reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Tymuniek to już niedlugo..Powodzenia :)

Misia ja też uważam że lepiej to sprawdzić..pojedziemy na Ip będziesz spokojniejsze..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tymuniek to juz za chwile bedziesz tulila swojego szkraba [emoji5]

Misia na IP jedz niech sprawdza co sie dzieje.

Emol moj tez pojechal do lasu pojezdzic. Juz niedlugo powinien wrocic bo juz go troche nie ma.

Pola dobrze ze wszystko w porzadku [emoji5]

Katja a sprawdza Ci szyjke na kazdej wizycie Twoj gin?
Tez mam macice dwurozna i z tego co moj lekarz mowil to czesto przy tej wadzie skraca sie szyjka stad przedwczesne porody. U mnie niestety przyczynilo sie to do poronien.

Punelova powodzenia w doborze odcienia farby,pewnie ciezko bedzie [emoji6]

Wczoraj na obiad zrobilismy grilla [emoji39] zaspokoilam w koncu smak na grillowane jedzenie [emoji28]
I cala noc przespalam z 1 pobudka na siku i wstalam o 10 prawie [emoji6]
Pokrzywe pije od jakiegos czasu i przy tym duuzo wody.

Tymuniek słoneczko nie mam się pogoda ma się zepsuć. Oj jak już blisko.
Ciśnienie wzrosło na 150/90 jestem na IP. Tutaj jest ładne 138/75. Zabadali, popatrzyli na dzidzia, polezelismy na ktg po raz pierwszy. Szyjka ok, wód dużo. Jestem uspokojona i czekam na wypis.
Dziękuję za szybka reakcje, a co to za plamki na rękach to nie wiedzą :/
Tu mam już jak schodzą może któraś z was wie co to. Całe dłonie i przedramiona w takich były.
1495370715-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Tymuniek 3 tygodnie to jeszcze początek czerwca ok. 10.06 szybko. Ale na pewno jeśli tak zdecydowali to znaczy że tak trzeba.

Liluli mój wrócił o 12.30 a jego kochana żona już włączyła mu Moto gp już od początku czyli 12.20. Spóźnił się i od razu siedział z obiadkiem ;) Ma ze mną za dobrze.

Inka a kto tyle pierogów zje? ;) i z czym? Ruskie czy z kapustą i grzybami, a może z mięsem? :D

Misia a do którego szpitala pojechalas? Bo jak pamiętam z Warszawy jesteś

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Emol pojechałam tam gdzie prowadzę ciążę tzn na starynkiewicza. Robiłam ostatnio krew i mocz to wyciągnęli sobie wyniki bo miałam jutro odebrać. Dostałam tabletkę. Zwiększyć mam dopegyt i jak się powtórzy to przyjeżdżać, tylko wziąć torbę.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Emol pierogi ruskie dla ojca bo mama jedzie do pracy zagranicę i tato będzie miał zamrożone i gdy będzie głodny to z zamrażarki i obiad gotowy ☺

Ostatnia edycja:
Liluli o witaj dwurożna macico :) heh. Tak sprawdza mi, robi usg. Z tego powodu tez ledwo dotrzymalam do 38 tc w ostatniej ciazy :) mam nadzieje ze teraz tez rzutem na tasme damy rade.

reklama
Do góry