reklama
paninka87
Fanka BB :)
U mnie tylko jeden szpital więc nie mam takich zmartwień jak Wy
U mnie lekarz ostatnio 2 razy mierzyl brzuszek ale nic niepokojacego nie stwierdził.
Dobrze że poszłam na strych bo nic tam z maluszkowych ciuszkow nie ma !!!!! Albo dałam kuzynce M albo wszystko jest u siory. Robię dochodzenie
U mnie lekarz ostatnio 2 razy mierzyl brzuszek ale nic niepokojacego nie stwierdził.
Dobrze że poszłam na strych bo nic tam z maluszkowych ciuszkow nie ma !!!!! Albo dałam kuzynce M albo wszystko jest u siory. Robię dochodzenie
Ja to nawet nie chce myśleć co by było gdyby zabrakło miejsca dla mnie w moim szpitalu, gdzie ja się pokaże z taką dokumentacją jaką mam ale przynajmniej jeden plus-żaden szpital w mieście nie każe mieć więcej rzeczy niż mój do porodu więc bym miała wszystko lub za dużo tylko
Mumusia_Muminka
Dziewczyny mam pytanie odnośnie grupy krwi. Mój wynik grupy krwi mam w przychodni, gdzie chodzę na NFZ i teraz przed porodem ginekolog mi wyda ten wynik (oryginał) czy lepiej zrobić badanie grupy krwi na własną rękę a tamten wynik zostawić w przychodni ??
Też bym nie robiła. Wpieli mi w poradni w kartę ciazy pierwszy wynik.
Muszę pochwalić mojego synusia. Właśnie się martwiłam że po śniadaniu coś się nie rusza. Kazali mierzyć w szpitalu po wizycie na IP ruchy przez godzinę po posiłku. Zjadłam śliwkę w czekoladzie i młodego ruszyło, kopie mamusie aż miło dziesięć ruchów to mam na minutę, a teraz jeszcze czka sobie
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Muszę pochwalić mojego synusia. Właśnie się martwiłam że po śniadaniu coś się nie rusza. Kazali mierzyć w szpitalu po wizycie na IP ruchy przez godzinę po posiłku. Zjadłam śliwkę w czekoladzie i młodego ruszyło, kopie mamusie aż miło dziesięć ruchów to mam na minutę, a teraz jeszcze czka sobie
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniek42
Witajcie mamusie.
Próbuje was doczytać, ale naprodukowałyście strasznie dużo.
Pumelova komunię jakoś przeżyłam. Trwała 1.5 godz. i po południu nieszpory 1 godz. Fajnie dzieciaki sobie poradziły, było wzruszająco.
Imprezka fajna, jedzonko ekstra, tylko to siedzenie do 20.00 było katorgą dla mojego kręgosłupa. Teraz do końca tygodnia biały tydzień, w piątek mamy pielgrzymkę i z głowy. W sobotę tak mi nogi spuchły, że wieczorem pojechałam nowe buciki na komunię kupić, o rozmiar większe, bo w żadne nie wchodziłam.
Wczoraj i w nocy były u nas mega burze i ulewy, wszędzie szkody i podtopienia, masakra.
Moja mała żabka od 3 dni ma 3-4 razy dziennie czkawkę, ale czuję tak nisko w podbrzuszu.
Wczoraj czułam się bardzo źle, aż się wieczorem popłakałam. Bolał mnie brzuch i był ciągle twardy, krocze mnie bolało od południa. Dziś już lepiej.
Acha i od wczoraj mam jeszcze kafelkarza. Robi nam płytki na całym dole. To może nam się uda wprowadzić do lipca? Chociaż częściowo..??
Gratuluję wyników wizyt i trzymam kciuki za mamusie przed wizytami.
Aga_k_m jak się nie mylę to twoja córcia miała urodzinki? Samych cudowności dla solenizantki!
Lilith gratuluję nowego domku!
Odezwę się w wolnej chwili. Miłego dnia brzuszki!
Próbuje was doczytać, ale naprodukowałyście strasznie dużo.
Pumelova komunię jakoś przeżyłam. Trwała 1.5 godz. i po południu nieszpory 1 godz. Fajnie dzieciaki sobie poradziły, było wzruszająco.
Imprezka fajna, jedzonko ekstra, tylko to siedzenie do 20.00 było katorgą dla mojego kręgosłupa. Teraz do końca tygodnia biały tydzień, w piątek mamy pielgrzymkę i z głowy. W sobotę tak mi nogi spuchły, że wieczorem pojechałam nowe buciki na komunię kupić, o rozmiar większe, bo w żadne nie wchodziłam.
Wczoraj i w nocy były u nas mega burze i ulewy, wszędzie szkody i podtopienia, masakra.
Moja mała żabka od 3 dni ma 3-4 razy dziennie czkawkę, ale czuję tak nisko w podbrzuszu.
Wczoraj czułam się bardzo źle, aż się wieczorem popłakałam. Bolał mnie brzuch i był ciągle twardy, krocze mnie bolało od południa. Dziś już lepiej.
Acha i od wczoraj mam jeszcze kafelkarza. Robi nam płytki na całym dole. To może nam się uda wprowadzić do lipca? Chociaż częściowo..??
Gratuluję wyników wizyt i trzymam kciuki za mamusie przed wizytami.
Aga_k_m jak się nie mylę to twoja córcia miała urodzinki? Samych cudowności dla solenizantki!
Lilith gratuluję nowego domku!
Odezwę się w wolnej chwili. Miłego dnia brzuszki!
Chybra
Ola W może tak być, że taka syna uroda, Kacper też szczuplutki. Wczoraj to takie przesilenie hormonalne mnie dopadło, ale już przechodzi. Muszę myśleć pozytywnie, czuję, że maluch jest ruchliwy, jest wszystko ok, a na usg wyglądał pięknie A tu no zobaczymy co w pon dr powie odkrywczego
reklama
Emol
Mumusia zrób kopie, a oryginal weź z przychodni. Tutaj raczej nie popełniają błędów. Ale dziwne że jest w przychodni a nie dali Ci od razu oryginalu. Ja dostałam oryginał a sobie zostawili kopię wyniku.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: