reklama
Emol
Fanka BB :)
Paaulinaa tu z woda są problemy bo z własnej studnii. Najpierw rdza 7200 zamiast norma 200. Teraz jak się już nie grzeje w grzejnikach to i woda letnia na minutę a potem zimna leci. A ja nauczona w gorącej się kąpać, 39-40 stopni wiec dla mnie 20-25 stopni to zimna woda
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Paalinka ludzi nie obchodzi to w jakim stanie wynajmują komus mieszkanie, byle by wynająć. A jeszcze trudniej jest coś wskórać, gdy wynajmujemy od tzw znajomego. Mój kolega przez wiele lat wynajmował mieszkanie, w którym w kuchni nie mieli ciepłej wody i żeby umyć gary nosił ciepłą wodę z łazienki. Tutaj w UK też trzeba mieć szczęście, żeby trafić na coś świeżego, bez grzyba, ludzie się nawet nie wstydzą pokazywać zdjęć z grzybem na ścianach :/
Dziewczyny czy też was czasem chwytają w całym brzuchu takie bóle okresowe? W nocy mnie złapało i się trochę przestraszyłam bo to było jak jeden wielki skurcz...
Oj jak sobie przypomnę warunki, w których mieszkałam w Anglii dwa tygodnie, masakra ! Po oknach ciekła woda taka wilgoć! Grzyb wszędzie, masakra była.
Co do bólu , o którym piszesz, tak właśnie odczuwam moje skurcze. Ból okresowy mi się rozchodzi po całym brzuchu i odrazu czuć jak twardnieje, łatwo poznać. Z tym,że jak są czasem to zwykłe przepowiadające, a moje były regularnie co kilka minut,
Dziś niestety też brzuch twardnieje. W czwartek wizyta, zobaczymy. Wszystko zależy od tego jak dziecko będzie reagowało na skurcze i czy szyjka się nie skraca.
Z tą wodą to masakra :/ przecież to nie są rzeczy nie do naprawienia. Jak chce się na czymś zarabiać,to najpierw wypada zainwestować. Mi by było wstyd po prostu brać od kogoś pieniądze przy takich warunkach. Dla mnie woda poniżej 39'C to woda zimna
W Holandii plus taki,że woda czyta i smaczna do picia prosto z kranu i bardzo tania
Emol
Już po wizycie. Brak skurczy, tętno miodzio, mały trochę się ruszal w czasie badania.
Miałam robione usg. Był mierzony. Lekarz do mnie 'a czy mówiłem Pani ze maluch ma strasznie długa kość udową? Będzie miał długie nogi' jak nic po moim ojcu który ma 190. Miejmy nadzieję że tylko to po nim odziedziczył
Miałam robione usg. Był mierzony. Lekarz do mnie 'a czy mówiłem Pani ze maluch ma strasznie długa kość udową? Będzie miał długie nogi' jak nic po moim ojcu który ma 190. Miejmy nadzieję że tylko to po nim odziedziczył
ewella90
Pumelova a masz przepis na te bułeczki żeby wyslas ?
Ja po wizycie Iga rośnie dobrze waży ok.2kg, szyjka długa zamknięta
Teraz czekam u dentysty, ale ciepło jest.. czwartek piątek ma być po 25-27 stopni oby w weekend też tak było
Emol super
Ja po wizycie Iga rośnie dobrze waży ok.2kg, szyjka długa zamknięta
Teraz czekam u dentysty, ale ciepło jest.. czwartek piątek ma być po 25-27 stopni oby w weekend też tak było
Emol super
Mumusia_Muminka
Tymuniek - trzymaj się i daj znać jak już będziesz na miejscu.
Abed - tylko nie przesadzaj z ilości wysiłku przy sprzątaniu. Na spokojnie Ahh ten syndrom wicia gniazdka
Aniek42 - ale Ty masz już dorosłego syna ! 23 lata różnicy między rodzeństwem.
Misia12 - ale masz fajnie z tym porannym masażem !! i pospać 11 godzin brawo !
Kasia_831 - jeżeli są to pojedyncze skurcze i nie ulegają nasileniu i nie współtowarzyszą objawy typu krwawienia to na spokojnie
Emol - a to jakieś stare budownictwo ? czy po prostu instalacja siadła czy jak ??
Abed - tylko nie przesadzaj z ilości wysiłku przy sprzątaniu. Na spokojnie Ahh ten syndrom wicia gniazdka
Aniek42 - ale Ty masz już dorosłego syna ! 23 lata różnicy między rodzeństwem.
Misia12 - ale masz fajnie z tym porannym masażem !! i pospać 11 godzin brawo !
Kasia_831 - jeżeli są to pojedyncze skurcze i nie ulegają nasileniu i nie współtowarzyszą objawy typu krwawienia to na spokojnie
Emol - a to jakieś stare budownictwo ? czy po prostu instalacja siadła czy jak ??
reklama
Emol
Mumusia muminka budynek z lat 90, ale widać że budowane z sąsiadem i szwagrem i z piwem w ręku,krzywe ściany, podłoga... ah szkoda gadać. A niby to Warszawa! I to nie jakąś Falenica czy Aleksandrow tylko Wawer, Anin. Oddzwonimy to mnie właściciel i zdziwiony tym co mówiłam i ma dzisiaj przyjść to zobaczyć. Ja na pewno z własnych pieniędzy nie będę kupowała płynów na plesnie i grzyby. Wystarczy że calgon, ściereczki lapiace kolor w praniu i płyn do rdzy ( do czyszczenia kibelka i kabiny) kupuję z własnych pieniędzy