reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

dzisiaj się pokłóciłam z menelem w biedrze bo mi przesunął moją śmietanę i go zjechałam że nie życzę sobie żeby dotykał moich zakupów i się zaczęło.. eh ;p

Mnie wczoraj w biedronie dziewczyna wpuscila przed siebie do kolejki jak zaczelam wypakowywac rzeczy to jakas starsza babka ktora stala za nia naskoczyla na mnie i zaczela mi to z powrotem do koszyka wrzucac.Ale ja zje**lam. Ja i ta dziewczyna. Ani slowem sie juz pozniej nie odezwala.
Dzieki za przepis na buleczki [emoji5]
Wizyte mam w poniedzialek 22.05.

reklama
Liluli ale jazda...co za bezczelność!!!No w tym wypadku to by się ku*** posypały z moich ust[emoji53]
Tak pisałam, że ja taka spokojna jestem ale czasem tęskni mi się za zrąbaniem kogoś[emoji3] Przypomniało mi się, że w 3 miesiącu miałam pewnego dnia w sobie taką agresję i to koło 22 że spać nie mogłam. Zeszłam na dół bo mój jeszcze nie spał i mu.mówię że mam ogromną ochotę komuś przypier***** hehe nie wiedziałam sama o co mi chodzi:) A tu nie ma komu bo wszyscy tacy mili dla mnie[emoji16]

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

No i jakbym miała zrąbac jakiegoś anglika to to nie to samo co opieprzyc Polaka.Fuck off mnie nie zaspokoi, ja musze mieć w przeklenstwie literke R hehe

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova powodzenia na wizycie :) bułeczki jak zrobię dam znać, może z czekoladą zrobię :D

Aha teraz spokojnie czekać do 22 czerwca, oby było tak jak trzeba do tego terminu :)

Tea trzymaj się, dobrze, że teściowa Ci pomaga :)

Aim wysyśnie z Ciebie i będziesz jeszcze szczuplejsza ;)) nie martw się na zapas. Może jedź mniej a czesciej? Pewnie już tak jesz. Zacznij się objadac słodyczami [emoji16]

Ola, Kasiulka haha ja się schylam jak żyrafa - na szeroko rozstawionych nogach [emoji16] ale też już ćwiczę stopy ;p

Ja się szybciej denerwuje, ale mąż raczej jest do tego przyzwyczajony bo taki mam charakter. Bardziej wszystkim opowiada jak bardzo o wszystkim zapominam ;)

Aha83 jaki konkretny plan! Kurcze chyba też chciałabym konkretniej wiedzieć kiedy mam być przygotowana. 12 czerwca to przecież tuż tuż! Masz ubezpieczenie? Bo to fajna kasa za pobyt w szpitalu:p już niedługo będziesz ze swoim skarbem!!!

Tea to już połowa drogi bez meza:) zleci!

Liluli dobrze zrobilas:D mnie kasjerka dziś właśnie zawołała z końca kasy ale byłam z mama która miała swoje zakupy więc grzecznie głośno podziękowałam bo i tak bym musiała na nią czekac. Daj znać czy wyproboujesz przepis :)) to już niedługo wizyta ;)

Kasia831 haha no po angielsku trudno się wyżyć:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova dzięki, mam grupowe z pracy ,właśnie sprawdziłam i jest 100 pln za dzień, więc jak dostane to nie będę narzekać [emoji39]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Aim wysyśnie z Ciebie i będziesz jeszcze szczuplejsza ;)) nie martw się na zapas. Może jedź mniej a czesciej? Pewnie już tak jesz. Zacznij się objadac słodyczami
emoji16.png
Już jem tyle słodyczy że mi jest autentycznie wstyd :( nie umiem się pohamować, mało co mi smakuje jeżeli nie jest słodkie...

Ufff właśnie skończyłam robić paznokcie u stóp, rzeczywiście było to sporo trudniejsze niż w tamtym roku :p

Aha wypoczniesz na patologii, weź sobie książki :)
Tea u mnie się trzymają w ryzach ale przyznam się że jak mam dzień mierzenia to bardziej się pilnuje [emoji14] twardziela z Ciebie ja nie lubię jak mąż wyjeżdża. On często ma delegacje ale zazwyczaj krótkie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia, doskonale cie rozumiem. Ja bym szału dostała. Moich rzeczy się nie dotyka. ;)

Tea, ja drugi tydzień bez męża, a wraca dopiero za trzy tygodnie..

Aha, dobry plan. Super, że będą cie obserwować :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aj jeśli chodzi o teściową to na prawdę jest dla mnie obca, jak się widzimy to "dzień dobry" i tyle, ma swój wiek i razem z teściem mają takie durne pomysły i zagrania, że szok, nie ufam jej za grosz, już bardziej myślę o zostawieniu syna czy synów z koleżanką. Ale na razie chcę takie myślenie odłożyć, bo tylko się tym stresuję, a nic konstruktywnego z tego nie wychodzi .

Ruchy Leona są identyczne jak Kacpra :-D Nogi po prawej str w żebra walą, a rączki w pęcherz. Przewierci się.

Moje humory? Nie raz tu pisałam o tym, że non stop chodzę wku*wiona :-p Chociaż gdy remont się skończył jakoś zluzowałam. Wszystko teraz jakoś emocjonalnie przyjmuję i biorę dwa razy bardziej do siebie. Aż muszę sobie powtarzać, że to nic takiego przecież , a przejmowanie się tylko mi zaszkodzi.

A mąż w pracy spoko. Właściwie na razie się rozkręca i zapoznaje ze wszystkim. Wiem, że już nie może się doczekać aby zacząć sprzedawać . Chyba będzie dobrze :blink:

Dobra, synuś śpi, ja trochę poćwiczę.

Do góry