Zapomniałam dziś że sobą telefonu zabrać, tak jak pisałam budyń zamiast mózgu mam. Co do badania wzroku to ja dostałam skierowanie do okulisty ale nie mam szans na NFZ. Może pójdę prywatnie ale nie jestem pewna bo niedawno robiłam nowe okulary i byłam, oczywiście bez badań szczegółowych a wadę mam ponad -4.
Madziazt nam położna powiedziała żeby była min jedna warstwa na nóżkach i rączkach a na klacie 2. Czyli body krótki rękaw i pajac lub body długi i śpiochy, ewentualnie polspiochy. Ja wczoraj przed szpitalem robiłam wlam na cudze auto. Stały dwa podobne tzn takie same tylko moje 3 drzwiowe i obok 5 drzwiowe. No i klikam kluczykiem słyszę zgrzyt a drzwi się nie otwierają, z 5minut mi zajęło że moje auto obok stoi. Co do spalonych garnków to jak gotuje to z kuchni już nie wychodzę
Paalinaa piękna już waga malucha.
Emol ja myślę że w czym pojadę w tym wrócę.
Aim mówi się - niech się dzieci małe rodzą , a duże rosną. Oby się dobrze rozwijał.
Chybra będziecie śledzić dzidzia i będzie dobrze. Może coś źle zmierzył. Zobaczysz na następnym badaniu. Nie ma co się zamartwiać choć ja też bym pewnie panikowala. Wierzę że będzie dobrze.
Pumelova nie miałam żadnej kontroli z ZUS a całe L4 łażę wszędzie, praktycznie nie ma mnie w domu. A myślałam że to będzie czas wypoczynku.
Dziś na szkole rodzenia miał być trakt porodowy ale było tyle rodzacych że nas nie wpuścili :/ tzn dwie rodziły a dwie były już po. do 17 urodziło się dzis 8 dzieciaczków. No i było o krwi pepowinowej i sznurze, bardzo fajna kobietka z pbkm, a już różne słyszałam. Za to ludzie kompletnie dziwni, mieli na przykład do niej pretensje że jest tak mało bankowania publicznego.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom