reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova abed jak już mówiłam ciąża mi nie służy bo wszystko idzie na przekór. No albo jestem przewrazliwiona ale czasami mam wrażenie że jak widzą ciężarną to myślą że mogą wszystko, bo ona się przecież nie może denerwować. Ah szkoda gadac

Katja również wolałabym aby w czasie porodu był mój lekarz w szpitalu. Nawet sama wiadomość ze dzisiaj ma dyzur. Pracuje w szpitalu tylko w środy od 8-20 stały grafik bo on tam na konsultacjach jest, wiec trudno będzie tak idealnie trafić. Musi mi wystarczyć ze położne i lekarze będą wiedzieli ze jestem jego pacjentka ;)

Aha a no ładna ładna, ja już od 7 na nogach, na marywilska pojechałam. W pt oglądałam wózki, a dzisiaj pojechaliśmy kupić. ;) jestem bardzo zadowolona.

Moj Kuba pojechał z kolegą na motocykle i wróci za 2h a o 12.20 Moto gp wiec tak jakbym męża w domu nie miała. Potem jeśli nadal utrzyma się słońce to sesja brzuszkowa a o 16 teściowa przyjeżdża. Może jeszcze po tej herbacie to pójdziemy na spacer, zobaczymy
Życzymy miłej niedzieli ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Odnośnie porodu, to moja ginka-anioł urodziła i podczas macierzyńskiego nie pracuje w szpitalu, tylko prywatnie, wiec jej przy moim porodzie nie będzie, ale szczęśliwym trafem [emoji6] jej mąż jest ordynatorem na Madalińskiego i jestem również pod jego opieką w szpitalu i jeśli dotrzymam do 22 czerwca to on mi zrobi CC , a jak wyjdzie wcześniej to pewnie ten kto będzie miał dyżur ale aż tak przy CC w to nie wnikam, przy SN zależało by mi bardzo

Aha ale fajnie że para lekarska. Jak nie jedno to drugie się tobą zaopiekuję. Poza tym jakikolwiek lekarz spojrzy i zobaczy nazwisko ordynatora to będą skakać wokół ciebie ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Katja koleżanka z dwurozna urodziła 4 dni po terminie. I też czekała juz wczesniej.
Pola dobrze że wszystko ok i jaka duża dzidzia już.
Alex ja właśnie nie wiem co z ta pokrzywa, chyba przestała na mnie działać a boję się więcej pić. Jutro wizyta to się dopytam, bo musiałam zdjąć obrączkę :/
No i od wczoraj te bóle okresowe. Wzięłam 3 nospy. Dziś trochę lepiej ale 5 pobudek w nocy zaliczyłam.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Alex udanego grilla :)

aha83 zazdroszczę słoneczka u nas dziś znów za chmurami.

Emol cóż - szkoda że Ci nie służy ;) nie wiem co Ci poradzić, więcej słodyczy haha ;) ja się czuję świetnie psychicznie i fizycznie

miłego dnia dziewczęta :)

Hej dziewczyny:) u nas śliczna pogoda a ja w tym szpitalu kiszę się jak kiszonka:errr:
AHA potrzebne mi były te papiery ponieważ drugą cc miałam cesarke metodą klasyczną co spowoduje że teraz będą mi rozwiązywać ciąże szybciej według szefa patologi przed 38tygodniem.

Dziewczyny czyli cesarka mnie czeka za 2 lub 3 tygodnie:shocked2:

Tymuniek, orany jak się spieszą! Choc po 37 tygodniu to juz dla dziecka bezpieczne raczej [emoji4] trzymam kciuki! Dobrze ze juz tam jestes w szpitalu to Cie pilnuja[emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka ja znów po porade. Jak już pisałam napuchlam a pół godziny temu pojawiły mi się białe plamki na rękach, do tego mam podwyższone ciśnienie. 141/80
Kurcze dołożyć dopegyt.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia jedz na ip niech to sprawdza nie ma zartow z cisnieniem i jeszcze spuchlas bedziesz spokojniejsza.A bralas dzis dopegyt?

Tymuniek o kurczaczki to juz nie dlugo.

Co do ppkrzywy w ciazy mozna pic ale przy niej trzeba duzoooo wody pic ja pije 1_2 dziennie pokrzywy a oprocz tego ponad 3l wody.

Do góry