Przerąbane jest jak się wynajmuje mieszkanie. Nie można za bardzo wtedy inwestować w cokolwiek, przerabiać itp. My prosiliśmy agencję o wymianę okien bo mamy taki pic na wodę, w zimie jak się podchodzi do okien to już na 2m czuć jak pizga wiatr ;/ No ale właściciel jest na NIE ehh Pisałam wprawdzie , że postanowiliśmy zostać tu gdzie jesteśmy bo nie chce nam się bawić w przeprowadzki ale znalezliśmy domek przedwczoraj i jutro jedziemy go oglądać. Byliśmy już tam przedwczoraj, żeby zobaczyć gdzie to jest dokładnie. Miasteczko mi się od dawna podoba bo to takie miasto parkowo-ogrodowe także jest gdzie pospacerować, wszędzie zielono. No zobaczymy jutro.
Alex ja już nieraz pisałam, że opieka w UK mi sie podoba, pomimo tego, że na wizytach jest tak jak piszesz - cisnienie, mierzenie brzuszka i słuchanie serduszka i nic więcej. No ale to dlatego, że przechodzimy tą ciążę dobrze. Niemniej jednak wiem, że jak są jakieś problemy to naprawdę dmuchają i chuchają od samego początku. Ale z tą stanowczością i walką o swoje też masz rację - słyszałam też od kilku dziewczyn, które rodziły w Londynie, że tam trzeba stawiać na swoim - duże miasto i ta opieka już jest mniej miła niż gdzieś indziej.