reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Tymuniek trzymaj się tam :)

Linoone ja też dobrze się czuje :) cały czas bym gdzieś chodziła :D zobaczymy jak będą upały jak zniesiemy to ;)

Katja ja niestety nie jestem z Kołobrzegu ale z chęcią bym pojechała :p

Zaraz śniadanie, obiad zrobić i później spacer, a wieczorem znowu szkoła rodzenia ;)

Miłego dnia

reklama
Tymuniek trzymaj sie jak najdluzej w dwupaku [emoji110][emoji110]

Maziajka dobrze ze sie unormowalo cisnienie i wrocilas do domu.

U mnie dzis taka ladna pogoda od rana ze wzielam sie za pranie dzieciowych ciuszkow [emoji5]

Ale się zdenerwowałam dziewczyny. Chyba jestem przewrażliwiona. Wczoraj jak poszłam na szkole rodzenia, moja mama, która odbiera czasem z przedszkola i zajmuje się 5 latka wzięła jej do zabawy, wyprawkowe poprane ubranka. Po prostu weszła do pokoju do szafki dzidzia i sobie wziela. A potem odłożyła na kupkę. Jestem pewna że Julcia rączek nie myła. I jak zadzwoniłam z pretensja to na mnie naskoczyla że wymyślam. Serio wymyślam czy miałam prawo się wkurzyć, bo już na prawdę nie wiem ? Dodam że nie mam w ogóle kontaktu z takimi dziećmi w ciąży, co innego jakbym miała przedszkolaka na stałe w domu.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Zapraszam heheh. Wlasnie pakuje zalizki, na tydzien do kolobrzegu jedziemy. A pytam dlatego ze szukam kogos kto mi zrobil by sesje ciazowa na plazy, wszyscy ktorych obdzwonilam nie maja terminow- teraz robia sesje komunijne :/
Troche boje sie podrozy mamy 6 godzin jazdy z naszym niespelna 4- latkiem. Wygody nie ma, nie mamy wielkiego auta :)

misia12 a to były już ubranka poprane, gotowe ? bo wtedy nie jesteś przewrażliwiona, dziecko może mieć różne wirusy, po za tym mogła po prostu je zniszczyć w zabawie
Katja miłego popytu

Abed Poprane, poprasowane i spakowane w woreczki. Chyba mi na dekiel wali.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym była zła nie z powodu ewentualnych wirusów czy tam innych zarazków tylko z powodu że ktoś bez pytania grzebie mi w szafkach i rządzi się moimi rzeczami :p tym bardziej jak były popakowane ale i bez pakowania bez pytania grzebać i brać? Ja jestem na to mega wyczulona.

Misia też bym była zła nie lubię jak ktoś bierze coś mojego bez pytania.

Katja niestety nie znam w Kołobrzegu nikogo kto się zajmuje zdjęciami, mam koleżankę co ma stadnine w Sianożętach tuż obok tylko :) a do Kołobrzegu we wrześniu pojedziemy juz z maluszkiem :) udanego pobytu :)

reklama
Witajcie!
Tymuniek dobrze że warunki spoko. 3maj się tam dzielnie!
To ja nawet nie lubię jak teściowa mi poprasowala i układała do szaf a co dopiero wyciągać i bawić się ubraniami niemowlaka.
Ja właśnie ogarnelam garderobę i skrzynie pod łóżkiem..połowa rzeczy out.. M tylko będzie musiał zanurkowac tam odkurzaczem bo kurzu sporo.
Dziś obmyslam jakie mebelki jeszcze pokupic i czeka nas wypad do Ikei bo tam ceny spoko a ja potrzebuje głównie dla dziecka nie na stałe do sypialni.
Mój już coś wspomniał że w sb jedziemy do zoo więc Ikea po drodze.
Znalazłam szlafrok i koszule do szpitala i 2 pościele do łóżeczka. Przepiore później wszystko.
Idę przyprawić mięsko i lecę ogarnąć włosy bo już wołają o umycie :)

Do góry