reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova no to może przyszły tydzień bo wiem ze w tej lodziarni gotowe lody mają jakoś kolo 12, muszę dopytac :) wiec przyszły tydzień może jednak :) zobaczymy co reszta na to :)

Ja do seriali jeszcze dorzucę Riverdale (narazie jeden sezonach super jest), szefowa (taki żeby się pośmiać 13odc.po 25min fajnie się oglada) no i Orange is the new black :D

Pumelova oo gratuluję wypieku idziesz coraz dalej z ilością składników :D ja w tamtym tyg zrobiłam z rabarbarem ciasto i tez mi wyszło :D

reklama
A ja ostatnio mam fazę na

Link do: Moje Wypieki | Cynamonowe palmiery

I piekę non stop. Starszak do szkoły bierze [emoji11][emoji39]

Składników niewiele i zawsze wychodzą [emoji28]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Ewella to miejmy nadzieję że pogoda się utrzyma [emoji16][emoji16] Orange is The New Black może obejrzę sama bo mojemu nie podeszlo:) zapisałam sobie seriale[emoji16] dzięki! Rabarbaru chyba nie ogarne. Dużo z nim roboty?:D aga dała tu przepis z rabarbarem ale się waham:p

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Emol z tą wodą to jakiś żart ;/ tak nie może być :o jeszcze tym bardziej teraz, końcówka ciąży a niedługo połóg, małe dziecko. Szok,że w tych czasach mogą być takie problemy z wodą. Kto bierze kasę za wynajem takiego mieszkania :/

Ja dziś na zwolnionych obrotach,ale to pewnie efekt tabletek na ciśnienie. Teraz rozumiem czemu przez 3 dni nie mogę prowadzić ;)

Witam kobietki:)
Piękny dziś dzień, robię znów pranie hehe

Paalinka ludzi nie obchodzi to w jakim stanie wynajmują komus mieszkanie, byle by wynająć. A jeszcze trudniej jest coś wskórać, gdy wynajmujemy od tzw znajomego. Mój kolega przez wiele lat wynajmował mieszkanie, w którym w kuchni nie mieli ciepłej wody i żeby umyć gary nosił ciepłą wodę z łazienki. Tutaj w UK też trzeba mieć szczęście, żeby trafić na coś świeżego, bez grzyba, ludzie się nawet nie wstydzą pokazywać zdjęć z grzybem na ścianach :/

Dziewczyny czy też was czasem chwytają w całym brzuchu takie bóle okresowe? W nocy mnie złapało i się trochę przestraszyłam bo to było jak jeden wielki skurcz...

Oj muszę też przejrzeć przepisy i piec np bułeczki domowe:) marzy mi się...
Pranie wisi, podłogi wytarte, kwiatki podlane, zaraz nastawiam obiad dziś gyros z porem i pieczarkami do tego ryż podsmażamy z groszkiem. Mąż wymyślił obiad ale nie zasłużył dzisiaj :D
Ja telewizji nie oglądam nie mam kiedy a może mam, tylko szkoda mi czasu. Od rana wiadomo milion spraw do zrobienia, później dzieciaki wracają a w taką pogodę siedzimy na dworze, wieczorem usypianie i ja też padam. Wolę wtedy w łóżku poczytać Internet. Chyba że mam dzień lenia to włączę Dzień Dobry TVN ale to też rzadkość.
Komunie przerabialam rok temu i całe szczęście bo teraz z tym bebzolem ciężko by było. Aniek próby, uroczystość, biały tydzień miną szybko i będziecie mogli wspominać z uśmiechem. Ale stresu trochę jest :)
Ja pazurki robię teraz w czwartek ostatni raz hybryda, później tylko regeneracja. Choć w czerwcu czeka nas roczek ale zwykły lakier przeżyje skupię się na stopach bo teraz smigam już w japonkach tak mi wygodnie. Choć dziś pochmurno ale ciepło.
A chciałam nogi wystawić do opalania :)
Miałam sobie jeszcze kupić czekoladę na pocieszenie ale na szczęście zapomniałam :)

paninka chciałabym mieć takie szczęście i zapominać kupować sobie słodycze hehe aczkolwiek przerzuciłam się ostatnio na gorzką Lindta - jak mój R pojechał do siostry do Wiednia w trakcie kiedy byliśmy w PL to pokupował mi trochę gorzkiej czekolady z tej firmy w różnych wersjach batoniki, pomadki, czekolady:D

Pumelova hmm..no trochę pracy było, teraz poszukala bym łatwiejszego przepisu ;)

Aha mam ciasto francuskie zrobię koło piątku :)

reklama
Do góry