reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Kurcze cos mi z tym sueqczkiem nie tak bo nie przesuwa mi dni ...

ganngov3gi2clzee.png

Hejo :) ja w styczniu skończe 23 lata[emoji14]babeczka u której pracuje urodziła jak miała 43 lata[emoji14]kilka lat sie starali i 2 poronienia wcześniej :( ale sie udało i wszystko było dobrze[emoji14]
Maziajka kiedys ktos pisal ze on sie przesuwa tak ze jesli zrobilas go o 15 to zmieni sie o 15 dnia nastepnego:p nie wiem czy tak na prawde to działa ale zobaczymy[emoji14]ja swój dzisiaj zrobiłam na nowo o godzinie 6 także jutro sie okaże[emoji14]

34bw43r8uvrpif8g.png

Megan tak bo go juz zrobilam drugi raz ..nie wiem ja mam inne suwaczki ale nie widac ich przez apke to one sie normalnie przesuwaja zobaczymu jutro:-)

ganngov3gi2clzee.png

Ja skonczylam 3 tyg 30 lat i mam Corke 3.5 roku.tez znam duzo mam po 35 i wszystko super.
Powiem wam Ja normalnie jestem ogromnym spiochem. Moglabym spac popoludniu i wogole.od kiedy dowiedzialam sie o ciazy to jestem zmeczona Bo wiadomo praca, corka. W innych ciazach polozylam sie i spalam ale teraz przychodzi godzina 21,22 a ja fit i niemoge zasnac i tak czasami Do 24 a rano oczywiscie zwlec sie z lozka niemoge

Powiedzcie Mi Jak zrobic suwaczka przez Apke Bo jakos nieumie Do tego dojsc

EDIT jade Do pracy i kombinuje. Udalo sie?

Ostatnia edycja:
Karo ja nic u ciebie nie widzę.
Ja tez mogłabym spać w ciągu dnia ale nie ma za bardzo kiedy, bo jak jeden śpi to drugi się bawi i tak na zmianę. Dobrze chociaż ze mąż w piątki i soboty przejmuje nocne wstawanie i ja odsypiam :-)

f2w33e3kateiig1y.png

Hej

Ja mam 27 lat:-) .

Dorota ja czuje dziewczynke.mam.juz synka i nie pogniewalabym sie aczkolwiek chlopak tez bylby super bo siostra rodzi w styczniu i bedzie wlasnie chlopak wiec byli by jak takie blizniaki:) razem do przedszkola, szkoly, komunii:-)

ganngov3fn22v8nj.png
Jeśli u nas byłby chłopak to łatwiej byłoby rozlokowac wszystkich w mieszkaniu :)
Mamy 3pokoje, 2 sypialnie i salon z aneksem. Wiadomo na początku maluch byłby z nami w sypialni . Później chłopcy mogliby zamieszkać razem w jednym pokoju. A jak byłaby dziewczynka to prędzej czy później lepiej jakby mieli osobne pokoje a my byśmy musieli zrezygnować ze swojej sypialni i przenieść się do salonu. Ale to jest najmniejszy problem najważniejsze żeby wszystko było dobrze ;)

0d1y3e3k2cpieijs.png

reklama
Dorota pewnie ze tak u nas rozklad podobno z tym ze miezkam w domu na dolnym pietrze mieszka babcia i wiadomo kiedys to bedzie nasze.Ja tez mieszkalam z bratem i siotrom w pokoju:-) a moj R z dwiema siostrami .

ganngov3gi2clzee.png

Do góry