguje przez przeglądarkę to mam 5tydz

0d1y3e3k2cpieijs.png

Ostatnia edycja:
Hej Dorota ja robilam w 24 dc bardzo wczesniej mialam juz wtedy bete 33.

Ja za to pospalam do 10 moglabym jeszcze!!!
Suwaczek.tez stoi w miejscu wrr!!!

ganngov3gi2clzee.png

Ja zmieniłam ok 8 i tez się nie zmieniło . Megan22 a Ty wczoraj nie miałaś 3t 6d ? Bo dziś widzę ze masz równo 4tydz na suwaczku
Na apce mam 4t6d a jak się loguje przez przeglądarkę to mam 5tydz

0d1y3e3k2cpieijs.png
Bo sobie po 8 sama zmieniałam jak zauważyłam ze stoi w miejscu :D na bellybestfriend mam 4+0 i na tym wykresie jest zaznaczone ze dzisiaj zaczynam 5 tydzień :) może znajdzie sie ktoś kto ogarnia te suwaczki:D

hchy43r8x8s8gt0i.png

Taki mi wyszedl test 10 dpo czyli 24 dc
1477992939063.jpg
a to juz po terminie @
1477992962615.jpg

ganngov3gi2clzee.png

Załączniki

• 1477992939063.jpg
    1477992939063.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 738
  • 1477992962615.jpg
    1477992962615.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 738
Maziajka extra krecha [emoji7] ja takiej nawet nie miałam, kiedy beta wyszła 142 ;)

Ja też mam wizytę 10.11. Idziecie same, czy z mężem?

reklama
Do góry