reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol straszna historia, mam nadzieje że pytaliście czy był szczepiony przeciwko wściekliźnie i wzięliście kontakt, bo to nie żarty
misia12 piękne paznokcie i super kolor :)
Chybra kciuki za wizytę i koniec remontu też :)
Tymuniek trzymaj się
ewella90 powodzenia u dentysty i w remoncie :) ja już ogarnęłam bałagan :) czekan nas malowanie jeszcze jednego pokoju, ale to już inaczej bo się go zamknie :) i meble w nim będziemy robić :) no i później pokój dla małego, ale na razie i tak będzie z nami więc się nie śpieszy :)
paninka87 nawet nie strasz że jest gorzej jak się przestaje pracować ;) bo mi też już się nie chce i chyba ostatni tydzień pracuję . Mi też zostało 10 tygodni :)

zdrówka dla chorujących, uważajcie na siebie bo jakiś paskudny wirus panuje

ja już w pracy :) mały w końcu w przedszkolu :) wczoraj się wyszalał na atrakcjach dla dzieci :) miłęgo dnia :)

reklama
LILITH wow 29 dni :) dziś już 28. Turlasz się już z górki! emocjonujące oczekiwanie :) piękny kokon!!!

aim super aktywność :) ja zrobiłam 2 spacery i w sumie też będzie z 6km - wieczorem byłam padnięta ;)
ba! nawet 3 spacery bo podczas pierwszego wróciliśmy do domu się wysikać :D

Emol mam nadzieję że ręka dziś nie boli.

misia cieszę się że imprezki udane i że już po wszystkim :D paznokcie śliczne! wolę migdałki :p

oliweczkaa mam nadzieję że już się czujesz lepiej. oby ten Twój zdążył na poród!! :)

aa co do miodu :D mój jest uczulony na miód ale jak dostaliśmy od babci (swojski, gryczany) to pił ze mną w czasie przeziębienia - czuł się z dnia na dzień gorzej, potem jakoś nie pił i mu przeszło i znów zrobił sobie herbatę z miodem i zaczęło go drapać gardło - i tak mój bidok chorował z powodu miodu :D odstawił i jest zdrowy haha

Chybra kciuki za wizytę i za koniec remontu!!! widzisz trochę słoneczka i Ci lepiej :p

Tymuniek trzymaj się! :)

Linoone super, powodzenia na szkole rodzenia :)) słuchajcie uważnie o porodzie ;) i kurierzy ah!! też uwielbiam zakupy :D szczególnie że te teraz nie są za moje bieżące pieniądze, tylko za wspólne oszczędności :D!

ewella Tobie też powodzenia na szkole :) i początek remontu! ja jeszcze tydzień i też zaczynamy :D i też mam jutro dentyste! (kończę kanałowe) haha my wszystko razem ;) u mnie wg prognozy mają być mega burze od południa.. :/

ja już dziś zaliczyłam laboratorium - morfo, mocz i crp :) zaraz uciekam na obchód po rossmanie, biedrze i aptece bo mam listę spraw do załatwienia :D a potem ma być burza. miłego dnia dziołszki :)

Pumelova też chyba wolę migdałki bo są wygodniejsze jednak. Też już jestem po pobraniu i czekam na wizytę pod gabinetem. Znowu moja karta się zgubiła :/ normalka już 4 raz nie mogą jej znaleźć.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak na razie na wolnym każdego wieczoru planuje rzeczy do zrobienia na następny dzień i rano je precyzuje i jak na razie o rozleniwieniu nie ma mowy, polecam :D jakaś namiastka obowiązków przynajmniej :p

Hej dziewczynki:)
Coś mi się już ciężko śpi, trudno mi się już obraca z boku na bok bo brzuszek ciągnie, nie mam pojęcia od której nie spałam ale dluugo...

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Abed widać było ze z roczny pies, rasowiec taki szary chudy z krótką sierscia. Był szczepiony. Nie brałam kontaktu bo bardzo mocno się nie wbił, uszkodził 1 i 2 warstwę skory, nie krwawilam nawet, po prostu taka dziurka po zębie.

Paninka87 podziwiam ze tak długo pracowałeś. Ja to już na zwolnieniu od 13 tygodnia jak dobrze pamiętam. Ale niestety warunki pracy mi nie pozwalały na powrót, bo stój 8h na nogach (a jak w ciąży nie byłam to 12h)

Mi zostało 7 tygodni. Rodzenia za 53 dni. Coraz bardziej czuję że to już końcówka i zaczynam troszeczkę się bać. Ale boję się czy mój Kuba dojedzie jak zacznę rodzić w ciągu dnia, albo czy wyrobie się z kupnem wozka...

Powiedzcie mi dlaczego wy macie terminy na czerwiec? Tak się to poprzesuwalo? Czy macie tak planowane cesarki? Nie jestem z Wami od początku dlatego chciałabym wiedzieć.

Pumelova uczulenie na miód? Pierwszy raz słyszę, ale jak ludzie mają uczulenie na słońce lub wodę, nic mnie nie zdziwi ;) przynajmniej wiecie. Ja mam taką wysypke skorna od 12 roku życia ( wychodzi najwięcej na wiosnę i w połowie zimy mi schodzi, ale i tak nie wszystko) wygląda jak łuszczyca, łupież pstry, ale jak zbadali to wyszło ze to ani bakteria, ani grzyb, ani to co podałam, wiec alergia. Tylko nikt mi nie zrobi badań na co dokładnie. Tak to bym jakoś alergenu uniknela.
Najdziwniejsze jest to że w ciąży jeszcze mi nie wyskoczyła a stare zniknely. Może to coś hormonalne ;)

Misia jakieś fatum z tą kartą. Czy już robią Ci ktg? Bo mi na ostatniej wizycie powiedział że już ktg robimy co wizytę. A jutro mam a jestem w 33 tygodniu. Ktoś z Was też już ma co wizytę?

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Emol jeszcze na kto nie chodzę ale chyba już niedługo zacznę. U mnie 31+4.
Melduje że znowu dostałam pochwały za cukry. Trzymam dziady w ryzach ale tak już mi się nie chce że szok.
Mam zwiększyć ilość posiłków, żeby przerwa była max 2,5 godziny-będzie trudno. Waga podskoczyła na +3,3 kg. Usg 19 czerwca. A za tydzień wizyta u prowadzącej ciążę.

A ja szkoły rodzenia mieć nie będę :( za pózno się za to zabrałam -dzwoniłam dziś ale wszystko juz pozajmowane, nie ma miejsc. Na szczęście nie jestem zielona i jakos nie boję sie opieki na dzieckiem no ale szkoda bo miałam nadzieję, że kogoś fajnego poznamy. Jeszcze jutro idę do położnej to może ona coś wykombinuje:) No ale sama jestem sobie winna, mogłam dzwonić wcześniej...

Kasia u mnie już na początku marca miejsc nie było na szkole rodzenia od 20 kwietnia, ale położna się ulitowala i dopisała kilka par. Już jedna dziewczyna wypadła bo wylądowała na patologii, za to jej mąż san przychodzi :)

reklama
Misia w migdalkach tak nie czuć długości - takie ja mam odczucia. Można mieć dłuższe i nie przeszkadzają, przynajmniej właścicielce;) (ja stukalam w klawiaturę w moim korpo:D)
Gratuluję pochwały za cukry:)

Emol uczulenie na miód nie jest jakoś chyba niezwykłe:D ale nie wpadliśmy na to że przez to go gardło drapie ciagle;) mój dziadek miał uczulenie na slonce:p

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry