reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ja mam wizyte na 16.11:) przed chwilką zrobilam test i wyszla juz bardzo mocna kreska ale na papierze zauwazylam dwie plamki czerwone :( tak sie wystraszylam .. Juz myslalam ze kreska sie nie pojawi . Dzisiaj 28dc . Z tego stresu bylam juz 2 razy w toalecie i na razie jest okej

34bw43r8uvrpif8g.png

Witam dziewczyny. To ja mama czerwcowa:-D Chcę Wam bardzo pogratulować.

MEGAN kochana gratuluję!!!!! Bardzo się cieszę że widzę Cię wśród lipcówek. Spokojnej ciąży!

Ja mam wizyte na 16.11:) przed chwilką zrobilam test i wyszla juz bardzo mocna kreska ale na papierze zauwazylam dwie plamki czerwone :( tak sie wystraszylam .. Juz myslalam ze kreska sie nie pojawi . Dzisiaj 28dc . Z tego stresu bylam juz 2 razy w toalecie i na razie jest okej

34bw43r8uvrpif8g.png
W pierwszej ciąży na początku trochę plamilam, lekarz kazał mi dużo leżeć i nie dźwigać. będzie dobrze :-)

Kurdw Megan a nie masz mozliwosci zbadania prpgesteronu? Albo zalatwienia sobie duphastonu,oczywiscie nie chce Cie straszyc bo to moze tylko taki epizod ale lepiej dmuchac na zimne.

ganngov3gi2clzee.png

Kurde mam co.chcialam.wczoraj tak sie.martwilam ze mnie cycki.mniej bola i pewnie cos nie tak ...tak dzis mam takie mdlosci ze nie wiem co ze soba zrobic...a cycki oczywiscie wieczorem zaczely juz.mnie tak bola ze myslalam ze odpadna:D nie wiem co.gorsze...

Ciesza.mnie te mdlosci nie ppwiem:D jednak nic zrobic w domu sie nie da...trudno.maz bedzie chodzil.glodny bo obiadu nie.ma szans bym zrobila.

ganngov3gi2clzee.png

Witam dziewczyny. To ja mama czerwcowa:-D Chcę Wam bardzo pogratulować.

MEGAN kochana gratuluję!!!!! Bardzo się cieszę że widzę Cię wśród lipcówek. Spokojnej ciąży!
Dziękuje kochana !!;* mam nadzieje ze bedzie spokojna :) Tobie również tego zycze :D ahh chcialabym juz byc chociaz na takim etapie jak Ty :D
Kurdw Megan a nie masz mozliwosci zbadania prpgesteronu? Albo zalatwienia sobie duphastonu,oczywiscie nie chce Cie straszyc bo to moze tylko taki epizod ale lepiej dmuchac na zimne.

ganngov3gi2clzee.png
Wiesz to moja pierwsza ciąża i troche nie ogarniam co i jak .. U ginekologa to bedzie moja pierwsza wizyta od hoho . Narazie jest wszystko okej a to byly doslownie dwie plamki :) takze bede sprawdzać i duzo odpoczywać :) dzisiaj lub jutro termin okresu wiec moze dlatego :) narzeczona mojego kuzyna miala plamienia dosc duze do 3 miesiaca i wlasnie wtedy sie u ginekologa dowiedziala ze jest w ciąży :) pomylila te plamienia z okresem[emoji14]dzisiaj Zuzia ma prawie 3 latka[emoji14]

34bw43r8uvrpif8g.png

reklama
Do góry