reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Katja. wspólczuje upadku ...(jak masz watpliwosci to moze idz sprawdz na ip czy wszytsko ok).
ja mam podobne objawy do Ciebie (twardnienie ) i sama sie zastaniwaim czy na pewno wszytk ok. wizyte mam za 1,5 tyg i staram sie nie panikowac. w oprzedniej ciazy od 33 skrócona szyjka i rozwarcie ...ale na poprzednj wizycie wszytko było ok i sama sie zastanwaiwam czy panikowac czy spokojnie czekac ....tym bardziej ze na pewno skuczy i typowych obajów napinania brzucha jak uprzednio to nie mam ,....
Ehh...oby przterwac jeszcze te 8 tygodni
Katja. -k orzytsaj z wakcacji i zrelaskuj sie na bałtyckiej plazy ...zyczę Wam duzo pieknej pogody ...

Ola W. Może być pt albo czwartek ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

hej dziewczny,

Wszytkim na poczatek gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za Wasze wizyty w zblizajacym sie tygodniu.

Zazdroszcze Wam troche tych planowanych spotkan. Ja z zachodniej Polski wiec poki co mam za daleko do Was ;(

Niestety nie pamietam która z Was pisała ze bedac w domu na zwolnieniu ma sie wiecej obowiazków niz bedąc w pracy. Podpisuje sie pod tym w 100%. Tylko sprzatanie, pranie gotowanie i zabawy z córka ....teraz sliczna pogoda wiec mała w domu nie usiedzi ...wiec ciagle plac zabaw, spacery ....
a mi nadal energii brak,...jutro lub pojutrze planuje wypad do sklepów popatzrec za wyprawkowymi rzeczami...to moze mi sie nastrój poprawi....
Hej [emoji3]

Ja pisałam o tym zludnym L4 [emoji6]. Zastanawiam się czy nie wrócić do pracy - serio [emoji1].
Aha83 - również potwierdza tą teorie [emoji6]

Zachód? A dokładnie? Ja z dolnośląskiego [emoji6]

Katja - współczuję tego upadku . Możemy sobie podać łapkę, ja w piątek poslizglam/zaszportalam się na schodach (pełen pośpiech, awaria windy... A trzeba było wdrapac się na 5 pietro). Na szczęście na obiciu stopy i siniaku na lydce się zakończyło. Udało się uchronić brzusio, ale córa mega się wystraszyla.

Ostatnia edycja:
Hahahaha [emoji23] ja mam blok przy tych nowych przy puławskiej. Jadąc w stronę centrum to przed Macdonaldem :D

Emol ja w weekendy tak średnio, wolałabym w tyg, ale jak cos to sie dostosuje ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola to ja widzę te bloki z balkonu :):):) to niedaleko Landu ?? Mi też w tygodniu bardziej pasuje :)

Tak, niedaleko landu :) a dokładnie blok Za parkingiem przy puławskiej :D

DIewczyny, to ja w piatek mogłabym rano, bo pozniej mam przedstawienie w mojej grupie przedszkolnej-chce zobaczyc jak występują :)

A w czwartek sie wstepnie umówiłam z koleżanka juz, ale nie aiem dokładnie na ktora bedzie chciała

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ola no to w pt z rana ;) mi również pasuje.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Katia ojej współczuję, mam nadzieję, że tylko na stłuczeniu kolana pozostanie.
Ja z tym twardnieniem macicy mam identycznie jak ty, jak mam twardy brzuch to wydaje mi się , że po prostu tak dzidzia się napina, nie umiem tego odróżnić

jeny84 między innymi ja tak pisałam :) cały dzień mam wypełniony jakimiś zadaniami buuu , a Tobie życzę energii i udanych zakupów

Mamusie ze stolicy mi czwartek jak coś pasuje, bo starszak jeszcze na wyjzdzie będzie, wraca wieczorem z rodzicami , więc piątek mam gości

Aga_k_m hehehe ja jutro jadę w odwiedziny do pracy, jestem trochę dłużej już na L4 to sie jakoś z tym pogodziłam :) , ale lepiej nie będzie Losie losie , aga uważaj na siebie i córę w brzuszku, tylko mogę sobie wyobraźić jak się wystraszyłyście pewnie obie

Hej. Niech ten dzień się kończy. Dziś mam nastrój rycząco dołujacy.
Wczoraj super spędziliśmy dzień obeszlismy całe zoo piechotką, miło spędziliśmy dzień cała rodzinką, w końcu gdzieś wybylismy. Później Ikea Decathlon i wieczór u znajomych. Kręgosłup odczulam ale tak to spoko.
Cały dzień poza domem to dziś musiałam nadrobić trochę... pranie, prasowanie, obiad. Mój tego nie rozumie. Najchetniej by gdzieś wybyl znowu a robota w domu sama się nie zrobi... denerwuje mnie to u niego. Ja z motorkiem w dupsku a on ma pretensje ze dziecko do 14 w piżamie... w domu też można zorganizować dzieciakom czas a niedziela to taki dzień ze odpoczynku się chce... i wiecie co on sam robił... spal, oglądał tv, poszedł na rower. Ehh jutro sobie odpoczne od nich wszystkich do 14 :)
We wtorek starsza jedzie na wycieczkę, młodsza ma popołudniu urodzinki w końcu dla przedszkolaków, środa spokój starsza wróci wieczorem, w czwartek lekarz a potem festyn w przedszkolu na który muszę coś upiec. W piątek looz, w sobotę starsza ma festyn w szkole. Intensywnie ale może spokojniej niż dziś. Psycha mi siada a co dopiero jak będzie trójka :)
Katja zazdroszczę Ci wypadu nad morze, ja bardzo chciałam na koniec czerwca pewnie już nie będę się czuła na siłach choć dla dzieci poswiecilabym się chociaż na 5 dni. Lipiec sierpień wyjazd odpada a wrzesień to już nowy rok szkolny :( mam nadzieję że upadek to nic groźnego. .
Jenny84 przyznam Ci rację siedzenie w domu, wymyślanie obiadów itp meczy, te obowiązki niby się rozkłada w czasie inaczej niż jak się pracowało ale czasem sił brak na to wszystko człowiek w pracy odpoczywał ale z drugiej strony ja już bym nie usiedziala 8 h. Za duże obciazenie dla kręgosłupa i to wczesne wstawianie, choć pracując na pewno nie siedziałam do tej godziny o 21 padalam razem z córą :D
W poprzedniej ciąży szyjka skracala mi się już w 23 tyg. Teraz wszystko ok choć czuje jak brzuch mi się napina. Zwlaszcza jak dłużej coś robię chodze albo stoję.
Doczytam Was i lecę spać. Słodkich snów.

reklama
Uważajcie dziewczyny na siebie i brzuszki :)

U nas remontu prawie koniec, pomalowane juz jest, tapetę wczoraj mąż z tesciem położyli a we wtorek panele przychodzą kłaść :) cały czas chodzę tam do pokoju i oglądam jak jest zrobiony hehe :) później zostanie meble poustawiac i zaczynam pranie ciuszków :)

Tez wczoraj grilla zaliczyłam juz dawno tak kielbaska mi nie smakowała jak wczoraj :D

Misia dobrze, że sprawdzilas i jest ok :)

Inka powodzenia jutro na wizycie :)

Do góry