reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

dzisiaj się pokłóciłam z menelem w biedrze bo mi przesunął moją śmietanę i go zjechałam że nie życzę sobie żeby dotykał moich zakupów i się zaczęło.. eh ;p

Mnie wczoraj w biedronie dziewczyna wpuscila przed siebie do kolejki jak zaczelam wypakowywac rzeczy to jakas starsza babka ktora stala za nia naskoczyla na mnie i zaczela mi to z powrotem do koszyka wrzucac.Ale ja zje**lam. Ja i ta dziewczyna. Ani slowem sie juz pozniej nie odezwala.
Dzieki za przepis na buleczki [emoji5]
Wizyte mam w poniedzialek 22.05.

reklama
Liluli ale jazda...co za bezczelność!!!No w tym wypadku to by się ku*** posypały z moich ust[emoji53]
Tak pisałam, że ja taka spokojna jestem ale czasem tęskni mi się za zrąbaniem kogoś[emoji3] Przypomniało mi się, że w 3 miesiącu miałam pewnego dnia w sobie taką agresję i to koło 22 że spać nie mogłam. Zeszłam na dół bo mój jeszcze nie spał i mu.mówię że mam ogromną ochotę komuś przypier***** hehe nie wiedziałam sama o co mi chodzi:) A tu nie ma komu bo wszyscy tacy mili dla mnie[emoji16]

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

No i jakbym miała zrąbac jakiegoś anglika to to nie to samo co opieprzyc Polaka.Fuck off mnie nie zaspokoi, ja musze mieć w przeklenstwie literke R hehe

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova powodzenia na wizycie :) bułeczki jak zrobię dam znać, może z czekoladą zrobię :D

Aha teraz spokojnie czekać do 22 czerwca, oby było tak jak trzeba do tego terminu :)

Tea trzymaj się, dobrze, że teściowa Ci pomaga :)

Aim wysyśnie z Ciebie i będziesz jeszcze szczuplejsza ;)) nie martw się na zapas. Może jedź mniej a czesciej? Pewnie już tak jesz. Zacznij się objadac słodyczami [emoji16]

Ola, Kasiulka haha ja się schylam jak żyrafa - na szeroko rozstawionych nogach [emoji16] ale też już ćwiczę stopy ;p

Ja się szybciej denerwuje, ale mąż raczej jest do tego przyzwyczajony bo taki mam charakter. Bardziej wszystkim opowiada jak bardzo o wszystkim zapominam ;)

Aha83 jaki konkretny plan! Kurcze chyba też chciałabym konkretniej wiedzieć kiedy mam być przygotowana. 12 czerwca to przecież tuż tuż! Masz ubezpieczenie? Bo to fajna kasa za pobyt w szpitalu:p już niedługo będziesz ze swoim skarbem!!!

Tea to już połowa drogi bez meza:) zleci!

Liluli dobrze zrobilas:D mnie kasjerka dziś właśnie zawołała z końca kasy ale byłam z mama która miała swoje zakupy więc grzecznie głośno podziękowałam bo i tak bym musiała na nią czekac. Daj znać czy wyproboujesz przepis :)) to już niedługo wizyta ;)

Kasia831 haha no po angielsku trudno się wyżyć:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova dzięki, mam grupowe z pracy ,właśnie sprawdziłam i jest 100 pln za dzień, więc jak dostane to nie będę narzekać [emoji39]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Aim wysyśnie z Ciebie i będziesz jeszcze szczuplejsza ;)) nie martw się na zapas. Może jedź mniej a czesciej? Pewnie już tak jesz. Zacznij się objadac słodyczami
emoji16.png
Już jem tyle słodyczy że mi jest autentycznie wstyd :( nie umiem się pohamować, mało co mi smakuje jeżeli nie jest słodkie...

Ufff właśnie skończyłam robić paznokcie u stóp, rzeczywiście było to sporo trudniejsze niż w tamtym roku :p

Aha wypoczniesz na patologii, weź sobie książki :)
Tea u mnie się trzymają w ryzach ale przyznam się że jak mam dzień mierzenia to bardziej się pilnuje [emoji14] twardziela z Ciebie ja nie lubię jak mąż wyjeżdża. On często ma delegacje ale zazwyczaj krótkie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia, doskonale cie rozumiem. Ja bym szału dostała. Moich rzeczy się nie dotyka. ;)

Tea, ja drugi tydzień bez męża, a wraca dopiero za trzy tygodnie..

Aha, dobry plan. Super, że będą cie obserwować :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aj jeśli chodzi o teściową to na prawdę jest dla mnie obca, jak się widzimy to "dzień dobry" i tyle, ma swój wiek i razem z teściem mają takie durne pomysły i zagrania, że szok, nie ufam jej za grosz, już bardziej myślę o zostawieniu syna czy synów z koleżanką. Ale na razie chcę takie myślenie odłożyć, bo tylko się tym stresuję, a nic konstruktywnego z tego nie wychodzi .

Ruchy Leona są identyczne jak Kacpra :-D Nogi po prawej str w żebra walą, a rączki w pęcherz. Przewierci się.

Moje humory? Nie raz tu pisałam o tym, że non stop chodzę wku*wiona :-p Chociaż gdy remont się skończył jakoś zluzowałam. Wszystko teraz jakoś emocjonalnie przyjmuję i biorę dwa razy bardziej do siebie. Aż muszę sobie powtarzać, że to nic takiego przecież , a przejmowanie się tylko mi zaszkodzi.

A mąż w pracy spoko. Właściwie na razie się rozkręca i zapoznaje ze wszystkim. Wiem, że już nie może się doczekać aby zacząć sprzedawać . Chyba będzie dobrze :blink:

Dobra, synuś śpi, ja trochę poćwiczę.

Do góry