hajka mamusie!
Emol , Ewella i Kasia_831 gratuluję udanych wizyt
Chybra jupiii teraz tylko posprzątać
jak tam mężuś w pracy ?
alex_87 najważniejsze , że już w domu
odpoczywaj
maziajka to uważaj z tym cieśnieniem, dbaj o siebie , dobrze , że szpital chociaż o "wysokim" standardzie
aga_k_m no to coś w tym jest , że w pracy się odpoczywa ... powiem Ci szczerze, że ja tez jak dostałam zwolnienie to zastanawialam się co ja będę robić , tyle wolnego czasu ... a tu dup...
okazuje się , że czasu tyle co na lekarstwo , bo wziełam na siebie "pełną obsługę" starszaka , obiady i ogólnie w domu zawsze jest co robić ... podsumowując, powodzenia w zwalnianiu tempa
Tymuniek trzymaj się kochana , powodzenia
misia12 pewnie też bym się wkurzyła, ciążą , hormony i ostatecznie to po niech teraz mama pierze i prasuje ....
No to odpisałam i teraz ja
byłam dziś na wizycie w szpitalu i plan jest taki, jeśli nic się nie wydarzy to 12 czerwca mam się stawić na patologii , dostałam już skierowanie i będą obserwować mnie i moją bliznę po CC aż do 22 czerwca i to jest termin mojej Cesarki . No chyba , że coś się wydarzy wcześniej to poród będzie wczśniej
Trochę nie w smak mi to leżenie na patologii aż 10 dni, ale cóż jak mus to mus. Narazie dobrze się czuję, ale to jeszcze trochę czasu jest, więc pewnie będzie mi już ciężko i tą patologię to potraktuję jak wczasy
.
No i 22 czerwca mojej mamy urodziny , więc się cieszy jak nie wiem co
Oki idę leżeć , bo sobie wycieczkę tramem do tego szpitala zrobiłam i się trochę zmęczyłam