reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

paalinaa mam nadzieję że to chwilewe i jeszcze maluch posiedzi w brzuchu. Ja mam co 3tyg na NFZ i co 2 tygodnie prywatnie. Torba spakowana. To daje takie bezpieczeństwo. Tylko nie rozszalej się za bardzo bo możesz wywowal prawdziwy poród

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paalinaa no niezła akcja, trzymam kciuki żeby jednak to się rozeszło jeszcze na jakiś czas.

Ja sesji noworodkowej nie planuje ale to dlatego że wierzę w swoje umiejętności :D sesję ciążową planowałam, ale ja i moje zbieranie się do czegokolwiek.... :p więc ostatecznie dziś mam dzień autoportretów i nieskromnie powiem-efekt taki, że jestem zadowolona ze nikomu innemu kilku stów nie zapłaciłam :p myślę że z sesją noworodkową będzie to samo, że sama ją zrobię młodemu. Natomiast na chrzest chce fotografa i tutaj już sama nie wystarczę i będę MUSIAŁA się zebrać znaleźć i zamówić :p

zabrałam się za prasowanie - jeszcze przed wyjazdem do PL poprałam drugą serię ubranek ale nie miałam kiedy wyprasować - coś mi się zdaje , że połowę z nich to wogóle Emilka nie załozy bo tak dużo tego. A po drugie jak patrze na te ubranka, które dała nam siostra R to mi się słabo robi - mega zaniedbane, zmechacone, zażółkniete jakby obleciały 10 dzieci. To używane na ebay kupiłam w idealnym stanie. Kawkę sobie zrobię co by mi się lepiej prasowało:)
Lilith zaczęłam oglądać one born - uwielbiam takie programy aczkolwiek aktualnie wyciskają mi łzy wzruszenia i ryczę jak bóbr hehe

Oliweczkaa polecam tabletki z czosnku w dawce 2x dziennie po 2 tabletki. Mi pomogły bardzo jak 2 miesiące temu dopadła mnie choroba. Zalecił mi to lekarz zamiast antybiotyku. Równolegle ze mną mąż chorował i jadł antybiotyk, ale moja metoda okazała się skuteczniejsza i szybciej postawiła mnie na nogi [emoji6]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zapisałam się w lutym na szkole rodzenia na maj [emoji14] bo mój nie chciał w kwietniu. Więc dopiero w połowie jesteśmy:) ale u mnie nie ma tłumów bo mnie trochę kosztuje;)

Inka wyobrażam sobie ile gratow trzyma Twój teść w tym garażu i już współczuję;D oo ja się jutro wybieram do c&a!!

Misia ja planuje sesję:)

Chybra to świetnie że praca fajna:))

Paalinaa to chyba masz trailer porodu:D trzymam kciuki żeby się udało przeczekać:) mnie by pewnie zostawili w szpitalu:/ muszę poczekać jeszcze 2 tyg z praniem żeby się spakować na wszelki wypadek.

Mi mówili na szkole rodzenia że w dniu tp zgłaszam się na ktg do szpitala. A tak to tylko w przypadku braku ruchów. Kurde tej burzy nie ma- jakbym poszła później to by pewnie byla:D uwielbiam prognozy

Ja się kimnelam po zakupach i obudził mnie ból jak przy okresie:/ mała się chyba wyginala bo mój brzuch przybrał dziwny kształt i po spaniu:( ale udało mi się nagrać czkawke w koncu:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Monti ja zawsze każdemu polecam tabletki czosnkowe, i jak byłam przeziebiona jakiś miesiąc temu to też kupiłam ale o dziwo nie pomogły. Mam wrażenie , że te suplementy diety w UK są słabsze w działaniu.

Czy wy też tak teraz czesto latacie siku?? Matko, co chwila dylam na górę od kilku dni :D

Ja to pierwszy raz miałam do czynienia z tabletkach czosnkowymi teraz, ale widząc ich skuteczność będę je chwalić i polecać każdemu [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Paalinaa zmartwiłaś mnie... Niech dzidziuś jeszcze poczeka

Nadal marnuję dzień... Z piżamy wyskoczyłam bo kurczę siedziałam w niej i kurier zadzwonił z paczką dla sąsiadki z prośbą czy odbiorę i dziwnie na mnie spojrzał... Pożyczyłam torbę od mamy tylko muszę ją zdezynfekować. Zamówiłam płyn do dezynfekcji
Link do: Bentley Organic, spray dezynfekujący do mycia zabawek, 500 ml

zacznę już pakować się w najbliższym czasie i ubranka prać.

reklama
U mnie już przechodzi przeziębienie ale jem czosnek. :) kanapeczki nacieramy. A potem gorący sok z malin i tak na zmiane. Teraz z łóżku leżę i cieszę się, Ze dzisiaj nie mam nic zaplanowane, bo tak mi twardnieje brzuch co chwilę :/ i do tego zgaga

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry