reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aha doczytaj czy nie placa dopiero od ktoregos dnia bo w moim ubezp.w ciazy dopiero powyzej 10dni.

Pumelova jesli mnie checi nie opuszcza to zamierzam je zrobic jutro [emoji5]

reklama
Aim ja przez 3 tyg przytylam tylko 0,2 kg ale Artur normalnie przybiera na wadze. Zaczyna się lato to i jeść tak się nie chce :)
Byle by lekarz sprawdzał regularnie.

Kasiu na mnie również mąż nie narzeka, ale wie jaki mam charakter. potrafiłam przed ciaza szybko się zezloscic. A niby ciąża mi sluzy i chodzę spokojniejsza, choć czasami wstaje lewa noga albo wrukwiona chodzę po rozmowie z ojcem. Ten to mi ciśnienie potrafi podnieść -.-, ale Kuba to cud nie człowiek bo jest cierpliwy i wyrozumialy, nie konfliktowy. Tez pewnie bym się wkurzyla, że ktoś mi dotykal ubranka bez pytania. Ale pewnie poprzekkinalabym go w głowie i nic by nie było po mnie widać na zewnątrz.

Liluli jak ja nie lubię takich starych ludzi. A najbardziej jak jeżdżą samochodami a są prawie głusi i ślepi. Od razu ciśnienie mi się podnosi... ograniczenie 60 a oni jadą 40 -.-

Aim to ja mam ze zjem jednego cukierka i umieram z pragnienia, bo mi za słodko. Ale przez to często energii nie mam. Staram się chociaż lody jeść ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

U nas od rana lało jak.z cebra ale ok 10 poprosiłam deszcz żeby przestał lać przed 13 bo na zakupy chciałam jechać. I przestał[emoji16]Głupi to ma zawsze szczęście hehe

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Misia jakimiś zarazkami czy coś to się nie martw, takie ubranka w sumie chyba powinny leżeć bez woreczków w szafie, żeby przesiąkły domem. Ja teraz mam takie bardziej wyluzowane podejście, bo sama mam pięciolatkę w domu i ona ma lalki, które idealnie ubiera się w różne ubranka czy kocyki dzidziusia;)

Aha dobrze że masz już plan i możesz się przygotowac, super z datą CC:) nie dziwię się że mama zachwycona:)

Tea podziwiam, że dajesz radę z taką gromadka bez męża i do tego jeszcze tylko kłopotów zdrowotnych doszło i zajęć dzieciaczków. Dobrze, że już chociaż ta rehabilitacja się skończyła, to masz mniej na głowie. A jak postępy po rehabilitacji, już synek ładnie chodzi?

Ja mam ogromne ciśnienie na słodkie, wczoraj zjadłam kremowke i ciasto z galaretką,dzisiaj nic, ale już mam plan, że jak pójdę po core do przedszkola, to coś słodkiego dokupie;)

Pola ale mi zrobiłaś smaka na kremówkę...A ja już wróciłam z zakupów...:(

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Haha dołączam się do napalonych na kremówkę teraz :p
Ja zaraz na spacer Idę to i o lody zahaczymy.
Całe życie zmagałam się z mega tendencją do tycia-żeby mieć wagę i figurę jakie miałam kosztowało mnie to naprawdę dużo pracy. A teraz- zmiana o 180°. Ciężko mi już więcej jeść a waga ledwo idzie do góry. Niby fajnie będzie łatwo wrócić po porodzie no ale cały czas z tyłu głowy mam żeby to się nie odbiło na młodym.

Szczerze mówiąc też zauważyłam zmniejszenie apetytu, chyba faktycznie to przez gorąc, więcej wody piję. Ale gdy mam dzień packmana jak w ostatnią sb to nie ma przeproś, wciągam wszystko jak kombajn :-D
A słodyczy specjalnie nie mam w domu i zakazuję ich zakupu mężowi czy rodzicom. Raz na jakiś czas po prostu sobie kupię batonika czy loda . Nie ma co. Trzeba się pilnować. Przez to pewnie przez 2 tyg waga się nie ruszyła. Ale młodzież ma się dobrze więc się cieszę:blink:

Dawno nic nie pisałam, ale strasznie zalatana jestem ostatnio. Ach to wiecie gniazda :-) starałam się czytać co u Was ale wybaczcie ze nie poodpisuje każdej z osobna. Ściskam Was mocno i przesyłam buziaczki w brzuszki :-*
Z Mają wszystko ok, jutro ja zobaczę bo na prenatalne jedziemy. Mam liczyć ruchy, 3 razy dziennie do 10. A po 32 tyg ktg raz na tydzień. Do szpitala mam ponad 30 km więc trochę się najezdze. Tak jak było ustalone wcześniej w 38 się kładę i będą wywoływać. Powoli zaczynam streścić łapać.

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Siedzę sobie na tarasie A wiewiórka podeszła mi pod same nogi! Uwielbiam mój nowy domek :-D niestety uciekła jak chciałam fotelik cyknac

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry