reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Maziajka a to noc miałaś i co pojechalas do tego szpitala Bonifratow wczoraj?
Wiesz co narazie na tą raciborska jestem zdecydowana, Bonifratow nie myślałam dłużej o tym szpitalu jakoś.

Aga_k_m oj a miałaś odpoczywać nie ładnie ;)

reklama
Aga km jak narazie żadnych zakażeń dróg rodnych nie mam. Wyniki oprócz żelaza (choć mam zazielaziona wodę) mam za mało :) mały dobrze się rozwija. Teraz co 2 tyg mam wizytę na NFZ i co 2 tygodnie prywatnie czyli co tydzień jedna wizyta, wiec wszystko pod kontrola

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko, ale sie narobilo. Czy dobrze pamietam ze cisnienie moze miec cos wspolnego z zatruciem ciazowym? Czy wykluczyli to? Zdenerwowalas sie czyms czy ot tak ??

Hej dziewczyny LeŻę w szpitalu dostaję antybiotyk dożylnie mam bakterie dwie nie wiadomo czy mała również nie dostanie...

Waga Nelci
3,tygodnie temu 1525
Tydzień temu 1590
Wczoraj 2240
Dziś 2,5 kg prawie 34'TYDZIEŃ

Nie wiem kto tu się myli kto nie czy to błedy pomiary usg.

Jestem po 2 cc z tym że druga cc to był styl klasyczny i mam odzyskać info na ten temat i zakończą ciąże ok 37'tyg tyle wiem na dziś.

W szpitalu są mega luksusy łazienka super kuchnia mikrofala lodówka sale dwuosobowe z telewizorem dużym jedzenie ok.:)
Pozdrawiam was

Poszukalam szerzej niewiem dokladnie o jakie przerobienie Ci chodzi kochana ale moze to cos Ci podpowie :) to niby usluga dodatkowa mozna ją dobrac przy porodzie , my mamy to.
Link do: Transplant Assistance - PBKM

Bardziej chodziło mi o np. namnażanie tych komórek w przypadku przeszczepu bo taka ilość co jest pobierana to zazwyczaj jest za mała, żeby zrobić całkowity przeszczep. To co wysłałaś ten TRANSPLANT ASSISTANCE to same badania po prostu krwi w kierunku jakichś tam antygenów i badaniem liczby i żywotności komórek. Nie ma nic o namnażaniu, a przygotowanie oni rozumieją tylko pod pojęciem zbadaniu ilości tych komórek - spoko, ale to nic nam nie daje..... nie wiem czy przy przeszczepie nie dojdzie drugie razy tyle za namnażanie bo to widzę nie obejmują te pakiety i też musi to być zrobione w specjalnych ośrodkach... Jak będziesz miała możliwość to dopytaj się o to doradcy, żebyście wiedzieli ile Was takie coś w CAŁOŚCI by kosztowało... Jakbyś się więcej dowiedziała na ten temat to daj znać :)

Tymuniek 3maj się Kochana:*

Aga oszalalas? Zwolnij.

Już wstałam. Wczoraj dostałam od znajomych worek i karton rzeczy dla bobasa. W tym mnóstwo ciuszkow pościel okrycia kąpielowe. Po co ja kupowałam wyprawkę...
W planie mam ogarnąć działkę. Mąż ma wolne to Go w tym wykorzystam. ☺

Hej, hej [emoji3]

Inka - nie mam jak teraz wyhamowac [emoji5] - za dużo się teraz dzieje... I ktoś musi się tym zająć. Mąż chatę ciągnie ku końcowi, ja zajmuję się resztą. Ale zmiana jakaś jest, bo wstaje o 6:00 zamiast o 5:00 [emoji1].
Ja dostałam raptem kilka ciuszków dla Małej, ale szczerze mówiąc nie podobają mi się. Mam jeszcze obiecany karton ciuchów od innej koleżanki, i chyba nadszedł czas aby się przypomnieć [emoji6]

Tymuniek - w takich luxusach można przebywać [emoji6]. No i jesteś pod kontrolą. Najgorsza to ta rozlaka z Synem .
Trzymaj się dzielnie [emoji8]

Tymaniutek - jaka bakterie? Jak wykryli? W sensie co Ci było? (Nie jestem w stanie Was nadrobić :) )

Czy wizyta u dentysty jest konieczna? Wpis do książeczki z tym? Bo nie wiem... a któraś napisała i dentyście :)

Kolejne pyt czy jest sens isc do ortopedy na sprawdzenie kręgosłupa pod wzgledem wbicia sie ze znieczuleniem?

Wczoraj miałam ostatnie zajecia ze szkoły rodzenia. Sala porodowa, ktora oglądaliśmy była sliczna... naprawde sliczna. Do tego idąc do szkoły rodzenia i potem z niej wracając zrobilismy ok 10km :) Takze jest moc [emoji1320]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kolejne pyt czy jest sens isc do ortopedy na sprawdzenie kręgosłupa pod wzgledem wbicia sie ze znieczuleniem?
Jest sens iść ale do anestezjologa. Ortopeda tu nie ma nic do gadania :p

Tymuniek, daj już spokój z tą wagą, nikt się nie myli, waga podawana z USG jest wagą orientacyjną, plus minus nawet 200-300 gramów w obie strony więc każdy po kolei wynik jest tylko mniej więcej i z mojej perspektywy te co ty podajesz to w żaden sposób nie są dziwne :p nie można ich brać jako dokładne i na ich podstawie określać przyrost wprost :p tylko bardzo mniej więcej, że waga rośnie, i tyle :p

Do góry