reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Kurcze jak na złość kojarzą mi się tylko takie "ciężkie" :p
Choć jest jeden film do którego mam sentyment, głupi, średniej jakości, ale gdy go widziałam pierwszy raz to miałam jakoś taki humor że mega mnie śmieszył - "co robimy w ukryciu"

reklama
Lubię ciężkie filmy, takie psychologiczne - aczkolwiek do Incepcjii podchodziłam kilkakrotnie i nie jarzę hehe Czasem oglądamy jakiś film, jakimś cudem nas wciąga a na sam koniec zadajemy sobie pyanie z taką irytacją: O co Ku*** chodzi??:D Albo ostatnio trafiamy na filmy, które meeega wciągają,czekamy na rozwiązanie jakiegoś problemu w filmie a tu...napisy końcowe - to dopiero rozczarowanie hehe

A to lista babskich filmów, trochę do płaczu, ale polecam [emoji6]

1. Nie jesteś sobą
2.still Alice
3.zlodziejka książek
4.do utraty sił
5.zanim się pojawiles
6.och życie
7.byla sobie dziewczyna
8.juz za tobą tęsknię

3jgxhqvkn04csc4c.png

Aha83 już rozumiem. Bo dziwilam się ze Wam już niecały miesiąc został a mi pokazuje 53 dni ;) ale jak ten czas leci...

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Aha83 - no to teraz mam co oglądać jak mąż będzie w pracy. Bardzo Ci dziękuję ! Jedynie co mogę już odhaczyć to "Do utraty sił' rzeczywiście super film !!
Do filmów o podobnej tematyce warto jeszcze dodać do obejrzenia : "Za wszelką cenę"

Ja czasami mam fazę na bajki anime, które uważam za naprawdę fajne perełki do obejrzenia :
1. Ruchomy zamek Hauru
2. Spirted away : w krainie Bogów
Nie każdy lubi, ale muzyka jest świetna i tematyka przedziwna a zarazem ciekawa. Tak dla odskoczni :)

To ja z tych nie do końca na lekki wieczór polecam (choć pewnie większość już widziała) "skóra w której żyję", "pogorzelisko", "uczeń", "mandarynki", "fala" (to parę razy w tv leciało więc też pewnie znane).

Aha- dzięki za listę. Też sobie pstryknęłam zdjęcie, bo niby typowo babskich nie oglądam ale jak dobre to się przyda.
Mamusia_Muminka ruchomy zamek-super, i inne anime męczyłam na studiach :)
Paalinaa oby to fałszywy alarm.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry