reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol - to aż tak korzystną ofertę dostaliście od tego znajomego, że jest to warte takiego męczenia się ?? teraz to jeszcze we dwójkę dajecie radę, ale przy malutkim dziecku dostęp do CZYSTEJ wody to podstawa....;/

reklama
Pumelova ja wyniki dopiero odbieram przy wizycie u gina bo wszystkie mi zleca na nfz.
Ale wizyta u dentysty zaliczona,wpis w karcie mam i jeszcze okulista.
Super,teraz bedziesz juz wszystko piekla nawet wieloskladnikowe [emoji23][emoji23]
Zrobilas mi ochote na buleczki,moze jutro upieke [emoji5]

U mnie burza,pewno zaraz prad wylacza [emoji21]

Paninka tez bym chciala zapominac kupic slodkosci [emoji28]

Emol, Ewella gratuluje wizyt.

Ja też po wizycie, wszystko ok, pani mi załatwiła szkołę rodzenia od pierwszej środy w czerwcu:) Mała akurat dziś główką w dół ale skoro jest taka aktywna to dla pewności będę jeszcze prawdopodobnie miała skan przed porodem.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie

Nim was nadrobie, postanowiłam się przywitać..
Wróciłam już w Polski..byłam tylko weekendowo także zabiegana..
10 godzin jazdy w 1 stronę i 10godzin w drugą jakoś w miarę przeleciały..nogi to mnie strasznie bolały i spuchły..i krocze też dało się we znaki..ale żyje i mam się dobrze.. :)

A co tam u was słychać? Muszę was nadrobić..
Pozdrawiam :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Heyo! Remont skończony! Wieczorem sprzątaliśmy, do tego się pokłóciliśmy i nie odzywałam się do mojego :-p W nocy ręce i nogi mnie bolały, a Leoś szalał a brzuch był jak kamień, ale to nic :blink:Na reszcie mogę odpocząć.
Męż dziś 1 dzień w pracy, ja byłam w mojej na chwilę i u rodziców na obiedzie. Teraz syn śpi, ogarnęłam pranie i leżę. Zaraz chyba wstanie. Gdy Męż wróci to zachaczymy spacer lub poćwiczę, zobaczymy, myślałam, że dzisiaj wezmę się za parę zaplanowanych porządków, ale nieeeee, jednak wolę pobyć w ciszy :blink:

Emol super wieści :) a co mieszkana to mozecie znaleźć coś innego skoro takie wrunki? przecie z za darmo nie mieszkacie
ewella90 duża panna już :) powodzenia u dentysty
Kasia_831 gratulacje udanej wizyty
Alex_87 dobrze że wróciłaś szczęśliwe :) odpocznij teraz :)
Chybra super że skończony :) ale już tak wszystko? że można posprzątać i cieszyć się czystością :)

a ja kupiłam kwiatki na tars :) miałam nie sadzić ale będzie kolorowo :) jutro zasadzę :)

Czyli co, w gruncie rzeczy tylko ja z naszego wątku sie zdecydowalam na pobranie krwi pępowinowej / komorek macie. ? :)

reklama
Do góry