reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova no to może przyszły tydzień bo wiem ze w tej lodziarni gotowe lody mają jakoś kolo 12, muszę dopytac :) wiec przyszły tydzień może jednak :) zobaczymy co reszta na to :)

Ja do seriali jeszcze dorzucę Riverdale (narazie jeden sezonach super jest), szefowa (taki żeby się pośmiać 13odc.po 25min fajnie się oglada) no i Orange is the new black :D

Pumelova oo gratuluję wypieku idziesz coraz dalej z ilością składników :D ja w tamtym tyg zrobiłam z rabarbarem ciasto i tez mi wyszło :D

reklama
A ja ostatnio mam fazę na

Link do: Moje Wypieki | Cynamonowe palmiery

I piekę non stop. Starszak do szkoły bierze [emoji11][emoji39]

Składników niewiele i zawsze wychodzą [emoji28]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Ewella to miejmy nadzieję że pogoda się utrzyma [emoji16][emoji16] Orange is The New Black może obejrzę sama bo mojemu nie podeszlo:) zapisałam sobie seriale[emoji16] dzięki! Rabarbaru chyba nie ogarne. Dużo z nim roboty?:D aga dała tu przepis z rabarbarem ale się waham:p

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol z tą wodą to jakiś żart ;/ tak nie może być :o jeszcze tym bardziej teraz, końcówka ciąży a niedługo połóg, małe dziecko. Szok,że w tych czasach mogą być takie problemy z wodą. Kto bierze kasę za wynajem takiego mieszkania :/

Ja dziś na zwolnionych obrotach,ale to pewnie efekt tabletek na ciśnienie. Teraz rozumiem czemu przez 3 dni nie mogę prowadzić ;)

Witam kobietki:)
Piękny dziś dzień, robię znów pranie hehe

Paalinka ludzi nie obchodzi to w jakim stanie wynajmują komus mieszkanie, byle by wynająć. A jeszcze trudniej jest coś wskórać, gdy wynajmujemy od tzw znajomego. Mój kolega przez wiele lat wynajmował mieszkanie, w którym w kuchni nie mieli ciepłej wody i żeby umyć gary nosił ciepłą wodę z łazienki. Tutaj w UK też trzeba mieć szczęście, żeby trafić na coś świeżego, bez grzyba, ludzie się nawet nie wstydzą pokazywać zdjęć z grzybem na ścianach :/

Dziewczyny czy też was czasem chwytają w całym brzuchu takie bóle okresowe? W nocy mnie złapało i się trochę przestraszyłam bo to było jak jeden wielki skurcz...

Oj muszę też przejrzeć przepisy i piec np bułeczki domowe:) marzy mi się...
Pranie wisi, podłogi wytarte, kwiatki podlane, zaraz nastawiam obiad dziś gyros z porem i pieczarkami do tego ryż podsmażamy z groszkiem. Mąż wymyślił obiad ale nie zasłużył dzisiaj :D
Ja telewizji nie oglądam nie mam kiedy a może mam, tylko szkoda mi czasu. Od rana wiadomo milion spraw do zrobienia, później dzieciaki wracają a w taką pogodę siedzimy na dworze, wieczorem usypianie i ja też padam. Wolę wtedy w łóżku poczytać Internet. Chyba że mam dzień lenia to włączę Dzień Dobry TVN ale to też rzadkość.
Komunie przerabialam rok temu i całe szczęście bo teraz z tym bebzolem ciężko by było. Aniek próby, uroczystość, biały tydzień miną szybko i będziecie mogli wspominać z uśmiechem. Ale stresu trochę jest :)
Ja pazurki robię teraz w czwartek ostatni raz hybryda, później tylko regeneracja. Choć w czerwcu czeka nas roczek ale zwykły lakier przeżyje skupię się na stopach bo teraz smigam już w japonkach tak mi wygodnie. Choć dziś pochmurno ale ciepło.
A chciałam nogi wystawić do opalania :)
Miałam sobie jeszcze kupić czekoladę na pocieszenie ale na szczęście zapomniałam :)

paninka chciałabym mieć takie szczęście i zapominać kupować sobie słodycze hehe aczkolwiek przerzuciłam się ostatnio na gorzką Lindta - jak mój R pojechał do siostry do Wiednia w trakcie kiedy byliśmy w PL to pokupował mi trochę gorzkiej czekolady z tej firmy w różnych wersjach batoniki, pomadki, czekolady:D

Pumelova hmm..no trochę pracy było, teraz poszukala bym łatwiejszego przepisu ;)

Aha mam ciasto francuskie zrobię koło piątku :)

reklama
Do góry