reklama
Tymuniek to juz za chwile bedziesz tulila swojego szkraba [emoji5]
Misia na IP jedz niech sprawdza co sie dzieje.
Emol moj tez pojechal do lasu pojezdzic. Juz niedlugo powinien wrocic bo juz go troche nie ma.
Pola dobrze ze wszystko w porzadku [emoji5]
Katja a sprawdza Ci szyjke na kazdej wizycie Twoj gin?
Tez mam macice dwurozna i z tego co moj lekarz mowil to czesto przy tej wadzie skraca sie szyjka stad przedwczesne porody. U mnie niestety przyczynilo sie to do poronien.
Punelova powodzenia w doborze odcienia farby,pewnie ciezko bedzie [emoji6]
Wczoraj na obiad zrobilismy grilla [emoji39] zaspokoilam w koncu smak na grillowane jedzenie [emoji28]
I cala noc przespalam z 1 pobudka na siku i wstalam o 10 prawie [emoji6]
Pokrzywe pije od jakiegos czasu i przy tym duuzo wody.
Misia na IP jedz niech sprawdza co sie dzieje.
Emol moj tez pojechal do lasu pojezdzic. Juz niedlugo powinien wrocic bo juz go troche nie ma.
Pola dobrze ze wszystko w porzadku [emoji5]
Katja a sprawdza Ci szyjke na kazdej wizycie Twoj gin?
Tez mam macice dwurozna i z tego co moj lekarz mowil to czesto przy tej wadzie skraca sie szyjka stad przedwczesne porody. U mnie niestety przyczynilo sie to do poronien.
Punelova powodzenia w doborze odcienia farby,pewnie ciezko bedzie [emoji6]
Wczoraj na obiad zrobilismy grilla [emoji39] zaspokoilam w koncu smak na grillowane jedzenie [emoji28]
I cala noc przespalam z 1 pobudka na siku i wstalam o 10 prawie [emoji6]
Pokrzywe pije od jakiegos czasu i przy tym duuzo wody.
Tymuniek słoneczko nie mam się pogoda ma się zepsuć. Oj jak już blisko.
Ciśnienie wzrosło na 150/90 jestem na IP. Tutaj jest ładne 138/75. Zabadali, popatrzyli na dzidzia, polezelismy na ktg po raz pierwszy. Szyjka ok, wód dużo. Jestem uspokojona i czekam na wypis.
Dziękuję za szybka reakcje, a co to za plamki na rękach to nie wiedzą :/
Tu mam już jak schodzą może któraś z was wie co to. Całe dłonie i przedramiona w takich były.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ciśnienie wzrosło na 150/90 jestem na IP. Tutaj jest ładne 138/75. Zabadali, popatrzyli na dzidzia, polezelismy na ktg po raz pierwszy. Szyjka ok, wód dużo. Jestem uspokojona i czekam na wypis.
Dziękuję za szybka reakcje, a co to za plamki na rękach to nie wiedzą :/
Tu mam już jak schodzą może któraś z was wie co to. Całe dłonie i przedramiona w takich były.
Emol
Fanka BB :)
Tymuniek 3 tygodnie to jeszcze początek czerwca ok. 10.06 szybko. Ale na pewno jeśli tak zdecydowali to znaczy że tak trzeba.
Liluli mój wrócił o 12.30 a jego kochana żona już włączyła mu Moto gp już od początku czyli 12.20. Spóźnił się i od razu siedział z obiadkiem Ma ze mną za dobrze.
Inka a kto tyle pierogów zje? i z czym? Ruskie czy z kapustą i grzybami, a może z mięsem?
Misia a do którego szpitala pojechalas? Bo jak pamiętam z Warszawy jesteś
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Liluli mój wrócił o 12.30 a jego kochana żona już włączyła mu Moto gp już od początku czyli 12.20. Spóźnił się i od razu siedział z obiadkiem Ma ze mną za dobrze.
Inka a kto tyle pierogów zje? i z czym? Ruskie czy z kapustą i grzybami, a może z mięsem?
Misia a do którego szpitala pojechalas? Bo jak pamiętam z Warszawy jesteś
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Emol pojechałam tam gdzie prowadzę ciążę tzn na starynkiewicza. Robiłam ostatnio krew i mocz to wyciągnęli sobie wyniki bo miałam jutro odebrać. Dostałam tabletkę. Zwiększyć mam dopegyt i jak się powtórzy to przyjeżdżać, tylko wziąć torbę.
reklama