reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Kasiulka teściową mam super,nie mogę narzekać,ona bawi dzieci a ja mam czas na ogarniecie mieszkania
Linoone to jedziemy na tym samym wózku
Misia ja mam insulinę nocna i do każdego posiłku a i tak skaczą mi średnio raz dziennie do 170,180
Ale ludzie są chamscy naprawdę
Oka,ja też zaczynam ktg za 2 tygodnie,co tydzień a mam do lekarza 60 km,też chce mnie położyć w 38 tygodniu ale jeszcze walczę o poród SN

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pytanko z dupy: czy kiedykolwiek wybielałyście tkaniny domestosem?Mama mojego R mówiła że domestosem wybiela...koszule mojego R są poprzebarwiane a nigdzie Ace nie mogę znaleźć...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Aim jesteś pod kontrolą lekarz. zareagują na pewno jeśli młody za mało by przybieral.
Chybra czyli kolejna osoba która od 2 tyg waga z ledwoscia idzie do gory, od kiedy jest ciepło. Ja to pije 3 litry płynów (soki tłoczone, woda, herbaty)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia ja domestosem robiłam wzorki na bawełnianych koszulkach. Też ma chlorowy wybielacz to działa pewnie tak samo. Osobiście nie korzystam bo mi szkoda koszul męża.
Tea czyli nawet przy insulinie musisz się mocno pilnować?
Już z 5 raz maluje te kolyske i to dopiero jedna strona, strasznie słabo mi kryje ta nietoksyczna farba.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia ja domestosem robiłam wzorki na bawełnianych koszulkach. Też ma chlorowy wybielacz to działa pewnie tak samo. Osobiście nie korzystam bo mi szkoda koszul męża.
Tea czyli nawet przy insulinie musisz się mocno pilnować?
Już z 5 raz maluje te kolyske i to dopiero jedna strona, strasznie słabo mi kryje ta nietoksyczna farba.

Misia mi też słabo kryła, dziś ostatni raz jeszcze gdzie niegdzie pacnę [emoji4] i koniec.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

aha83 zawsze to jakaś kasa :) w moim ubezpieczeniu grupowym dodatkowo jest tak, że jak na wypisie mam jakieś leki to dostaję dodatkowo 200 zł ryczałtowo na leki ;> dowiedziałam się tego od innej dziewczyny i faktycznie sprawdza się!

aim bo ze słodyczami tak jest, jak się nie je wcale to się nie ma ochoty. a jak się zacznie to się chce tylko słodkiego. haha ja mam na stopach lakier tylko na dużych paznokciach i to od połowy (tyle ile odrosły:D) ale w poniedziałek idę na hybrydy więc się schylę dopiero w niedzielę to zmyć :p

Chybra fajnie że mężowi się podoba w pracy :)

Liluli powodzenia z drożdżówkami :D uu to słabo od 10 dni:/ u mnie jest tylko przy porodzie pow 3 dni a tak to nawet za 1 dzień płacą - wiem, bo korzystałam :D

Ika powodzenia na wizycie jutro! :) niezły plan i dużo roboty z tym liczeniem ;)

ja po wizycie :D młoda nadal główkowo, szyjka nadal długa i zamknięta, wody w porzo, łożysko w porzo, ciśnienie 90/50 haha, waga przez 3 tyg +1,4kg więc lekarz zadowolony :D na następnej wizycie za prawie 3 tyg będziemy szacować wagę małej + zlecać GBS. i pięknie! i lody!

ewella, Maziajka, Megan, Aniek - na 3 stawach w centrum handlowym są lody Lodomania, polecam smak ULUBIONE - NAJLEPSZE NA ŚWIECIE :D

Emol właśnie o to chodzi że moje prowadzenie przez lekarzy ma pewne dziury i o część rzeczy muszę się troszczyć sama, myśleć sama. Mam plusy i minusy takiego układu. Kontrola u mnie polega na "to jak byś coś potrzebowała to daj znać", np sama muszę wymyślać co ile mieć badanie. Narzucać się nie chce ani być nadgorliwa więc nie wiem co ile tam chodzić żeby kontrować czy wava młodego jest ok. Robię to"na czuja" więc nie bardzo mogę być wylajtowana bo lekarz mnie prowadzi

A co Wy tu mówicie o nietoksycznej farbie? Na łóżeczko? Jaka? Bo też będę malować na biało:blink:

Aim od 30 tygodnia co 2 tygodnie powinnaś pójść. Tak mi mówili na szkole rodzenia, w różnych broszurach ciazowych. Myślę że jak tak będziesz chodzić to nie pomyślą ze jesteś nadgorliwa ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chybra już nie pomogę bo wywaliłam puszkę ale i tak nie było nic widać tak zapackalam. W sklepie z farbami kupowałam i pan mi doradził, że młody może ja żreć :) i faktycznie nawet nic nie pachniała. Im później malowałam tym lepsze krycie.

Do góry