reklama
pumelova
Fanka BB :)
Kurczę nie było mnie od wczoraj i trudno mi nadgonić muszę włączać kompa, bo parę razy mi się skasowało to co pisałam w telefonie i mnie zniechęciło do pisania wizyta u dentysty udana, mam piękną darmową o dziwo plombę (chodzę prywatnie więc nie wiem czemu ale nie wnikałam), dziś wizyta u gina, trzymajcie kciuki żeby moja szyjka była długa i zamknięta bo mnie mąż już nigdzie z domu nie puści, a przestałam się bać zusu i wychodzę co chwilę
aha83 zajebisty przepis! już zapisuję w piątek piekę cynamonowe palmiery
Kasia831 cieszę się że wszystko w porządku po wizycie!
paninka prędzej chleba nie kupię niż zapomnę o słodyczach
ewella wrzuciłam przepis na nasz przepisownik cudna waga!! gratuluję udanej wizyty! oo widzę że już widziałaś daj znać jak upieczesz czy dałaś coś do środka bo ja nie dałam i żałuję. właśnie wcinam ostatnią bułeczkę <3
Emol to będziesz miała długiego człowieczka )
Liluli - aa rozumiem mi zwracają z pracy 500 kwartalnie za badania więc nie ma tagedii a za ile masz wizytę?
Alex szacun za przetrwanie takiej podróży
Chybra gratuluję końca remontu! szkoda tylko że skończyło się kłótnią ale mam nadzieję że dzis już w porzo
abed super sprawa z kwiatkami! ja już nie mogę się doczekać bo w końcu będę miała czas je podlewać chcemy na parapety i na ogród kupić ale po remoncie, czyli w czerwcu )
Katja co do krwi pępowinowej ja jeszcze nie podjęłam decyzji. Obecnie nie mamy takiego zamiaru ale razem z mężem kierujemy się opinią lekarza z rodziny, a jeszcze się jej o to nie pytaliśmy (zakładamy że potwierdzi nasze zdanie)
Maziajka kurczę jakie przygody! Mam nadzieję że dzisiaj już wszystko w porządku z ciśnieniem. Ja wybierałam między Bonifratów a Raciborską, dopiero jak wybrałam szpital to wybrałam lekarza więc już nie zmienię, bo nie po to go wybrałam a z opieki jak leżałam byłam zadowolona jakieś znajome tam rodziły, w tym jedna 2 tyg temu i były zadowolone. Niemniej jednak Bonifratów też mi polecano )
Aga km faktycznie lepiej wróć do pracy bo się zajedziesz! biorę z Ciebie przykład - na roczek sama zrobię tort! zdążę się nauczyc
Tymuniek trzymaj się tam zdrowo!
Mumusia z tego co czytałam to w tej chwili nie posiadamy takiej wiedzy żeby tą krew pępowinową w ogóle móc w praktyce wykorzystać.. ale czytałam pobieżnie więc nie wiem
aim może Ci coś szkodzi na żołądek? albo tak Cię kopie w tym miejscu. Mnie akurat żołądek nie boli, prędzej mam kolki ;p
misia fajnie że masz kogoś znajomego w ciąży, bo mnie tylko pytają na kiedy termin i czy kopie/rusza się.. jak się 50 raz mówi że pewnie że kopie to robi się to nudne
też bym się wkurzyła, ale ja się ostatnio szybko wkurzam ;p nie dziwię Ci się, nie wyobrażam sobie żeby ktokolwiek, nawet moja mama otwierała moje szafki - ale ona o tym wie i nie robi tego dzisiaj się pokłóciłam z menelem w biedrze bo mi przesunął moją śmietanę i go zjechałam że nie życzę sobie żeby dotykał moich zakupów i się zaczęło.. eh ;p
aha83 zajebisty przepis! już zapisuję w piątek piekę cynamonowe palmiery
Kasia831 cieszę się że wszystko w porządku po wizycie!
paninka prędzej chleba nie kupię niż zapomnę o słodyczach
ewella wrzuciłam przepis na nasz przepisownik cudna waga!! gratuluję udanej wizyty! oo widzę że już widziałaś daj znać jak upieczesz czy dałaś coś do środka bo ja nie dałam i żałuję. właśnie wcinam ostatnią bułeczkę <3
Emol to będziesz miała długiego człowieczka )
Liluli - aa rozumiem mi zwracają z pracy 500 kwartalnie za badania więc nie ma tagedii a za ile masz wizytę?
Alex szacun za przetrwanie takiej podróży
Chybra gratuluję końca remontu! szkoda tylko że skończyło się kłótnią ale mam nadzieję że dzis już w porzo
abed super sprawa z kwiatkami! ja już nie mogę się doczekać bo w końcu będę miała czas je podlewać chcemy na parapety i na ogród kupić ale po remoncie, czyli w czerwcu )
Katja co do krwi pępowinowej ja jeszcze nie podjęłam decyzji. Obecnie nie mamy takiego zamiaru ale razem z mężem kierujemy się opinią lekarza z rodziny, a jeszcze się jej o to nie pytaliśmy (zakładamy że potwierdzi nasze zdanie)
Maziajka kurczę jakie przygody! Mam nadzieję że dzisiaj już wszystko w porządku z ciśnieniem. Ja wybierałam między Bonifratów a Raciborską, dopiero jak wybrałam szpital to wybrałam lekarza więc już nie zmienię, bo nie po to go wybrałam a z opieki jak leżałam byłam zadowolona jakieś znajome tam rodziły, w tym jedna 2 tyg temu i były zadowolone. Niemniej jednak Bonifratów też mi polecano )
Aga km faktycznie lepiej wróć do pracy bo się zajedziesz! biorę z Ciebie przykład - na roczek sama zrobię tort! zdążę się nauczyc
Tymuniek trzymaj się tam zdrowo!
Mumusia z tego co czytałam to w tej chwili nie posiadamy takiej wiedzy żeby tą krew pępowinową w ogóle móc w praktyce wykorzystać.. ale czytałam pobieżnie więc nie wiem
aim może Ci coś szkodzi na żołądek? albo tak Cię kopie w tym miejscu. Mnie akurat żołądek nie boli, prędzej mam kolki ;p
misia fajnie że masz kogoś znajomego w ciąży, bo mnie tylko pytają na kiedy termin i czy kopie/rusza się.. jak się 50 raz mówi że pewnie że kopie to robi się to nudne
też bym się wkurzyła, ale ja się ostatnio szybko wkurzam ;p nie dziwię Ci się, nie wyobrażam sobie żeby ktokolwiek, nawet moja mama otwierała moje szafki - ale ona o tym wie i nie robi tego dzisiaj się pokłóciłam z menelem w biedrze bo mi przesunął moją śmietanę i go zjechałam że nie życzę sobie żeby dotykał moich zakupów i się zaczęło.. eh ;p
Obstawiam kopanie bo najczęściej tam mi właśnie go widać jak się ruszaaim może Ci coś szkodzi na żołądek? albo tak Cię kopie w tym miejscu. Mnie akurat żołądek nie boli, prędzej mam kolki ;p
Ja bym nie byla zla chwila radosci dla dziecka, a ciuszki mozna wrzucic jeszcze raz do prania. Ja nie czekam na pelna pralke dzieciecych rzeczy dorzucam do naszych i piore w dziecych proszkach. Zycie jest za krotkie zeby sie przejmowac takim rzeczami
pumelova
Fanka BB :)
Aim uu to współczuję mi stopy bokiem wychodza, mój brzuch ma przez to dziwny kształt bo z lewej bardziej odstaje
Kasiulka a nie masz tak że jesteś bardziej nerwowa w ciazy? Kurcze ja jestem choleryczka z natury ale teraz przechodzę sama siebie. Mam nadzieje ze to tylko hormony
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiulka a nie masz tak że jesteś bardziej nerwowa w ciazy? Kurcze ja jestem choleryczka z natury ale teraz przechodzę sama siebie. Mam nadzieje ze to tylko hormony
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To ja już nie wiem. Ogólnie to nie jestem przewrażliwiona, ale ostatnio mnie strasznie drażni jak ktoś coś robi bez pytania. Jestem ugodowa raczej i na wszystko się zgadzam, a tym bardziej nie żałuję dziecku. Nawet bym się chyba nie wzruszyła gdyby mi o tym powiedziała nawet po fakcie. Coś w stylu- Julka się bawiła ubrankami i tu odłożyłam. A nie cichaczem do szafki z powrotem. Dodam że na część rodziców nie wchodzę pod ich nieobecność -jest tylko jeden wyjątek jak pranie im znoszę.
No i jeszcze mama wrzuciła moja najfajniejsza biała bluzkę z czarnym do prania. Nie specjalnie ale zawsze proszę że rano wszystko sama zrobię bo ona nigdy kieszeni nie sprawdzi albo właśnie nie oddzieli kolorów.
Zła jestem dziś strasznie , chyba faktycznie już zaczynam wariować o tych hormonów.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
No i jeszcze mama wrzuciła moja najfajniejsza biała bluzkę z czarnym do prania. Nie specjalnie ale zawsze proszę że rano wszystko sama zrobię bo ona nigdy kieszeni nie sprawdzi albo właśnie nie oddzieli kolorów.
Zła jestem dziś strasznie , chyba faktycznie już zaczynam wariować o tych hormonów.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Misia wkurzyłabym się z tego samego powodu co aim.To moje rzeczy i wara od nich.
Aim ja też od kilku dni mam problem z żoładkiem-może mała mi tam uciska i non stop czuje tak jak mi.coś na żołądku siedzialo no i mi niedobrze.
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
Aim ja też od kilku dni mam problem z żoładkiem-może mała mi tam uciska i non stop czuje tak jak mi.coś na żołądku siedzialo no i mi niedobrze.
A na mnie ciąża jeśli chodzi o różne humory nie działa Jakoś tak psychicznie dobrze przechodzę i nie popadam w skrajne emocje.Mega jestem wyciszona.Może to też zasługa mojego R bo on ma taki charakter że każde napięcie rozładuje humorem i nie jestem w stanie się nie śmiać
Paninka też do Ikei chce - chcę kupić takie wiszące szafki z materiału do dużej szafy
Paninka też do Ikei chce - chcę kupić takie wiszące szafki z materiału do dużej szafy
reklama
Mi jeszcze doszedł problem z jedzeniem bo przez ból nie mam często jak jeść i tak tylko patrzę jak waga najpierw stała a teraz spada :/ a niestety nie jestem z tych które miały zapas i trochę się boję żeby od tego młody nie zahamował ze swoim wzrostem.