Chybra skonsultujesz się ze swoją lekarką, może zleci jeszcze jedno usg - tu jest możliwy taki błąd pomiarowy że wszystko się może zmienić
nie martw się!
Jeśli chodzi o ZUS to w mojej pracy też dziewczyny nie miały, ale wszystkie inne ciężarówki znajomych tak - już nie raz poruszałam ten temat tutaj. Teraz zapytałam Was tylko kochane moje czy ktoś miał kontrolę w tak wysokiej ciąży czyli po 33 tyg.
aim myślisz że dojdziecie do 2,5kg?
spodziewają się takiego przyrostu? plus jest taki że łatwiej Ci będzie urodzić!
Madziazt ja byłam pewna że wykupię położną, ale myślałam że za 800zł to jakieś cuda z jej strony będą a dowiedziałam się że u mnie w szpitalu polega to na tym że ona po prostu jakbym trafiła na zmianę [czyli 7 lub 19] to nie pójdzie do domu tylko zostanie dla mnie + 2h po porodzie będzie z nami. Kurczę myślałam że to będzie coś więcej, że do mnie zajrzy po porodzie i że będziemy friends 4ever.
Misia faktycznie lekki nieogar się z Ciebie zrobił
wydaje mi się że wanienka koło przewijaka to słaby pomysł - gdzie dasz te wszystkie akcesoria do kąpania? [te wszystkie bo jeszcze nie wiem jakie haha] no i jak ja bym postawiła tak wysoko wanienke to bym do środka nie sięgła ale ja mam 1,6m ale nie przymierzałam w sumie
Kasia831 ja krwotoki więc nie można tego nazwać krwawieniami
ewella super że pokoik już prawie gotowy! u mnie gotowy pokój Agatki i salon i wszystkie okna pomalowane. Dziś malują przedpokój i chyba skończą! łóżeczko już nawet 2 razy pomalowali i nawet odcień nam pasuje
ale jeszcze raz trzeba machnąć bo się biały przebija gdzieniegdzie
z tymi ciuszkami to fajnie że nie musimy mieć bo ja mam odwieczny problem z rozmiarem. przygotuje na wyjście ze 2 różnej wielkości komplety i potem się będziemy martwić
Patuszka ważne że sytuacja w tej chwili opanowana
niech siedzi malutka w brzuszku jak najdłużej :*