reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Dzięki za odp :)

No jakies tam skrzywienie mam, ale chyba niewielkie, wiec nie wiem.

Zaczynam odczuwać problemy ze schylaniem... ewidentne nogę mi wypycha w okolice zebra i nie moge sie schylic :)

Aim, chyba nie powinno to wpłynąć. Ty bedziesz chudnąc, ale dziecko weźmie z Ciebie co najlepsze i tak

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ola, to i tak najpierw anestezjolog i dopiero jak on powie że ortopeda, to wtedy ortopeda, ale punktem wyjścia i tak będzie anestezjolog :)

U mnie raczej rozpycha się rękami, łokciami w dolnych partiach hehe także kopniaka w żebra jeszcze nie doświadczyłam[emoji5]

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu ja też raczej jestem wyciszona w ciąży. Taka spokojna i wyrozumiała. Nawet mój mąż mówi kolegom którzy się pytają czy daje popalić że jestem jak aniołek.
Aim podzielilabym się swoim zapasem, szkoda że tak się nie da.
Kasiulka a ja mam pośladki jak skala bo od dłuższego czasu schylanie przez kucanie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

hajka mamusie!

Emol , Ewella i Kasia_831 gratuluję udanych wizyt :)

Chybra jupiii teraz tylko posprzątać :) jak tam mężuś w pracy ?

alex_87 najważniejsze , że już w domu :) odpoczywaj

maziajka to uważaj z tym cieśnieniem, dbaj o siebie , dobrze , że szpital chociaż o "wysokim" standardzie :)

aga_k_m no to coś w tym jest , że w pracy się odpoczywa ... powiem Ci szczerze, że ja tez jak dostałam zwolnienie to zastanawialam się co ja będę robić , tyle wolnego czasu ... a tu dup... :) okazuje się , że czasu tyle co na lekarstwo , bo wziełam na siebie "pełną obsługę" starszaka , obiady i ogólnie w domu zawsze jest co robić ... podsumowując, powodzenia w zwalnianiu tempa :):)

Tymuniek trzymaj się kochana , powodzenia :)

misia12 pewnie też bym się wkurzyła, ciążą , hormony i ostatecznie to po niech teraz mama pierze i prasuje ....

No to odpisałam i teraz ja :):) byłam dziś na wizycie w szpitalu i plan jest taki, jeśli nic się nie wydarzy to 12 czerwca mam się stawić na patologii , dostałam już skierowanie i będą obserwować mnie i moją bliznę po CC aż do 22 czerwca i to jest termin mojej Cesarki . No chyba , że coś się wydarzy wcześniej to poród będzie wczśniej ;):) Trochę nie w smak mi to leżenie na patologii aż 10 dni, ale cóż jak mus to mus. Narazie dobrze się czuję, ale to jeszcze trochę czasu jest, więc pewnie będzie mi już ciężko i tą patologię to potraktuję jak wczasy :):) .
No i 22 czerwca mojej mamy urodziny , więc się cieszy jak nie wiem co :):)

Oki idę leżeć , bo sobie wycieczkę tramem do tego szpitala zrobiłam i się trochę zmęczyłam :)

Cześć mamuśki,nie zdołam wszystkiego nadrobić,ale mam do pomocy teściową więc i więcej czasu , będę tu częściej wpadać bo ostatnio forum zaniedbalam,
Dziś skończyłam rehabilitacje z synkiem,zostawiłam tylko spotkania z logopeda raz w miesiącu,
Już nie mogę dogrzac do poniedziałku,wtedy mam wizytę u ginekologa,ciekawe czy te bolesne skurcze coś zmieniły i jak z wagą małej
Bardzo się męczę,mam zadyszke czasami nawet jak siedzę,jutro dopiero 33 tydzień.
Bez męża już 3 tygodnie jestem,jeszcze 3 muszę wytrzymać
Zapowiada się super ciepły weekend
Tymuniek zdrówka życzę,odpoczywaj
Misia jak z cukrami?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tea przykro mi że tyle czasu bez męża:( My ostatnio 3 dni byliśmy osobno i już nam pusto bez siebie było a co dopiero tyyle czasu.Dobrze, że masz chociaż z kim pogadać (mam nadzieję, że teściowa ok). Wogóle wszystkim dziewczynom współczuję, którym mężowie wyjeżdżają na jakieś dłuższe delegacje. Wiem, że można się niby przyzwyczaić ale to oddziałuje na psyche.Miałam tak kiedyś i już bym nie chciała:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aha plan to podstawa! Mam nadzieje, ze nic sie nie zmieni :) i spokojnie sprawisz mamie urodzinowy prezent

Tea musi byc Ci bez meza strasznie ciezko, dodatkowo skurcze, cukry... trzymaj sie i zaciskaj!

Do góry