reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Bo Paulinaa z tego co pisalas nie robilo sie rozwarcie, to takie skurcze sa dokladnie jak piszesz. Czasem bola, ale to nie jest bol taki jak skurczow rozwierajacych. To zupelnie inna bajka.
Niemniej wspolczuje, bo i takie mecza zarowno fizycznie, a chyba bardziej psychicznie

reklama
Integral o kurcze wspolczuje Ci...co do gospodarza to czy on zwariowal? moze lepij p[oszukac czegos innego wiem,ze to problem ale jak mu znow cos odwali?

Ewella tak wiem trafie jak cos wszedzie Tychy bardzo dobrze znam.A ta kawiarnia to Picollo? bo na przeciwko azetu nic innego nie kojarze.

Tez mialam kilka takich boli jak na @ ale bardzo nieregularnych.

Misia to dobrze że to ogarniasz:))

Maziajka umówmy się tak żeby tobie dojazd pasował:)

Kasia831 szkoda że to taki koszt.. ja za siebie nie płacę a mężowi 50zl miesięcznie i mamy Full pakiet ;) ale widzisz np do gina tam nie chodzę bo kiedyś chodziłam ale jak koleś nie odróżnia 5cm torbieli od jajnika to ja dziękuję.

Emol uważaj żebyś się zakrzepicy nie nabawiła:p

Integral przykro czytać że taki problemy jak nie powinnaś się denerwowac:( trzymaj sie:*

Ja byłam na spacerze (@xatu wiesz że się event zaczął?[emoji14]) i teraz stygne w bieliźnie w końcu w domu:D

Kupowała któraś jakieś tanie spodenki do latania tak na codzień na allegro i może polecic? Mam te z hm i są spoko ale przydałyby się drugie tak czuje [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Przerąbane jest jak się wynajmuje mieszkanie. Nie można za bardzo wtedy inwestować w cokolwiek, przerabiać itp. My prosiliśmy agencję o wymianę okien bo mamy taki pic na wodę, w zimie jak się podchodzi do okien to już na 2m czuć jak pizga wiatr ;/ No ale właściciel jest na NIE ehh Pisałam wprawdzie , że postanowiliśmy zostać tu gdzie jesteśmy bo nie chce nam się bawić w przeprowadzki ale znalezliśmy domek przedwczoraj i jutro jedziemy go oglądać. Byliśmy już tam przedwczoraj, żeby zobaczyć gdzie to jest dokładnie. Miasteczko mi się od dawna podoba bo to takie miasto parkowo-ogrodowe także jest gdzie pospacerować, wszędzie zielono. No zobaczymy jutro.
Alex ja już nieraz pisałam, że opieka w UK mi sie podoba, pomimo tego, że na wizytach jest tak jak piszesz - cisnienie, mierzenie brzuszka i słuchanie serduszka i nic więcej. No ale to dlatego, że przechodzimy tą ciążę dobrze. Niemniej jednak wiem, że jak są jakieś problemy to naprawdę dmuchają i chuchają od samego początku. Ale z tą stanowczością i walką o swoje też masz rację - słyszałam też od kilku dziewczyn, które rodziły w Londynie, że tam trzeba stawiać na swoim - duże miasto i ta opieka już jest mniej miła niż gdzieś indziej.

Niestety o zmianie adresu nie ma mowy. Teraz mam duże mieszkanie i do tego taras. A nas jest pięcioro. Jestem skazana na tesciowa która nadaje się tylko do domu opieki i nie widze jej w jednym pokoju z nami albo z moim synem. Musi miec wsój.

Ja wczoraj miałam ostatnie zajecia w szkole rodzenia. Były super. Ponadto dowiedziałam się że moge rodzic sn!!! Jestem mega szczesliwa. Mam stracha no ale kto nie ma.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia haha a myslalam ze tylko ja teraz tak chrapie ze sama siebie potrafie obudzic [emoji23][emoji23]
A zasnac wieczorem to ja szybciutko zasypiam,gorzej czasami jak sie w nocy obudze.

Kapac czy przebierac sie nie boje bo robilam to nie raz,bardziej sie boje ze moge w nocy nie uslyszec placzu..

Posiedzialam chwile na sloneczku a teraz sie biore za obiad,tylko checi brak.

reklama
Do góry