reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Tak podpisałam z PBKM
Ja takze , tez ten blekitny pakiet z sznurem. A slyszalas o tym programie rodzice rodzicom ? Ze jak osoba ktora dopiero chce podpisac umowe poda Twoj nr umowy jako osoby polecajacej to Ty dostajesz przyszly rok za pol ceny a nowa osoba 200 zl rabatu :) zastanawialam sie czy jest tu ktos kto jeszcze nie podpisal i mozw chcialby dostac 200 zl rabatu a ja cos tez bym skorzystala :)
Pamietasz ile pienizkow Cie wyszly oplaty ostatecznie ? Teraz jest promocja na dzien mamy.

Ja podpisałam już jakiś czas temu i mam zestaw już w domu i nie słyszałam o tym programie rodzice rodzicom.

Ja dostałam zniżkę 600 pln na tą opłatę po porodzie , brałam też dodatkowo izolację komórek sznura za 800PLN.

Mumusia muminka. Robi stację filtrujące a raczej 2 stacje. Zobaczymy. Jak nie będą działać to trzeba bedzie sie rozejrzeć

Abed można wszystko ale mam już tam prawie wszystko urządzone i z tymi naszymi meblami bysmy musieli się przenosić, aż mi się nie chce. Tym bardziej przed porodem :/

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny:-)

Wybaczcie ale jestem padnieta.

Bylam wczoraj na wizycie i nagle cisnienie 140/90 a zawsze mialam niskie wiec dostalam skierowanie i spedzilam noc w szpitalu na badaniach.Wszystko ok na szczescie mala wazy ponad 2kg przeplywy ok, lozysko ok.Cisnienie w szpitalu przy lrzyjeciu 141/76 a pozniej zaczelo spadac nie mam pojecia od czego tak.Poki co mam tylko kontrolowac 2 razy dziennie cisnienie...

Jestem padnieta bo w nocy spalam 2h...sil na nic.

Takze wybaczcie ze tak tylko o sobie.

Dziewczyny ze slaska jesli sie zastanawiacie nad szpitalem polecam Bonfratrow na prawde szpital super personel mega mily i pomocny na prawde wszyscy.
Pokoje odremontowane 3 osobowe z lazienka przewijakiem i wanienka dla naworodka.
Rozmawialam z dziewczynami ktore tam rodzily i kazda zadowolona.
Bardzo szybko wypisuja bo po cc juz w po 48h.
Chyba Ewella90 Ty sie zastanawialas?

Do dziewczyn, które się zdecydowały na pobranie tej krwi pępowinowej : rozumiem, że te opłaty macie za przechowywanie w banku tej krwi, ale czy gdyby okazało się, że musicie ją wykorzystać (oczywiście nikomu tego nie życzę) to czy nie ma dodatkowych opłat za "przerobienie" tej krwi do np. przeszczepu ?? Pytam z czystej ciekawości.

Oplacasz pobranie , potem transport przebadanie przygotowanie do przechowania i co rok przechowanie. Za uzycie w klinikach potem uwazam ze sie placi, na nfz raczej na obecna chwile komorek nikt nie podaje

Do dziewczyn, które się zdecydowały na pobranie tej krwi pępowinowej : rozumiem, że te opłaty macie za przechowywanie w banku tej krwi, ale czy gdyby okazało się, że musicie ją wykorzystać (oczywiście nikomu tego nie życzę) to czy nie ma dodatkowych opłat za "przerobienie" tej krwi do np. przeszczepu ?? Pytam z czystej ciekawości.

Poszukalam szerzej niewiem dokladnie o jakie przerobienie Ci chodzi kochana ale moze to cos Ci podpowie :) to niby usluga dodatkowa mozna ją dobrac przy porodzie , my mamy to.
Link do: Transplant Assistance - PBKM

reklama
Cześć Laski,

Brakuje mi czasu ostatnio.. Masakra... Chyba wrócę do pracy, bo nawet nie mam czasu śniadania zjeść (ciągle w biegu).

Jenny84 - końca nie widać.. Mąż mówi, że zdążymy, ale mam taką rozpierduche na chacie, że szczerze wątpię.. Przez co łapie mega stresa . Do tego widmo cc (jeżeli młoda nie przyfikolkuje łamie mnie psychicznie), buuu.

Kasia - jaaa, ale fajny prezencior dostaliście [emoji3]. Super fura!

Aha, aim - dzięki za propozycje filmowe. Ostatnio oglądałam planetę singli - byłam na tym w kinie. Sporo wówczas wylalam łez ze śmiechu, a na końcu ze wzruszenia. Tym razem na końcu (piosenka Grechuty) był potop [emoji1].

Emol - ja ktg miałam dopiero podłączone przy porodzie [emoji19]. Ciekawe jak teraz będzie.

Paalina - współczuję tego rls

Aha - Teściowie nie chcą zaadaptować może jakiejś rodzinki z Dolnego Śląska? Domek na Mazurach - zazdroszczę!

Pumelova - dumna jestem z Ciebie [emoji4][emoji3]. Tak trzymaj [emoji106]. Ja też zaczęłam swoją przygodę z pieczeniem 7/8 lat temu dzięki BB i Moim Wypiekom (torty na roczek w 90% same robilyśmy) [emoji3]

Misia - 11h snu [emoji33]. Zazdroszczę!!! [emoji3]

Aha - palmiery - mniammm. Wypróbowane i naprawdę pyszne [emoji39]

Emol - porażka z tą wodą. Żebyście jakiegoś syfu przez to nie dostali - szczególnie o Tobie tu myślę.
Gratuluję udanej wizyty i małego koszykarza/siatkarza [emoji3]

Ewella - i dla Ciebie gratulacje za udaną wizytę [emoji3]. Piękna waga Malutkiej. Moja w 32 tc ważyła 1850 g [emoji6]

Alex - witaj ponownie [emoji5]. A teraz proszę po takim weekendzie duuuużo odpoczywać [emoji3].

Chybra - oficjalnie gratuluję pełnego finiszu!!!
Mam nadzieję, ze z Mężowym już lepiej.

Maziajka - biedna... . To Cię "niespodzianka" przy wizycie spotkała . Nie dziwię się, że spać nie mogłaś... Wiadomo, skąd to wysokie ciśnienie? Lepiej już? Mam nadzieję, że to jednorazowy przypadek.
Waga małej Jagodzi pełna podziwu [emoji4] - niech rośnie zdrowo [emoji3].

Ostatnia edycja:
Do góry