reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Kurcze cos mi z tym sueqczkiem nie tak bo nie przesuwa mi dni ...

ganngov3gi2clzee.png

Hejo :) ja w styczniu skończe 23 lata[emoji14]babeczka u której pracuje urodziła jak miała 43 lata[emoji14]kilka lat sie starali i 2 poronienia wcześniej :( ale sie udało i wszystko było dobrze[emoji14]
Maziajka kiedys ktos pisal ze on sie przesuwa tak ze jesli zrobilas go o 15 to zmieni sie o 15 dnia nastepnego:p nie wiem czy tak na prawde to działa ale zobaczymy[emoji14]ja swój dzisiaj zrobiłam na nowo o godzinie 6 także jutro sie okaże[emoji14]

34bw43r8uvrpif8g.png

Megan tak bo go juz zrobilam drugi raz ..nie wiem ja mam inne suwaczki ale nie widac ich przez apke to one sie normalnie przesuwaja zobaczymu jutro:-)

ganngov3gi2clzee.png

Ja skonczylam 3 tyg 30 lat i mam Corke 3.5 roku.tez znam duzo mam po 35 i wszystko super.
Powiem wam Ja normalnie jestem ogromnym spiochem. Moglabym spac popoludniu i wogole.od kiedy dowiedzialam sie o ciazy to jestem zmeczona Bo wiadomo praca, corka. W innych ciazach polozylam sie i spalam ale teraz przychodzi godzina 21,22 a ja fit i niemoge zasnac i tak czasami Do 24 a rano oczywiscie zwlec sie z lozka niemoge

Powiedzcie Mi Jak zrobic suwaczka przez Apke Bo jakos nieumie Do tego dojsc

EDIT jade Do pracy i kombinuje. Udalo sie?

Ostatnia edycja:
Karo ja nic u ciebie nie widzę.
Ja tez mogłabym spać w ciągu dnia ale nie ma za bardzo kiedy, bo jak jeden śpi to drugi się bawi i tak na zmianę. Dobrze chociaż ze mąż w piątki i soboty przejmuje nocne wstawanie i ja odsypiam :-)

f2w33e3kateiig1y.png

Hej

Ja mam 27 lat:-) .

Dorota ja czuje dziewczynke.mam.juz synka i nie pogniewalabym sie aczkolwiek chlopak tez bylby super bo siostra rodzi w styczniu i bedzie wlasnie chlopak wiec byli by jak takie blizniaki:) razem do przedszkola, szkoly, komunii:-)

ganngov3fn22v8nj.png
Jeśli u nas byłby chłopak to łatwiej byłoby rozlokowac wszystkich w mieszkaniu :)
Mamy 3pokoje, 2 sypialnie i salon z aneksem. Wiadomo na początku maluch byłby z nami w sypialni . Później chłopcy mogliby zamieszkać razem w jednym pokoju. A jak byłaby dziewczynka to prędzej czy później lepiej jakby mieli osobne pokoje a my byśmy musieli zrezygnować ze swojej sypialni i przenieść się do salonu. Ale to jest najmniejszy problem najważniejsze żeby wszystko było dobrze ;)

0d1y3e3k2cpieijs.png

reklama
Dorota pewnie ze tak u nas rozklad podobno z tym ze miezkam w domu na dolnym pietrze mieszka babcia i wiadomo kiedys to bedzie nasze.Ja tez mieszkalam z bratem i siotrom w pokoju:-) a moj R z dwiema siostrami .

ganngov3gi2clzee.png

Do góry