reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Tymuniek trzymaj się tam :)

Linoone ja też dobrze się czuje :) cały czas bym gdzieś chodziła :D zobaczymy jak będą upały jak zniesiemy to ;)

Katja ja niestety nie jestem z Kołobrzegu ale z chęcią bym pojechała :p

Zaraz śniadanie, obiad zrobić i później spacer, a wieczorem znowu szkoła rodzenia ;)

Miłego dnia

reklama
Tymuniek trzymaj sie jak najdluzej w dwupaku [emoji110][emoji110]

Maziajka dobrze ze sie unormowalo cisnienie i wrocilas do domu.

U mnie dzis taka ladna pogoda od rana ze wzielam sie za pranie dzieciowych ciuszkow [emoji5]

Ale się zdenerwowałam dziewczyny. Chyba jestem przewrażliwiona. Wczoraj jak poszłam na szkole rodzenia, moja mama, która odbiera czasem z przedszkola i zajmuje się 5 latka wzięła jej do zabawy, wyprawkowe poprane ubranka. Po prostu weszła do pokoju do szafki dzidzia i sobie wziela. A potem odłożyła na kupkę. Jestem pewna że Julcia rączek nie myła. I jak zadzwoniłam z pretensja to na mnie naskoczyla że wymyślam. Serio wymyślam czy miałam prawo się wkurzyć, bo już na prawdę nie wiem ? Dodam że nie mam w ogóle kontaktu z takimi dziećmi w ciąży, co innego jakbym miała przedszkolaka na stałe w domu.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Zapraszam heheh. Wlasnie pakuje zalizki, na tydzien do kolobrzegu jedziemy. A pytam dlatego ze szukam kogos kto mi zrobil by sesje ciazowa na plazy, wszyscy ktorych obdzwonilam nie maja terminow- teraz robia sesje komunijne :/
Troche boje sie podrozy mamy 6 godzin jazdy z naszym niespelna 4- latkiem. Wygody nie ma, nie mamy wielkiego auta :)

misia12 a to były już ubranka poprane, gotowe ? bo wtedy nie jesteś przewrażliwiona, dziecko może mieć różne wirusy, po za tym mogła po prostu je zniszczyć w zabawie
Katja miłego popytu

Abed Poprane, poprasowane i spakowane w woreczki. Chyba mi na dekiel wali.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym była zła nie z powodu ewentualnych wirusów czy tam innych zarazków tylko z powodu że ktoś bez pytania grzebie mi w szafkach i rządzi się moimi rzeczami :p tym bardziej jak były popakowane ale i bez pakowania bez pytania grzebać i brać? Ja jestem na to mega wyczulona.

Misia też bym była zła nie lubię jak ktoś bierze coś mojego bez pytania.

Katja niestety nie znam w Kołobrzegu nikogo kto się zajmuje zdjęciami, mam koleżankę co ma stadnine w Sianożętach tuż obok tylko :) a do Kołobrzegu we wrześniu pojedziemy juz z maluszkiem :) udanego pobytu :)

reklama
Witajcie!
Tymuniek dobrze że warunki spoko. 3maj się tam dzielnie!
To ja nawet nie lubię jak teściowa mi poprasowala i układała do szaf a co dopiero wyciągać i bawić się ubraniami niemowlaka.
Ja właśnie ogarnelam garderobę i skrzynie pod łóżkiem..połowa rzeczy out.. M tylko będzie musiał zanurkowac tam odkurzaczem bo kurzu sporo.
Dziś obmyslam jakie mebelki jeszcze pokupic i czeka nas wypad do Ikei bo tam ceny spoko a ja potrzebuje głównie dla dziecka nie na stałe do sypialni.
Mój już coś wspomniał że w sb jedziemy do zoo więc Ikea po drodze.
Znalazłam szlafrok i koszule do szpitala i 2 pościele do łóżeczka. Przepiore później wszystko.
Idę przyprawić mięsko i lecę ogarnąć włosy bo już wołają o umycie :)

Do góry