reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

paalinaa mam nadzieję że to chwilewe i jeszcze maluch posiedzi w brzuchu. Ja mam co 3tyg na NFZ i co 2 tygodnie prywatnie. Torba spakowana. To daje takie bezpieczeństwo. Tylko nie rozszalej się za bardzo bo możesz wywowal prawdziwy poród

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paalinaa no niezła akcja, trzymam kciuki żeby jednak to się rozeszło jeszcze na jakiś czas.

Ja sesji noworodkowej nie planuje ale to dlatego że wierzę w swoje umiejętności :D sesję ciążową planowałam, ale ja i moje zbieranie się do czegokolwiek.... :p więc ostatecznie dziś mam dzień autoportretów i nieskromnie powiem-efekt taki, że jestem zadowolona ze nikomu innemu kilku stów nie zapłaciłam :p myślę że z sesją noworodkową będzie to samo, że sama ją zrobię młodemu. Natomiast na chrzest chce fotografa i tutaj już sama nie wystarczę i będę MUSIAŁA się zebrać znaleźć i zamówić :p

zabrałam się za prasowanie - jeszcze przed wyjazdem do PL poprałam drugą serię ubranek ale nie miałam kiedy wyprasować - coś mi się zdaje , że połowę z nich to wogóle Emilka nie załozy bo tak dużo tego. A po drugie jak patrze na te ubranka, które dała nam siostra R to mi się słabo robi - mega zaniedbane, zmechacone, zażółkniete jakby obleciały 10 dzieci. To używane na ebay kupiłam w idealnym stanie. Kawkę sobie zrobię co by mi się lepiej prasowało:)
Lilith zaczęłam oglądać one born - uwielbiam takie programy aczkolwiek aktualnie wyciskają mi łzy wzruszenia i ryczę jak bóbr hehe

Oliweczkaa polecam tabletki z czosnku w dawce 2x dziennie po 2 tabletki. Mi pomogły bardzo jak 2 miesiące temu dopadła mnie choroba. Zalecił mi to lekarz zamiast antybiotyku. Równolegle ze mną mąż chorował i jadł antybiotyk, ale moja metoda okazała się skuteczniejsza i szybciej postawiła mnie na nogi [emoji6]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zapisałam się w lutym na szkole rodzenia na maj [emoji14] bo mój nie chciał w kwietniu. Więc dopiero w połowie jesteśmy:) ale u mnie nie ma tłumów bo mnie trochę kosztuje;)

Inka wyobrażam sobie ile gratow trzyma Twój teść w tym garażu i już współczuję;D oo ja się jutro wybieram do c&a!!

Misia ja planuje sesję:)

Chybra to świetnie że praca fajna:))

Paalinaa to chyba masz trailer porodu:D trzymam kciuki żeby się udało przeczekać:) mnie by pewnie zostawili w szpitalu:/ muszę poczekać jeszcze 2 tyg z praniem żeby się spakować na wszelki wypadek.

Mi mówili na szkole rodzenia że w dniu tp zgłaszam się na ktg do szpitala. A tak to tylko w przypadku braku ruchów. Kurde tej burzy nie ma- jakbym poszła później to by pewnie byla:D uwielbiam prognozy

Ja się kimnelam po zakupach i obudził mnie ból jak przy okresie:/ mała się chyba wyginala bo mój brzuch przybrał dziwny kształt i po spaniu:( ale udało mi się nagrać czkawke w koncu:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Monti ja zawsze każdemu polecam tabletki czosnkowe, i jak byłam przeziebiona jakiś miesiąc temu to też kupiłam ale o dziwo nie pomogły. Mam wrażenie , że te suplementy diety w UK są słabsze w działaniu.

Czy wy też tak teraz czesto latacie siku?? Matko, co chwila dylam na górę od kilku dni :D

Ja to pierwszy raz miałam do czynienia z tabletkach czosnkowymi teraz, ale widząc ich skuteczność będę je chwalić i polecać każdemu [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Paalinaa zmartwiłaś mnie... Niech dzidziuś jeszcze poczeka

Nadal marnuję dzień... Z piżamy wyskoczyłam bo kurczę siedziałam w niej i kurier zadzwonił z paczką dla sąsiadki z prośbą czy odbiorę i dziwnie na mnie spojrzał... Pożyczyłam torbę od mamy tylko muszę ją zdezynfekować. Zamówiłam płyn do dezynfekcji
Link do: Bentley Organic, spray dezynfekujący do mycia zabawek, 500 ml

zacznę już pakować się w najbliższym czasie i ubranka prać.

reklama
U mnie już przechodzi przeziębienie ale jem czosnek. :) kanapeczki nacieramy. A potem gorący sok z malin i tak na zmiane. Teraz z łóżku leżę i cieszę się, Ze dzisiaj nie mam nic zaplanowane, bo tak mi twardnieje brzuch co chwilę :/ i do tego zgaga

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry